KilliK Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 και παλι λαθος εισαι.τα δικαιωματα για το συστημα καμερων ανηκουν στον Bασιλια και τον cinematographer Vince Pace.δικια τους ειναι η τεχνολογια. Στην WETA ανηκει οτι εχει σχεση με τα cgi εφε,οπως το volume,η μικροκαμερα motion capture προσωπου,και οτι νεα τεχνολογια και τεχνικη χρησιμοποιησανε για να δημιουργησουν τα πρωτοποριακα ψηφιακα εφε των Ναβι και της Πανδωρα.
zenso Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Το Watchmen δεν θα έλεγα ότι σατιρίζει, πιο πολύ ασκεί κριτική. Και η ταινία αν και για τα μέτρα μου ήταν οκ και η ώρα πέρασε ευχάριστα, έτσι αντικειμενικά, σε σχέση με το comic ήταν σκουπίδι. Δε νομίζω πως υπάρχει αντικειμενικότητα σ'αυτή την άποψη. Προσωπικά βρίσκω εξαιρετικές και τις δύο εκδοχές,με διαφορετικά κριτήρια για την κάθε μία.
slipknot Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δε νομίζω πως υπάρχει αντικειμενικότητα σ'αυτή την άποψη.Προσωπικά βρίσκω εξαιρετικές και τις δύο εκδοχές,με διαφορετικά κριτήρια για την κάθε μία. Εγώ για να σου πω την αλήθεια, από την ταινία, το μόνο αξιοπρεπές στοιχείο που βρήκα ήταν αυτός που έπαιζε τον Rorschach. Γενικά νομίζω ότι δύσκολα μπορεί μια ταινία να φτάσει το επίπεδο του original μέσου βάση του οποίου δημιουργήθηκε, ειδικά όταν το original μέσο είναι το Watchmen.
zenso Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Συμφωνώ με τη δεύτερη πρόταση,αν και θεωρώ πως διαφορετικά μέσα απαιτούν διαφορετικά κριτήρια ανάλυσης. Διαφωνώ πάντως με την έκφραση "αντικειμενικά είναι σκουπίδι (ή ό,τι)". Each to their own.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 και παλι λαθος εισαι.τα δικαιωματα για το συστημα καμερων ανηκουν στον Bασιλια και τον cinematographer Vince Pace.δικια τους ειναι η τεχνολογια. Στην WETA ανηκει οτι εχει σχεση με τα cgi εφε,οπως το volume,η μικροκαμερα motion capture προσωπου,και οτι νεα τεχνολογια και τεχνικη χρησιμοποιησανε για να δημιουργησουν τα πρωτοποριακα ψηφιακα εφε των Ναβι και της Πανδωρα. δεν ανέφερα πουθενά τα δικαιώματα...
slipknot Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 δεν ανέφερα πουθενά τα δικαιώματα... Ναι αλλά είσαι λάθος, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ; Αφού στα εξηγεί ωραία, δε στα εξηγεί; Τι άλλος θες;
KilliK Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 δεν ανέφερα πουθενά τα δικαιώματα... δεν χρειαζεται να παιζουμε με τις λεξεις,μεγαλα παιδια ειμαστε υποτιθεται καταλαβαινουμε τι θελει να πει ο ενας στον αλλο σε μια συζητηση. οταν λες: οι τεχνικές λήψης ναι είναι του Cameron, αλλά το τεχνικό/τεχνολογικό τους μέρος όχι... αυτοματως το νοημα που βγαινει ειναι οτι την τεχνογνωσια για να υλοποιηθει η παραπανω τεχνικη την εχει δωσει η WETA.αρα εχει δικαιωματα πανω σε αυτα,αρα εχεις δικιο οταν λες η εταιρεία του PJ έφτιαξε τα effects του Avatar btw, οπότε δεν μπορεις να το πεις δανεισμό... εφοσων ο Τζακσον στην πραγματικοτητα δεν δανειζεται κατι απο τον Καμερον απο την στιγμη που εχει τα δικαιωματα. και εγω ερχομαι και σου λεω οτι αυτο που λες δεν ισχυει καθολου με εξαιρεση τα ψηφιακα εφε.Στα συστηματα καμερας τα δικαιωματα τα εχει ο Καμερον διοτι η επινοηση και η τεχνογνωσια ειναι δικια του και δεν εχει να κανει τιποτα με την WETA. επομενως ο PCM αυτο που ειπε ειναι σωστο,ενω η απαντηση σου πανω σε αυτο που ειπε δεν ειναι τελειως σωστη.thats all.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Ναι αλλά είσαι λάθος, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ; Αφού στα εξηγεί ωραία, δε στα εξηγεί; Τι άλλος θες; έπρεπε να βάλω "δανεισμό" αντί για δανεισμό για να το αφήσω στο φλου, αλλά αφού μπλέκομαι με τα πίτουρα καλά να πάθω ο μλκς...
slipknot Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 έπρεπε να βάλω "δανεισμό" αντί για δανεισμό για να το αφήσω στο φλου, αλλά αφού μπλέκομαι με τα πίτουρα καλά να πάθω ο μλκς... Κόβεσαι και γι' αυτό το εξάμηνο. Την άλλη φορά πιο διαβασμένος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Κόβεσαι και γι' αυτό το εξάμηνο. Την άλλη φορά πιο διαβασμένος.
marantonis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Βλεπω πολλοι την αντιπαθησαν.. Αξιζει να το παρετε λιγο πιο χαλαρα.. Θα την ελεγα αρκετα ευχαριστη. Τα πρωτα λεπτα ηταν σιγουρα το καλυτερο μερος, ωραια εκπληξη η συμμετοχη των Prodigy (και γαμω τα κομματια το Stand Up, και το Omen φυσικα), στο φιναλε εντυπωσιακη η σκηνη με το jetpack. Ο τροπος που πεθανε ο BD με παραξενεψε κι εμενα παντως.
ikaruga24 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Την ειδα χθες το βραδυ. Αρκετα ευχαριστη ταινια. Οντως εχει πολυ αιμα (πολυ περισσοτερο απο οσο περιμενα) και η hit girl ειναι ποιο βρωμοστομη και απο εμενα οταν τσαντιζομαι την ωρα της οδηγησης αλλα αν το παρεις χαλαρα οτι βλεπεις μια κατα τα αλλα χολιγουντιανη ταινια της Marvel τοτε ολα ειναι οκ. Εχει παρα πολυ καλο soundtrack και συμφωνω οτι το πρωτο μισο της ταινιας ηταν και το καλυτερο χωρις να σημαινει οτι το αλλο μισο χανει καπου απλα το πρωτο μερος ηταν παρα πολυ διασκεδαστικο. Απο εμενα εχει ενα 8/10.
yannis27gr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 8/10????? Για μια ταινία που (όπως λες): ...αν το παρεις χαλαρα οτι βλεπεις μια κατα τα αλλα χολιγουντιανη ταινια της Marvel τοτε ολα ειναι οκ... Στις πραγματικά καλές τι βάζεις δηλαδή;
silverthunder Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 ρε παιδια, ειδα και εγω την ταινια. οκ ειναι, καλοχωνευτη, αλλα σουπερ δε τη λες. τι ειναι αυτο που τους ενθουσιασε ολους, μπορει κανεις να μου πει; γιατι το γουοτσμεν το ειδα και ηταν πολυ σουπερ. ενταξει το κομικ ηταν πολυ καλυτερο αλλα γενικα ηταν μια πολυ καλη μεταφορα. το κικ ασς τι εχει και τους τρελανε ολους;
ikaruga24 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 8/10????? Για μια ταινία που (όπως λες): ...αν το παρεις χαλαρα οτι βλεπεις μια κατα τα αλλα χολιγουντιανη ταινια της Marvel τοτε ολα ειναι οκ... Στις πραγματικά καλές τι βάζεις δηλαδή; Τις ταινιες παντα τις βαθμολογω αναλογα με αυτο που θελουν να δειξουν. Δεν υπηρχε περιπτωση να συγκρινω το kick ass με το Aliens ας πουμε. Ετσι λοιπον βαθμολογησα την ταινια σαν fun factor.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.