Προς το περιεχόμενο

Kick Ass (2010)

Freakster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.imdb.com/title/tt1250777/

Απο το trailer.. φαίνεται τέλειο...:whistle:

http://www.slashfilm.com/2009/12/21/kick-ass-red-band-hit-girl-trailer/

After the character posters for Kick-Ass come the character trailers, and it’s a case of Last In, First Out as Hit Girl becomes the star of the opening effort. It’s of immediate interest that this is a Red Band trailer, complete with extreme profanity and explicit acts of violence, both of which are being doled out by a little girl. Watch it after the break, but be warned that it is most definitely NSFW.

Hit Girl aka Mindy Macready is being played by Chloe Moretz. Seeing as she’s now about to turn 13 I think she’s going to be growing up so rapidly over the coming year or two that I hope Mark Millar’s promise of a Kick-Ass follow-up can be put into action quickly. Either that or they somehow displace the chronology in the narrative appropriately to allow for her aging. I know it’s not his responsibility as a comics creator, but it’d be disingenuous to pretend he hasn’t got at least one eye on the movie adaptations all the way along.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:33 ----------

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=krOzVRj9z88&feature=related[/ame]

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=Hvs8dGPmGio&feature=related[/ame]

[ame]

[/ame]
  • Απαντ. 150
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Βασικά όπως έχει αναφερθεί στο Upcoming Movies thread το Kick-Ass είναι βασισμένο στο ομώνυμο κόμικ το οποίο βασικά είναι αρκετά έως πολυ βίαιο.... Φυσικά υπάρχει ένα αρκετά ενδιαφέρον back story για τους χαρακτήρες ειδικά για τον Big Daddy (Cage) και την κόρη του Hit Girl (γιατί κάνουν αυτό που κάνουν κλπ κλπ.) Τώρα δεν ξέρω κατα πόσο θα είναι βασισμένη η ταινία στο κόμικ αλλά χαίρομαι που δεν έχει PG rating αλλά R rating που σημαίνει ότι θα έχει πολύ βία όπως και το κόμικ..:-D:-D

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αρκετα ενδιαφερον και πρωτοτυπη η συγκεκριμενη. Χαλαρα μου κεντρισε το ενδιαφερον.

i think its gonna be a "kick-ass" movie! :P

Δημοσ.

Ψήνομαι!

Επιτέλους θα δουμε τον μπιγκ νταντι σε ταινία,εστω και δίχως δραπανο

Γεια σου ρε νικολα Κλουβιδη με τους τρελούς σου ρόλους!

Δημοσ.
Έλεος , αρχίσαν να βάζουν και δεκατριάχρονα να σκοτώνουν κόσμο, τι άλλο θα κάνουνε.

Τι μου λες τωρα, δες τι τα βαζουν και κανουν στο δημοτικο

Οσο για την ταινια, κατα 90% θα την τιμησω στο σινεμα. Οχι επειδη ειναι η απιστευτη ταινιαρα, αλλα επειδη παμε που παμε μια φορα την βδομαδα κινηματογραφο, σιγουρα θα δουμε και αυτο.

Δημοσ.

Όσο κι αν μ' ενοχλεί σαν ιδεά να βλέπω ένα κοριτσάκι να σφάζει κόσμο, το τρειλερ ήταν πολύ ωραίο κι αν τη δεις σαν κόμικ, νομίζω ότι θα αξίζει με τα 1000!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πήγα και την τίμησα την ταινία χθες και έχω να πω ότι ήταν απλά AWESOME!!!!!! :lol:

Πολύ ξύλο, βία, αίμα, τρελές ατάκες, (όλα τα λεφτά η Hit Girl:lol:) πάρα πολλές είναι comic related και γούσταρα extra.

ειδικά με την ατάκα με το Lost γέλαγα για κανα 5λεπτο:lol::lol:

και γενικώς πέρασα πολύ ευχάριστα.

Μου άρεσε και το γεγονός ότι ενώ ξεκίνησε αρκετά ρεαλιστικά με το όλο θέμα superheroes και καλά, προς το τέλος η κατάσταση άρχισε να

ξεφεύγει με αυτά που γινόντουσαν. Σίγουρα το έκαναν επίτηδες και σε φάση parody.

Πάμε και σε λίγα σπόιλερ (προσοχή παίζουν Major Plot Spoilers)

Ευτυχώς κράτησαν τον θάνατο του Big Daddy όπως και στο κόμικ (αν και με διαφορετικό τρόπο) και έδωσε βαθμούς στο δράμα της υπόθεσης και

σε φάση "δεν είσαι και ο Superman φορώντας την στολή του".

Καλός και ο Red Mist στον ρόλο του τσάτσου, αν και τον έκαναν λίγο παραπάνω φλώρο...

Κορυφαίες όλες οι σεκάνς του Big Daddy, ειδικά στην αποθήκη που τα κάνει όλα Π.... και thumbs up στην σεκάνς με κόμικ που δείχνει πως

έγινε από Daddy, Big Daddy

Δεν θα κάτσω να γράψω κάποιες τρανταχτές διαφορές που έπαιζαν με το comic μιας και έκαναν πολύ καλή δουλειά στην ταινία.

Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πέσανε όλοι να τους φάνε με το κορίτσι.

Αν και είναι by far ο πιο βίαιος χαρακτήρας :lol:

Η ταινία είναι βασισμένη σε κόμικ και είναι γεμάτο parody. Αυτός είναι και ο σκοπός της.

Και ναι ετοιμάζεται και το sequel...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...