kalampakas. Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπερα, λοιπον σε νετμπουκ με windows 7 εκανα μια πατατα εκανα import ενα αρχειο με τη registry των vista sp2 και απο τοτε εχω ενα προβλημα που δε διορθωνεται με τιποτα, συγκεκριμενα οταν παταω διπλο κλικ σε ενα δισκο ανοιγει σε νεο παραθυρο οπως και οι φακελοι. επισης εξαφανιστηκε η επιλογη New file οταν κανω δεξι κλικ .help τα χω παιξει , οτι και αν δοκιμασα ψαχνοντας στο google δε βοηθησε.....χρειαζομαι ενα αντιγραφο της registry των 7 home premium Μπας και γινει τιποτα
alex89 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Ούτε με επαναφορά συστήματος δε διορθώνεται το πρόβλημα; Αν βάλεις τη registry από άλλα win7, θα πρέπει ο φορητός να είναι ολόιδιος, γιατί στη registry υπάρχουν οι οδηγού από το hardware. Επίσης θα χάσεις τα προγράμματα που έχεις γιατί θα διαγραφούν οι καταχωρήσεις τους, χώρια που δεν ξέρω αν θα πετύχει η "επέμβαση"....
kalampakas. Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Ούτε με επαναφορά συστήματος δε διορθώνεται το πρόβλημα; Αν βάλεις τη registry από άλλα win7, θα πρέπει ο φορητός να είναι ολόιδιος, γιατί στη registry υπάρχουν οι οδηγού από το hardware. Επίσης θα χάσεις τα προγράμματα που έχεις γιατί θα διαγραφούν οι καταχωρήσεις τους, χώρια που δεν ξέρω αν θα πετύχει η "επέμβαση".... εχεις δικιο σ' αυτο...προσπαθησα με επαναφορα αλλα τα restore points που μου εμφανίζει ειναι πολύ πρόσφατα και λιγα ( 1-2 μονο) και δεν ξερω γιατι δεν εχει κρατησει παλαιοτερα σημεια..στα xp παλιοτερα θυμαμαι ειχε restore points εβδομαδων πριν..η εκδοση ειναι home premium, αν μπορει καποιος ας βοηθησει...η εγκατασταση εχει γινει σε 16 gb το ελαχιστο που απαιτουν τα windows 7.μηπως παιζει και αυτο ρολο στον αριθμο των restore points που κραταει??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.