computeras13 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά! Ας μπω λοιπόν κατευθείαν στο ψητό. Κάνω μια εφαρμογή σε vb και σε μια φόρμα μου έχω ένα listview σε details με κάποιο πλήθος στηλών. Θέλω λοιπόν να εκτυπώσω αυτή τη λίστα. Προσπαθούσα να βγάλω άκρη με την String.Format για να μπορώ να εμφανίζω τα δεδομένα μου σε στήλες όταν εκτυπώνονται αλλά μάταια μιας και άλλα έβγαιναν πιο δεξιά και άλλα πιο αριστερά. Κοινώς δεν μου λειτουργούσε σωστά η στοίχιση. Η ερώτηση μου λοιπόν είναι η ακόλουθη: Πως μπορώ να καταφέρω να στοιχίσω τα δεδομένα μου σε στήλες όταν τα εκτυπώνω;! Υπάρχει κάποιο στοιχείο που μπορεί να με βοηθήσει; Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά όποιον κάνει τον κόπο να ασχοληθεί με το θέμα μου.
ntaryl Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 καλησπερα Ριξε μια ματια εδω http://www.pscode.com/vb/scripts/BrowseCategoryOrSearchResults.asp?optSort=Alphabetical&txtCriteria=print++listview&blnWorldDropDownUsed=TRUE&txtMaxNumberOfEntriesPerPage=10&blnResetAllVariables=TRUE&lngWId=1&B1=Quick+Search Υγ .Πες μας αν ειναι αυτο που ψαχνεις
computeras13 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Ευχαριστώ, με βοήθησε πολύ η σελίδα αυτή. Έχει μέσα αρκετό κώδικα. Μια ακόμα ερώτηση λίγο άσχετη. Αν ορίσω μια περιοχή εκτύπωσης και πάω να τυπώσω μέσα σε αυτήν ένα κείμενο και ορίσω το trimming να είναι none, τότε οτι δεν χωράει μέσα στην περιοχή αυτή δεν θα εκτυπωθεί καθόλου ή θα εκτυπωθεί αλλά έξω από τα όρια;
ntaryl Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 καλημερα Δεν εχω ασχοληθει με εκτυπωσεις .Δεν ειμαι ο καταλληλος να απαντησω συγνωμη φιλαρακο
computeras13 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Τελικά απ' ότι δοκίμασα το κάνει wrap αυτόματα αν δεν χωράει σε μια σειρά. Ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια. Πήρα μια ιδέα από αυτά που διάβασα και έκανα μια δική μου υλοποίηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.