panaathas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπερα,τελικα μετα απο ψαξιμο αποφασισα να παω σε αναβαθμιση του τωρινου μου συστηματος με την παρακατω συνθεση cpu-mobo-ram: ολα τα υπολοιπα μερη του pc θα τα διατηρησω απο το παλιο συστημα και τα κομμματια που θα μου μεινουν θα τα πουλησω λογικα..Απλα θα ηθελα τα φωτα σας αμα ειναι καλη επιλογη,θελω να το κρατησω κανα δυο χρονακια,ειμαι gamer αν και οχι φουλ απαιτητικος αλλα ειμαι,και ασχολουμαι και με encoding(οχι επαγγελματικα). το budget μου ειναι μεχρι 350 ευρο.Ευχαριστω και καλες γιορτες!
FaRMaKhs Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Καλυτερα αυτη τη mobo http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/MSI-P55-GD-65-s1156-DDR3.htm
random Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Αυτο το σετακι θα το παντρέψεις με την ati saphire 3870 ? Αν κανεις την αναβαθμιση πρωτίστως για ταχυτερα encodings , ΟΚ. αν εχεις στο νου σου καλυτερο gaming, εγώ θα αλλαζα την vga, και θα κράταγα τον c2d 8400.
pabou13 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 offtopic Ο Ε8400 αντεχει την 5870 σε αναλυση 1920χ1200; (για bottleneck μιλαω) Την κοβει πολυ;
panaathas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Αυτο το σετακι θα το παντρέψεις με την ati saphire 3870 ?Αν κανεις την αναβαθμιση πρωτίστως για ταχυτερα encodings , ΟΚ. αν εχεις στο νου σου καλυτερο gaming, εγώ θα αλλαζα την vga, και θα κράταγα τον c2d 8400. Μα και ετσι οπως ειμαι τωρα,τα παιχνιδια που παιζω τα εχο στο high κι ειμαι κομπλε,απλα σε αλλα πραγματα επειδη η μητρικη με το ζορι και χιλια upldates βασταει τον 8400 μου αργει το pc και για multitasking και encoding που θελω κουραζομαι πολυ...Αλλωστε ειναι απο τις λιγες ευκαιριες που εχω να μαζεψω λεφτα και κριμα να τα φαω στους καφεδες...Τωρα για γραφικα,θα κρατησω αυτη και μετα παιρνω καποια καλυτερη..Τι λες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.