silverthan Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Καλημέρα παίδες και χρόνια πολλά! Υπάρχει τρόπος να δούμε το κώδικά πίσω από ένα newsletter? Thanks!
isay Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Από που διαβάζεις το συγκεκριμένο newsletter; Απο web mail client; Από κανονικό email client;
silverthan Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Μπορώ να το διαβάσω και από τα 2
isay Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Aπό web email client Κάνεις δεξί κλικ και VΙΕW PAGE SOURCE Από web client κάνεις save as html και μετά βλέπεις τον κώδικα Μηπως θες κάτι διαφορετικό και δεν έχω καταλάβει;
silverthan Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Θέλω να δω το κώδικα του μηνύματος, όχι όλης της σελίδας, αυτά που πρότεινες δε δουλεύουν. Κάνε ένα view page source στο gmail να δεις τι βγάζει. (thanks anyway)
isay Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Θέλω να δω το κώδικα του μηνύματος, όχι όλης της σελίδας, αυτά που πρότεινες δε δουλεύουν. Κάνε ένα view page source στο gmail να δεις τι βγάζει. (thanks anyway) Ο κώδικας (δηλαδή το newsletter) εμπεριέχεται στην ιστοσελίδα. Κοίταξε μέσα στην ιστοσελίδα Εννοώ > <html> Εισαγωγικά Στοιχεία ιστοσελίδας gmail (κουμπιά, μενού, κλπ) TO NEWSLETTER ΣΟΥ Λοιπά στοιχεία ιστοσελίδας gmail (υπόλοιπα κουμπιά, μενού κλπ) </html> Επίσης αν πατήσεις για εκτύπωση, μέσα από το gmail, θα σου βγάλει μια πιο "καθαρή" σελίδα. Εναλλακτικά μπορείς να πατήσεις "Προβολή αρχικού" και θα δεις το email όπως σου στάλθηκε. Τι ακριβώς ψάχνεις;
silverthan Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Κάνε δεξί κλικ στο gmail να μου πεις αν βγάζεις άκρη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.