bikatini Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 απο 2χ1gb σε 4χ1gb αξιζει?? θα εχω διαφορες το λυτουργικο θα παραμεινει xp32 και καποια στιγμη θα γινει 7 64 και μελοντικα θα παω και σε phenom4 και ddr3 με αυτην την μικρη αναβαθμιση θα εχω διαφορα η μια και καλη ολα μαζι ??
antonl Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Αν δε ζητάει μνήμη το σύστημα, μην την πάρεις. Θα λεγα να βάλεις τα 7άρια όταν κάνεις αναβάθμιση hardware, εφόσον απ ό,τι κατάλαβα δεν είναι και τόσο μακρινή αυτή η χρονική στιγμή.
cabdik Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 οταν βαλεις τα 7αρια, τοτε βαλε και μνημη..!
bikatini Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Αν δε ζητάει μνήμη το σύστημα, μην την πάρεις.Θα λεγα να βάλεις τα 7άρια όταν κάνεις αναβάθμιση hardware, εφόσον απ ό,τι κατάλαβα δεν είναι και τόσο μακρινή αυτή η χρονική στιγμή. εχω κατι κοληματα σε game και απο τη βλεπω με αλλους στο forum που εχουν το ιδιο περιπου συστημα με παραπανω μνημη ειναι μια χαρα απλα δεν πιστευω οτι η μνημη κανει τοση διαφορα ... το θεμα ειναι να παρω η να μην παρω γιατι μετα απο πολυ καιρο βρικα της ιδιες και σε καλη τιμη σετακι 2χ1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.