Προς το περιεχόμενο

Εκκινηση με την ..2η φορά!!!!!

alexx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας και χρονια πολλα,

Εχω το παρακατω συστημα

Μητρικη : ASUS P5W DH Deluxe http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522490

Μνημη 4GB (2χ2gb)

Psu : Fortron 700W http://wccftech.com/forum/fsp-product-reviews/13351-fsp-epsilon-700w-review.html#post157539

Cpu : Core 2 Duo E6600

Πριν λιγες μερες αναβαθμισα την καρτα γραφικων (ατι Χ1950) με αυτην http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=iidCxhgPOMl5Zs9R&templete=2

Εκανα την αλλαγη ολα ενταξει και κλεινω το pc. Απο τοτε οταν παω να το ανοιξω ενω γυριζουν τα ανεμιστηρια δεν ξεκιναει, μενει σε μαυρη οθονη. Οταν τον κλεισω απ το κουμπι και το ξαναπατησω ανοιγει κανονικα. Εχω κανει clear cmos, τελευταιο bios,αλλαξα θεση της μνημες, αλλα το προβλημα παραμενει. Να φταιει το τροφοδοτικο? Καλο ειναι η ειναι τις πλακας?

Για πειτε καμια ιδεα τι μπορει να φταιει. δεν ξερω τι αλλο να σκεφτω.

Δημοσ.

αν ξαναβάλεις την παλιά vga κάνει πάλι το ίδιο...?

όταν πατάς να ανοίξει και δεν ανοίγει κάνει κανένα "beep" η μητρική...

Δημοσ.

Με την αλλαγη της vga ξεκινησε το προβλημα. Δεν δοκιμασα ακομα την παλια αλλα θα το κανω σημερα. Επισης δεν ακουγεται κανενα μπιπ απ την μητρικη. Με την δευτερη φορα κανει 1 μπιπ ποσταρει κανονικα και φωρτωνει τα windows.

Δημοσ.
Με την αλλαγη της vga ξεκινησε το προβλημα. Δεν δοκιμασα ακομα την παλια αλλα θα το κανω σημερα. Επισης δεν ακουγεται κανενα μπιπ απ την μητρικη. Με την δευτερη φορα κανει 1 μπιπ ποσταρει κανονικα και φωρτωνει τα windows.

Δοκιμασε κανενα bios update...Οχι οτι εχει τοσο βαση αυτο που λεω...αλλα δοκιμασε το.

Αλλιως βγαλε την καρτα φυσηξε την και ξαναβαλτην...

Δημοσ.

Η καρτα καινουργια ειναι δεν εχει σκονη. Θα δοκιμασω να περασω παλι το τελευταιο bios μηπως και φτιαξει. Το τροφοδοτικο που εχω ειναι αρκετο?

Δημοσ.
Η καρτα καινουργια ειναι δεν εχει σκονη. Θα δοκιμασω να περασω παλι το τελευταιο bios μηπως και φτιαξει. Το τροφοδοτικο που εχω ειναι αρκετο?

Η μητρικη ενδεχεται να χει σκονη.Βγαλε και βαλε.Πριν μια μερα το επα8α κατι παρομοιο.Εγω ειχα το τελευταιο bios και δοκιμασα clear cmos και εβαλα ξαναβγαλα την καρτα.(Βεβαια για να κανω clear cmos ετσι οπως ειναι η mobo επρεπε να βγαλω την καρτα.)

Δημοσ.

Θα την βγαλω και θα παω στο βενζιναδικο να φυσιξω το κουτι.

Θα ξανακανω bios update & clear cmos για να δω αν φτιαξει.

Δημοσ.

Θα δοκιμασω την παλια (χ1950) και θα επανελθω. Το παραξενο ειναι οτι με την δευτερη ξεκιναει κανονικα. Αυτο ειναι που με σκαει!!

Α και κατι αλλο. Δεν ξερω αν εχει σημασια.

Με το που την εβαλα και τον ανοιγω 2η φορα μου πεταει

ενα μηνυμα asus overclock failed (τον ειχα στα 2,8 απο 2.4 stock) και μου δινει 2 επιλογες . δεν θυμαμαι τι πατησα εκεινη την ωρα αλλα απο τοτε και μετα μου εβγαζε missing operating system. Εχω raid 0 και για καποιο λογο χαθηκε. Μπαινω στο bios το ξαναφτιαχνω και μετα αλλο μηνυμα. Missing bootmgr

Κανω επιδιορθωση των win ολα οκ εκτος απ το boot!!

Επισης πριν αλλαξω την καρτα παρατηρησα οτι το ρολοι εχανε την ωρα καθε 2 3 μερες!!

Δημοσ.

Εχω την ίδια μητρική και πολλά απο αυτά που λες τα κάνει και σε μένα..Εχει παλιώσει μάλλον τι να πω , πόσο καιρό την έχεις?Παίζει να μπορείς να δοκιμάσεις την vga σε άλλο pc?

Και κάτι που μπορεί να μη στέκει αλλα δε χανεις κάτι να δοκιμάσεις είναι να την βάλεις στην 2η pci-e.Με στοκ ρυθμίσεις bios πάλι με την 2η ποστάρει?

Δημοσ.
Εχω την ίδια μητρική και πολλά απο αυτά που λες τα κάνει και σε μένα..Εχει παλιώσει μάλλον τι να πω , πόσο καιρό την έχεις?Παίζει να μπορείς να δοκιμάσεις την vga σε άλλο pc?

Και κάτι που μπορεί να μη στέκει αλλα δε χανεις κάτι να δοκιμάσεις είναι να την βάλεις στην 2η pci-e.Με στοκ ρυθμίσεις bios πάλι με την 2η ποστάρει?

Την μητρικη την εχω απο 2/2007 και πρωτη φορα μου κανει τετοια χαζα.

Φυσηξα το κουτι και αλλαξα την μπαταρια της μητρικης. Αφαιρεσα κατι usb που ειχα και αφησα μονο ποντικι και πληκτρολογιο πανω.

Κανα 2 φορες που δοκιμασα ποσταρει και φορτωνει κανονικα σε κοντινα (10 min) χρονικα διαστηματα. Το θεμα ειναι να ποσταρει και μετα απο π.χ 2 ωρες που θα ειναι κλειστο το πισι.

Θα δοκιμασω την αλλη pci-e, θα ξαναπερασω το bios, θα δοκιμασω και την παλια καρτα και δεν ξερω γω τι αλλο!!!

Σε δουλεια να βρισκομαστε χρονιαρες μερες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...