Psycho13 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Η μια ειναι full hd και η δικια σου hd ready...Ολα παιζουν το ρολο τους...Επειδη την ειχες παρει τοσο δεν σημαινει οτι μπορει να ανταγωνιστει νεοτερα προιοντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George! Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δεν μου λέει κάτι ότι είναι full hd καθώς δεν είναι "καθαρή" τηλεόραση αλλά monitor-tv και πιστεύω ότι δεν υπάρχει καν θέμα σύγκρισης των δύο προιόντων. Είναι σαν να μου λες ότι ένα κινητό 12 megapixel βγάζει καλύτερες φωτογραφίες από μία φωτογραφική μηχανή 8mp. Επίσης όλες οι κανονικές τηλεοράσεις 26" είναι hd ready. Και επειδή είμαι offtopic, αν ήθελα monitor-tv 21,5 ιντσών, χίλιες φορές να αγόραζα αυτήν με 222€: http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10030651&cmicc=skroutz παρά την philips. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho13 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Επειδη τυχαινει να εχω και τα 2 μονιτορ που λες (2270hd και 221Τ1) το μεν samsung ειναι πιο φωτεινο σαν οθονη το δε philips ποιο μικρο λεπτο σημαζεμενο και πρακτικο για ενα υπνοδωματιο..Κρατησα λοιπον εγω το samsung ως μονιτορ στο PC μου και εβαλα το philips στο υπνοδωματιο των γονιων μου..Οσο για το αν ειναι καλυτερη μια τηλεοραση απο ενα μονιτορ-τηλεοραση πιστεψε με οτι τα μονιτορ-τν δεν εχουν να ζηλεψουν τιποτα απο την 40' samsung full hd που εχω στο σαλονι! Ως κατοχος ολων των παραπανω νομιζω μπορω να εχω καλυτερη αποψη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Επειδη τυχαινει να εχω και τα 2 μονιτορ που λες (2270hd και 221Τ1) το μεν samsung ειναι πιο φωτεινο σαν οθονη το δε philips ποιο μικρο λεπτο σημαζεμενο και πρακτικο για ενα υπνοδωματιο..Κρατησα λοιπον εγω το samsung ως μονιτορ στο PC μου και εβαλα το philips στο υπνοδωματιο των γονιων μου..Οσο για το αν ειναι καλυτερη μια τηλεοραση απο ενα μονιτορ-τηλεοραση πιστεψε με οτι τα μονιτορ-τν δεν εχουν να ζηλεψουν τιποτα απο την 40' samsung full hd που εχω στο σαλονι! Ως κατοχος ολων των παραπανω νομιζω μπορω να εχω καλυτερη αποψη.. +1 απλα! Δεν μου λέει κάτι ότι είναι full hd καθώς δεν είναι "καθαρή" τηλεόραση αλλά monitor-tv και πιστεύω ότι δεν υπάρχει καν θέμα σύγκρισης των δύο προιόντων. Είναι σαν να μου λες ότι ένα κινητό 12 megapixel βγάζει καλύτερες φωτογραφίες από μία φωτογραφική μηχανή 8mp. Επίσης όλες οι κανονικές τηλεοράσεις 26" είναι hd ready. Και επειδή είμαι offtopic, αν ήθελα monitor-tv 21,5 ιντσών, χίλιες φορές να αγόραζα αυτήν με 222€: http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10030651&cmicc=skroutz παρά την philips. Για εξηγησε μας λοιπον τι εχουν οι "καθαρες" τηλεορασεις παραπανω. Ευχαριστω. Και φυσικα το παραδειγμα σου περι κινητων ειναι ατοπο, καθως η διαφορά εκει ειναι καθαρα ο διαθεσιμος χωρος για τον αισθητηρα και τα ηλεκτρονικα, καθως και το κοστος. Οι φωτογραφιες ενος κινητου των 8MP δεν ειναι και πολυ χειροτερες (χωρις ζουμ εννοειται), απο μια απλη 8ρα compact φωτoγραφικη μηχανη των 60-70-80 ευρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
willyb Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Παιδια,σας ρωταω ποσα χρονια εγγυησης εχει η τηλεοραση σας?Το κουτι που ανοιξατε,ειχε μεσα ελληνικο εγχειριδιο χρησεως και καρτα εγγυησεως για 2 χρονια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho13 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 2 χρονια εγγυηση (την χρησιμοποιησα κιολας, μου εκαναν αναβαθμιση firmware..) και cd με user manual που δεν ξερω καν σε τι γλωσσα ειναι ( δεν το ανοιξα καν) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RyDeR Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Παίδες σύνδεσε κανένας κανένα PS3/Xbox360 να δεί πως πάει; Είναι πολλά τόσα pixels σε τέτοιο μέγεθος; Αν την δουλέυουμε σε 720p μήπως είναι καλύτερα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho13 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Οχι ρε φιλε βαλε 1080p να την ευχαριστηθεις!!!Απλα επειδη ειναι μικρες ιντσες τα pixel εχουν μικρο dot pitch και δεν τα καταλαβαινεις καν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lampisd Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 psycho13 γιατι εκανες αναβαθμιση λογισμικου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho13 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Γιατι καθε βραδυ ενω την εσβηνα καθε πρωι που ξυπναγα η τηλεοραση ειχε ανοιχτο πρασινο led, η οθονη ηταν μαυρη ενω δεν ανταποκρινοταν!!Ηθελε καθε πρωι να την βγαζω απο την πριζα και να την ξαναβαζω..Πηρα τηλ και μου ειπαν οτι εκανε καθε βραδυ autoupdate στα καναλια και κολλαγε..Τωρα ειναι ολα οκ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.