Προς το περιεχόμενο

Phillips 221T1 TV-LCD

oris_z

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στον Κωτσόβολο από σήμερα 28/12 με 199€, HDMI (1) και MPEG4.

Σαν monitor σε pc για dtp (εφημερίδα - μόνο κείμενο και α/μ photo) θα κάνει δουλειά ή θα στραβωθώ ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στον Κωτσόβολο από σήμερα 28/12 με 199€, HDMI (1) και MPEG4.

Σαν monitor σε pc για dtp (εφημερίδα - μόνο κείμενο και α/μ photo) θα κάνει δουλειά ή θα στραβωθώ ?

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά,

Φίλε μου, στο site του Κωτσόβολου δεν έχει καθόλου monitors Philips. Στο κατάστημα το πέτυχες? Κάποιο link υπάρχει?

[/color]την είχε στο Μαρούσι ο Κώτσο πριν λίγο καιρό 179 και την έβαλε και το Electo για μια μέρα στα 179. Είχα τσιμπήσει μια για άλλον και μου είπε ότι ήταν ευχαριστημένος. Δεν ξέρω άλλα.

Πρέπει να είναι πανελλαδικώς στο νέο φυλλάδιο. Πήρα τηλέφωνο στο 801....

Ήρθε η ώρα να πάρω οθόνη μου φαίνεται.. Την έχασα με 179 αλλά και με 200 καλά είναι.

Μονιτορ με δεκτη τηλεορασης, αλλα εγω την χρησιμοποιω αποκλειστικα ως τηλεοραση..DVD ενσωματωμενο δεν εχει αλλα εχει θυρες επανω της οποτε συνδεεις οτι θες εσυ!

Ρε παιδιά εγώ δεν έχω πουλήσει ακόμα αυτή: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=351715 και θεωρείται καλή τιμή την philips στα 200€; Προσωπικά δεν την θεωρώ προσφορά.

Φιλε μου αυτη που δινεις δεν εχει mpeg4 οποτε δεν ειναι και ευκαιρια η τιμη που εχεις! Η αλλη ειναι μικροτερη λιγο αλλα ειναι καινουργια και εχει και mpeg4!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...