Προς το περιεχόμενο

Αγορα γρηγορου σκληρου δισκου

Phantolino

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παραγγειλα για 3η φορα απο το πλαισιο καινουργιο δισκο ως αντικατασταση, αυτη τη φορα ειναι ενας Seagate 500GB HDD (16MB Cache, 7200.12 , Sata 2, ST3500418AS). Ηταν ο μονος κοντα στα λεφτα του παλιου και αναγκαστηκα παλι να κανω την παραγγελεια μου απο το τηλ γιατι στο υποκαταστημα του Ηρακλειου προσπαθουσαν να μου δωσουν μεταχειρισμενους δισκους ως καινουργιους σε BULK συσκευασιες και με 10ευρο παραπανω κιολλας γιατι "μονο αυτους ειχαν διαθεσιμους". Ωραια πολιτικη και εξυπηρετηση - ζητω το πλαισιο.

Γνωριζει κανεις τιποτα γιαυτον το δισκο μη τον βαλω και αυτον απο πισω μου?

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

όλοι οι εσωτερικοί δίσκοι στην Ελλάδα σε συσκευασία bulk πουλιούνται...

μια χαρά είναι ο δίσκος, single platter των 500gb

Δημοσ.
όλοι οι εσωτερικοί δίσκοι στην Ελλάδα σε συσκευασία bulk πουλιούνται...

μια χαρά είναι ο δίσκος, single platter των 500gb

μαλλον εκανα λαθος στον ορισμο, εννοουσα ΧΩΡΙΣ σακουλακι, χιμα σε μια βιτρινα. Σευχαριστω για την απαντηση διαβασα καλα λογια για τον συγκεκριμενο ελπιζω να μην ερθει χτυπημενος και αυτος.

• Super Moderators
Δημοσ.

WTF? sorry αλλά εσύ φταις που τον πήρες χύμα, αν δεν είναι σφραγισμένο κάτι δεν το αγοράζουμε...FACT

Δημοσ.
...αν δεν είναι σφραγισμένο κάτι δεν το αγοράζουμε...FACT

Aπό πότε οι bulk δίσκοι είναι σφραγισμένοι? Εκτός και αν εννοείς το ζελοφάν με την αυτοκόλλητη ταινία...

• Super Moderators
Δημοσ.

έχω πετύχει αρκετούς που είναι τελείως σφραγισμένοι (όπως τα πατατάκια μια φάση :P )

Δημοσ.

Εγω παλι οσους εχω παρει,εκτος απο τους Samsung που ειναι σε πλαστικο καπακι,ολοι οι WD ηρθαν σφραγισμενοι,χωρις αυτοκολλητες ταινιες κτλ,οπως ειπε κ ο Thresh σαν τα πατατακια..:P

Δημοσ.

ΔΕΝ πηρα χυμα δισκο για ονομα της καλουμπας, αναφερθηκα απλα στους δισκους που μου εδιχνε ο πωλητης και ειχε χυμα στη βιτρινα. BULK ειναι απλα χωρις κουτι αλλα σε σακουλακι ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ, αυτο εκανα λαθος στο παραπανω ποστ.

Και οι 2 δισκοι που αγορασα ηταν σε σακουλακι μεσα, σφραγισμενοι – ή τους κακομεταχειριζονται ή δινουν χτυπημενες παρτιδες και δεν τους νοιαζει αν ταλαιπωρηθει ο πελατης. Σε σχεση με αλλα καταστηματα πλαισιου που εχω επισκευθει το χυμαδιο στο Ηρακλειο είναι απαραδεκτο, αν ξεμπερδεψω ποτε με αυτη την κατασταση δεν θα ξαναψωνισω ποτε από πλαισιο εκτος αν μετακομισω Αθηνα.

Δημοσ.

και εγώ το ιδιο είχα παθει στο εν λογω καταστημα.

Εκανα αμεσως τα γνωστα τεστ με το που τον πηρα ειδα οτι εχει προβλημα τον επεστρεψα πίσω εξηγώντας το προβλημα και μου το αντικατέστησαν μετά απο λίγες μέρες με καινούργιο οπου δεν ειχε ευτυχώς πρόβλημα!

Ισως και να το εχουν συστημα ποιος ξερει:P

Μιλαω μονο για το κατάστημα Ηρακλείου.

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα, δε θελω να ανοιξω νεο θεμα για μια ερωτηση, και θα ρωτησω εδω.

Ποιος ειναι ο πιο γρηγορος τροπος συνδεσης για εξωτερικο δισκο αναμεσα σε ethernet, firewire, esata και usb 2.0; Πρακτικα και οχι θεωρητικα. Ο ethernet νομιζα μεχρι προτεινος, αλλα δεν ακουσα και πολυ καλα λογια. Επισης ειναι προτιμοτερο να αγορασω θηκη για να μπαινει internal δισκος η κατευθειαν εξωτερικο δισκο;

Δημοσ.
Παιδια καλησπερα, δε θελω να ανοιξω νεο θεμα για μια ερωτηση, και θα ρωτησω εδω.

Ποιος ειναι ο πιο γρηγορος τροπος συνδεσης για εξωτερικο δισκο αναμεσα σε ethernet, firewire, esata και usb 2.0; Πρακτικα και οχι θεωρητικα. Ο ethernet νομιζα μεχρι προτεινος, αλλα δεν ακουσα και πολυ καλα λογια. Επισης ειναι προτιμοτερο να αγορασω θηκη για να μπαινει internal δισκος η κατευθειαν εξωτερικο δισκο;

Ποιο γρήγορη είναι η σύνδεση esata αφου θα είναι σαν εσωτερικός. Απλά αν πάρεις θήκη βάζεις ότι σκληρό θέλεις εσύ μέσα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...