elise Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Τον έχεις?Αν ναι για τι χρήση? γρηγορος / αξιοπιστος / φθηνος
nikos21aek Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 φιλε μου ο θορυβος ειναι υποκειμενικος βεβαια. αλλος δεν θα τον καταλαβει, απλα επειδη τα εχω ολα αθορυβα και με εχουν καλομαθει οι green Σιγά τον θόρυβο που έχουν οι f3 και οι 7200.12.Μιλάμε για αστεία πράγματα τώρα.Με διαφορά οι πιο αθόρυβοι 7200άριδες. Αν έχεις πρόβλημα με τον θόρυβο με τον F3 τότε σίγουρα πάσχεις στο θέμα κουτί.Δοκίμασες κανένα ηχομονοτικό ή τέλος πάντων κάτι για να απορροφάει τους κραδασμούς;
pcos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 τον δισκο τον τεσταρω ακουμπωντας τον πανω σε χοντρο χαλί αφου ακουγεται εκει καταλαβαινεις τι γινεται... και δεν μιλαω για θορυβο κατα την αναγνωση και εγγραφη αλλα το spin! ( τουρμπινα) τους αρι8μους τους βλέπω κι εγω, διαβαζω πολυ και συνεχεια, αλλα γι' αυτο μιλησα για υποκειμενικοτητα γεννηθηκα βεβαια και ελαττωματικος με αριστη ακοή, εδω ακουω τον γειτονα που κλανει αυτο ειναι καταρα!
nikos21aek Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Βρε μήπως έπεσες σε ελαττωματικό κομμάτι;Σοβαρά είναι περίεργο να ακούγεται μέσα στο κουτί αν έχεις βάλει και καμιά σαχλαμαρίτσα να απορροφάει κραδασμούς.3 caviar black είχα και εκτός κουτιού με το ζόρι τους ένιωθες.(Οι AALS έχουν περίπου το διπλάσιο επίπεδο δόνησης από τους f3 και τους 7200.12)
pcos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 δεν εχω κλειστο κουτι. ανοικτο το εχω αφου συνεχεια δοκιμαζω διάφορα. ο δισκος παταει πανω σε ηχομονωτικο σαν πλαστικο ενα πραμα. σε σχεση με τους green και τους 2.5" ολοι οι αλλοι μου φαινονται οτι "σπινιαρουν"
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 εγω πηρα τον samsung F3 1ΤΒ και αμεσως θα τον δωσω. τρελαθηκα στον θορυβο. ναι γρηγορος οκ, αλλα σε σχεση με τον WD 1TB green που ειχα, δεν αντεχεται!θα κανω υπομονη για εναν SSD, ο θορυβος για μενα μετραει περισσοτερο συγκρίνεις 7200rpm με 5400rpm? φιλε μου ο θορυβος ειναι υποκειμενικος βεβαια. αλλος δεν θα τον καταλαβει, απλα επειδη τα εχω ολα αθορυβα και με εχουν καλομαθει οι green σίγουρα είναι υποκειμενικός αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση η σύγκριση είναι απλά άτοπη
Phantolino Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Τελικα βγηκε μαπα το καρπουζι, ο 500αρης (WD5001AALS) εκλασε πομολα μεσα σε μια μερα! Μονο γουιντοουζ προλαβα να του περασω και την επομενη ηταν αχρηστος. Το φοβερο σερβις του πλαισιου στο Ηρακλειο εκανε 1 εβδομαδα να μου πει οτι ειναι χαλασμενος και οτι δεν υπαρχει κανενας διαθεσιμος ιδιος για να μου τον αλλαξουν. Ρωτησα εναν φανταστικο πωλητη οπου το μονο που ηξερε απο υπολογιστες ηταν το φεησμπουκ και το εμ εσ εν, ποιον μου προτεινει στα ιδια χαρακτηριστικα και χρηματα. Μου προτεινε εναν Seagate 1 TB ST31000528AS (με 27ευρο παραπανω) οπου μετα απο ενα απλο γκουκλαρισμα βρηκα 231542352135 σελιδες με παραπονα και προβληματα παρτιδων και firmware. Τελικα αναγκαστηκα να παρω τηλ στο πλαισιο της αθηνας για να παραγγειλω εναν WD 640GB WD6400AAKS και ξαναρχισα να κανω τον σταυρο μου να μην ταλαιπωρηθω ξανα.
phanispal Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες :/
Phantolino Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 UPDATE: Χτυπημενος και ο 3ος δισκος που μου εδωσαν απο το πλαισιο ως αντικατασταση. Μην αγορασετε ποτε απο το πλαισιο του Ηρακλειου μαλλον παιζουν ποδοσφαιρο με τους δισκους.
ikskarda Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 UPDATE: Χτυπημενος και ο 3ος δισκος που μου εδωσαν απο το πλαισιο ως αντικατασταση. Μην αγορασετε ποτε απο το πλαισιο του Ηρακλειου μαλλον παιζουν ποδοσφαιρο με τους δισκους. και νομιζα οτι εχει τυχει μονο σε μενα ... πραγματικα ειναι τραγικη η κατασταση (και απο προσωπικο)
caution Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 ...και εγώ έχω κάνει 2 στα 2 με 1TB FALS, τελικά είμαστε πολλοί
skyhawk Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 τον δισκο τον τεσταρω ακουμπωντας τον πανω σε χοντρο χαλί αφου ακουγεται εκει καταλαβαινεις τι γινεται... και δεν μιλαω για θορυβο κατα την αναγνωση και εγγραφη αλλα το spin! ( τουρμπινα)τους αρι8μους τους βλέπω κι εγω, διαβαζω πολυ και συνεχεια, αλλα γι' αυτο μιλησα για υποκειμενικοτητα γεννηθηκα βεβαια και ελαττωματικος με αριστη ακοή, εδω ακουω τον γειτονα που κλανει αυτο ειναι καταρα! Που να σε βαλω διπλα στην 4870x2 καλοκαιρι με μονιμο 50% fan speed. Μαλλον θα αυτοκτονησεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.