Προς το περιεχόμενο

Αγορα γρηγορου σκληρου δισκου

Phantolino

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνω εναν γρηγορο σκληρο δισκο εως 50ευρο, το μεγεθος δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα. Συγκεκριμενα θελω σε αυτον να βαλω το λειτουργικο συστημα και σε ενα 2ο παρτισιον τα παιχνιδια, μου εχουν προτεινει εναν Seagate Barracuda 7200.10 SATA 3.0Gb/s 250-GB 16MB αλλα ειμαι λιγο διστακτικος. Εχει κανενας καποιον υποψιν να προτεινει?

Ευχαριστω προκαταβολικα και καλες γιορτες!

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

O πιο αργός από τον πιο γρήγορο 7200άρη έχει διαφορά της τάξης του 5% , οπότε πάρε ότι θές. Κοίτα να έχει 32ΜΒ cache. Μόνο με SSD υπάρχει διαφορά.

Δημοσ.

Aυτον που σου προτεινε ο grimpr τον αγορασα πριν 1 εβδομαδα και απλα πεταει...στα 50 ευρω με 32mb cache κτλ θα σου προτεινα αυτον:http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Hard-Disk-Drives/Western-Digital-Sata-500Gb-Western-32Mb-Caviar-Black-WD5001AALS.htm γενικα οι caviar black ειναι αρκετα γρηγοροι!

Δημοσ.
Aυτον που σου προτεινε ο grimpr τον αγορασα πριν 1 εβδομαδα και απλα πεταει...στα 50 ευρω με 32mb cache κτλ θα σου προτεινα αυτον:http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Hard-Disk-Drives/Western-Digital-Sata-500Gb-Western-32Mb-Caviar-Black-WD5001AALS.htm γενικα οι caviar black ειναι αρκετα γρηγοροι!

+1

Aυτόν θα σου πρότεινα και εγώ.

έχω έναν και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Δημοσ.

Καμια σχεση οι Caviar black με τους Samsung Spinpoint F3. Ειναι η διαφορα μεταξυ τους στο read τουλαχιστον 25% (115 MB/S Average Read o Samsung , me 85 o Black)

Aσε που ειναι παντα 3 βαθμους πιο κρυοι ..

Δημοσ.
Καμια σχεση οι Caviar black με τους Samsung Spinpoint F3. Ειναι η διαφορα μεταξυ τους στο read τουλαχιστον 25% (115 MB/S Average Read o Samsung , me 85 o Black)

Aσε που ειναι παντα 3 βαθμους πιο κρυοι ..

Δεν διαφωνω σ'αυτο που λες,αλλα το παιδι ψαχνει γυρω στα 50 ευρω καποιον γρηγορο σκληρο...

Δημοσ.

εγω πηρα τον samsung F3 1ΤΒ και αμεσως θα τον δωσω. τρελαθηκα στον θορυβο. ναι γρηγορος οκ, αλλα σε σχεση με τον WD 1TB green που ειχα, δεν αντεχεται!

θα κανω υπομονη για εναν SSD, ο θορυβος για μενα μετραει περισσοτερο ;)

Δημοσ.
εγω πηρα τον samsung F3 1ΤΒ και αμεσως θα τον δωσω. τρελαθηκα στον θορυβο. ναι γρηγορος οκ, αλλα σε σχεση με τον WD 1TB green που ειχα, δεν αντεχεται!

θα κανω υπομονη για εναν SSD, ο θορυβος για μενα μετραει περισσοτερο ;)

Μαλλον καποιο προβλημα θα εχει. Εμενα o F3 μου ειναι πιο αθορυβος απο τον WD Caviar black

Δημοσ.
Μαλλον καποιο προβλημα θα εχει. Εμενα o F3 μου ειναι πιο αθορυβος απο τον WD Caviar black

φιλε μου ο θορυβος ειναι υποκειμενικος βεβαια. αλλος δεν θα τον καταλαβει, απλα επειδη τα εχω ολα αθορυβα και με εχουν καλομαθει οι green :-D

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:33 ----------

εχει θορυβο ο σαμσουνγ???

ποσο θα τον δωσεις??

οσο τον πηρα ~82ε σε συστημα που φτιαχνει τωρα ενας φιλος. μολις χθες τον πηρα, τελευταιο κομματι απο eworld.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...