Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση laptop με "ιδιαίτερα" χαρακτηριστικά

thparian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!

Ψάχνω εδώ και καιρό να βρω κάποιο laptop που να καλύπτει κάποιες συγκεκριμένες προδιαγραφές αλλά δυστυχώς δεν με καλύπτει κανένα σε όλα...:mad:

Συγκεκριμένα θέλω να είναι απ'τα καινούρια laptop που έχουν σχεδόν όλες οι εταιρείες με επεξεργαστή Intel SU low voltage και μεγάλη αυτονομία > 6 ωρών. Αυτό βέβαια συνεπάγεται και χαμηλό βάρος έως 2,2 kg. Ακόμα:

1. Οθόνη 13-15 ιντσών

2. Full size keyboard

3. Optical drive

4. Εσωτερικό modem

5. HDMI και Esata

Τα χρειάζομαι όλα αυτά επειδή θα ταξιδεύω αρκετά και θέλω να με καλύπτει για ταινίες, κανά παιχνιδάκι κλπ...

Δυστυχώς απ'όσα έχω δει (Acer timeline, MSI x-series, Samsung, Lenovo, Toshiba) κανένα δεν έχει όλα αυτά μαζί. Μήπως έχει πέσει στο μάτι κανενός μια τέτοια σύνθεση????????

Ευχαριστώ πολύ ;)

Δημοσ.
Καλησπέρα και χρόνια πολλά!

Ψάχνω εδώ και καιρό να βρω κάποιο laptop που να καλύπτει κάποιες συγκεκριμένες προδιαγραφές αλλά δυστυχώς δεν με καλύπτει κανένα σε όλα...:mad:

Συγκεκριμένα θέλω να είναι απ'τα καινούρια laptop που έχουν σχεδόν όλες οι εταιρείες με επεξεργαστή Intel SU low voltage και μεγάλη αυτονομία > 6 ωρών. Αυτό βέβαια συνεπάγεται και χαμηλό βάρος έως 2,2 kg. Ακόμα:

1. Οθόνη 13-15 ιντσών

2. Full size keyboard

3. Optical drive

4. Εσωτερικό modem

5. HDMI και Esata

Τα χρειάζομαι όλα αυτά επειδή θα ταξιδεύω αρκετά και θέλω να με καλύπτει για ταινίες, κανά παιχνιδάκι κλπ...

Δυστυχώς απ'όσα έχω δει (Acer timeline, MSI x-series, Samsung, Lenovo, Toshiba) κανένα δεν έχει όλα αυτά μαζί. Μήπως έχει πέσει στο μάτι κανενός μια τέτοια σύνθεση????????

Ευχαριστώ πολύ ;)

Full-sized keyboard σε 13 ίντσες δεν νομίζω ότι υπάρχει, ούτε γίνεται να υπάρξει, γιατί μετά τα πλήκτρα θα είναι υπερβολικά μικρά. Δεν νομίζω ότι γενικά υπάρχει στην αγορά λάπτοπ με τα χαρακτηριστικά που ζητάς. Άλλωστε, η 13άρα (πχ) οθόνη θα ήταν πάρα πολύ μικρή για παιχνίδια.

Δημοσ.

Και αν δεν κάνω λάθος, παιχνίδια σε υπολογιστή με μεγάλη αυτονομία των 6 ωρών (??) δεν θα παίζουν. Οι επεξεργαστές αυτοί δεν είναι σχετικά χαμηλοί σε απόδοση για να καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια;

Δημοσ.

Ας αναδιατυπώσω κάποια πράγματα γιατί δεν με πολυκαταλάβατε...

Εννοείται πως δεν θέλω full size keyboard αν είναι 14 ιντσών και έχει όλα τα υπόλοιπα!

Δεν θέλω να παίξω παιχνίδια σε full hd με 200fps, απλά για να απασχολούμαι έστω και με παλαιότερης γενιάς παιχνίδια (και αυτά καλά ήταν κάποτε...)

Τέλος πάντων αν έχει δει κάποιος κάτι που να πλησιάζει σε αυτά τα χαρακτηριστικά ας μου δώσει τα φώτα του!

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!!!

p.s. και ο καφές να είναι εσπρέσσο έτσι με καμιά 20αριά bar ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...