cdrov Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Xρόνια πολλά σε όλους. Είμαι άσχετος με το θέμα και ποτέ δεν είχα παιχνιδομηχανή. Ενόψη Χριστουγέννων όμως έπεσε το μάτι μου στο PS3. Οπότε Ρωτάω: Αγοράζοντας το PS3 1) μπορώ να βλέπω τα .mkv μου 1080p χωρίς σπασίματα? 2) μπορώ να σερφάρω στο ιντερνετ σαν να είχα pc 3) μπορώ να έχω μια ταινεία στο usb stick μου και να την βλέπω απλά βάζοντας το stick πάνω στο ps3 4) μπορώ να κατεβάζω από το internet στο δίσκο του? 5)Χρειάζομαι κάποιο ειδικό πληκτρολόγιο για να μπώ στο νετ? Συγχωρέστε με αν είναι χαζές οι ερωτήσεις μου αλλά pls help.....
neovdr Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Xρόνια πολλά σε όλους. Είμαι άσχετος με το θέμα και ποτέ δεν είχα παιχνιδομηχανή. Ενόψη Χριστουγέννων όμως έπεσε το μάτι μου στο PS3. Οπότε Ρωτάω: Αγοράζοντας το PS3 1) μπορώ να βλέπω τα .mkv μου 1080p χωρίς σπασίματα? 2) μπορώ να σερφάρω στο ιντερνετ σαν να είχα pc 3) μπορώ να έχω μια ταινεία στο usb stick μου και να την βλέπω απλά βάζοντας το stick πάνω στο ps3 4) μπορώ να κατεβάζω από το internet στο δίσκο του? 5)Χρειάζομαι κάποιο ειδικό πληκτρολόγιο για να μπώ στο νετ? Συγχωρέστε με αν είναι χαζές οι ερωτήσεις μου αλλά pls help..... 1. ΟΧΙ 2. ΟΧΙ 3. ΟΧΙ 4. ΟΧΙ 5. ΟΧΙ Μερικά απο αυτά τα όχι δείχνουν ότι δεν μπορεί να γίνει εύκολα ή απευθείας. Μάλλον με αυτά που ζητάς ένα PC θα σου είναι αρκετό. Μήπως για να πάρεις PS3 θα πρέπει να θέλεις να παίζεις παιχνίδια κίολας????
gherudos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 1)Ναι μπορείς,είτε χρησιμοποιώντας το πρόγραμμά μου(θα το βρείς στην υπογραφή μου)ή μέσω του ps3mediaserver αν έχεις τουλάχιστον dual core στα 1.6 ή μια πολύ καλή κάρτα γραφικών με τεχνολογία cuda. 2)Ναι. 3)Ναι. 4)Φυσικά,γι αυτό υπάρχει το PS store. 5)Όχι,μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε USB mouse/keyboard.
TSOPK Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Το προγραμα σου δεχεται μονο mkv 1280χ720 ή 1920χ1080 δηλαδη σε ταινιες μεταφραζεται ενα 10% (και πολυ λεω). Αλλιως βγαζει πρασινες μπαρες (ας ειναι καλα η Sony). Για σειρες ειναι τελειο. Για ταινιες οχι. Για τον PS3mediaserver: Για 1080p θα χρειαστει οπωςδηποτε ενσυρματη συνδεση (ασυρματα το ξεχναμε) και σιγουρα κατι καλυτερο απο ενα dual core 1.6.
mchrisober Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 φιλε μου καλυτερα θα ειναι να δεις το ps3 σαν κονσολα που παιζει παιχνιδια...τα αλλα ειναι παρεμφερει.... εσυ μαλλον εαν ωραιο υπολογιστη για το σαλονι σου χρειαζεσαι απο αυτα που ζητας... γνωμη μου καλυτερα να το ξανασκεφτεις και επισης να δεις εαν θα μπορεις να ξοδευεις 50αρια για αγορες παιχνιδιων....
geomos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 φιλε μου καλυτερα θα ειναι να δεις το ps3 σαν κονσολα που παιζει παιχνιδια...τα αλλα ειναι παρεμφερει.... εσυ μαλλον εαν ωραιο υπολογιστη για το σαλονι σου χρειαζεσαι απο αυτα που ζητας...γνωμη μου καλυτερα να το ξανασκεφτεις και επισης να δεις εαν θα μπορεις να ξοδευεις 50αρια για αγορες παιχνιδιων.... Συμφωνω απολυτα!! Οταν διαβασα το αρχικο post νομιζα οτι εψαχνε για htpc!! Μπορεις βεβαια να συνδυασεις το ps3 με ενα egreat m34 η ενα wd tv live αν θες να αποφυγεις το pc!!!
basilis5 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 επισης μια επισημανση, η πλοηγηση στον μαμισιο browser ειναι λιγο χαλια. τελος,αν παρεις το παλιο χοντρο πλει,μπορεις να βαλεις επανω του linux που απογειωνει τις multimedia δυνατοτητες του,με μονο περιορισμο το fat32
JohNy_GR Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 παντως εμενα πιο πολυ μου αρεσει το 'χοντρο' ps3. γι'αυτο αλλωστε εχω παρει 2
gherudos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 παντως εμενα πιο πολυ μου αρεσει το 'χοντρο' ps3. γι'αυτο αλλωστε εχω παρει 2 Πάρε άλλο ένα να γίνεις πολύτεκνος...
mchrisober Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Πάρε άλλο ένα να γίνεις πολύτεκνος... τα εσπασε το σχολιο, γελαω μια ωρα...
Tilemaxx Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 παντως εμενα πιο πολυ μου αρεσει το 'χοντρο' ps3. γι'αυτο αλλωστε εχω παρει 2
darklordvader77 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 χαχαχαχαχαχα!!! που το θυμηθηκες αυτο???!! (I only have 2 knipples, but i have 3 PS3's)
Darthvagos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 lololol να παρει κ ενα ακομα για την τουαλετα ημαρτοον....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.