epivitor Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 αφου ολη του πρωτινετε να αλλαξει οθονη ειπα και εγω την αποψη μου αμα θελει να παει σε 3d δεν ξερω πως ειναι αλλα μπορει να ειναι ωραια.... ΥΓαν δεν εχεις να γραψεις κατι μην προσπαθεις να φτασεις τον thresh θελεις ακομα πολυ δρομο Και εσυ δεν το πας και ασχημα, 733 posts σε 5 μηνες :-D Σ'εμενα παντως εχει μεγαλη διαφορα η εικονα απο dvi σε σχεση με το d-sub.
Heatspreader Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ στη δική μου βλέπω διαφορά από DVI se VGA. Όχι ότι δεν θα μπορούσα να δουλέψω, αλλά σαν να υπάρχει μία μεμβράνη στην οθόνη. Δεν έχω σκιές, ούτε τίποτα... Το Main PC μου το έχω με DVI φυσικά.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 αφου ολη του πρωτινετε να αλλαξει οθονη ειπα και εγω την αποψη μου αμα θελει να παει σε 3d δεν ξερω πως ειναι αλλα μπορει να ειναι ωραια.... ΥΓαν δεν εχεις να γραψεις κατι μην προσπαθεις να φτασεις τον thresh θελεις ακομα πολυ δρομο Δεν σκοπευω να φτασω τον Thresh, ετσι κι αλλιως οταν ειχα 10000 ποστ, αυτος ειχε 29000, και τωρα που εχω 10200 αυτος εχει 30100... Επισης, ξερεις τι λενε ε? Οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται... Τελος, δε μπορω σε καθε ποστ σου σχεδον να διαβαζω τις αρλουμπες που λες και να μη το σχολιαζω, λυπαμαι. Οπως ελεγε καποτε και η υπογραφη του paredwse, το δικαιωμα σου να μιλας δεν περιλαμβανει την υποχρεωση μου να σε παρω στα σοβαρα
sozz Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δεν σκοπευω να φτασω τον Thresh, ετσι κι αλλιως οταν ειχα 10000 ποστ, αυτος ειχε 29000, και τωρα που εχω 10200 αυτος εχει 30100...Επισης, ξερεις τι λενε ε? Οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται... Τελος, δε μπορω σε καθε ποστ σου σχεδον να διαβαζω τις αρλουμπες που λες και να μη το σχολιαζω, λυπαμαι. Οπως ελεγε καποτε και η υπογραφη του paredwse, το δικαιωμα σου να μιλας δεν περιλαμβανει την υποχρεωση μου να σε παρω στα σοβαρα μονο και μονο που καθεσαι και μετρας τα ποστ του καθε ενως φενεται οτι σε ενδιαφερει το θεμα μετα απο εδω γραψε κατι αλλο ενα ποστ θα παρεις δεν εχεις το δικαιωμα ομως να βριζεις τους αλλους αλλα μεσα απο μια οθονη ολη το παιζετε εξυπνη και μαγκες επειδη στην καθημερινοτητα σας τρωτε ........ ΥΓδεν νομιζω να ειναι τοσο κακο επειδη του πρωτινα να παει σε 3d οθονη αν στο μελλον αλλαξει μπορει να του αρεση περισοτερο απο ενα καλο panel.....
antonl Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 [...]ΥΓδεν νομιζω να ειναι τοσο κακο επειδη του πρωτινα να παει σε 3d οθονη αν στο μελλον αλλαξει μπορει να του αρεση περισοτερο απο ενα καλο panel..... Κακό μπορεί να μην είναι αλλά άκυρο σίγουρα είναι. Όπως σαφώς ανέφερε ο --Shady-- δεν ενδιαφέρεται ν αγοράσει οθόνη. Απλά ζητάει πληροφορίες για τις διαφορές κάποιον χαρακτηριστικών τους. Επίσης «άκυρο» από την άποψη ότι δεν αναφέρει τίποτα για τις απαιτήσεις του, το τρέχον hardware του (υποστηρίζει κάτι τέτοιο η κάρτα γραφικών ή το υποτιθέμενο budget του, μιας και δε νομίζω να απευθύνονται αυτή τη στιγμή σ όλες τις τσέπες.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 μονο και μονο που καθεσαι και μετρας τα ποστ του καθε ενως φενεται οτι σε ενδιαφερει το θεμα μετα απο εδω γραψε κατι αλλο ενα ποστ θα παρεις δεν εχεις το δικαιωμα ομως να βριζεις τους αλλους αλλα μεσα απο μια οθονη ολη το παιζετε εξυπνη και μαγκες επειδη στην καθημερινοτητα σας τρωτε ........ ΥΓδεν νομιζω να ειναι τοσο κακο επειδη του πρωτινα να παει σε 3d οθονη αν στο μελλον αλλαξει μπορει να του αρεση περισοτερο απο ενα καλο panel..... Α και για πες ποια "3d οθονη" του προτεινες... Δωσε κανα λινκ, κανα review, καμια τιμη. Εν τω μεταξυ ο ανθρωπος δεν ζητησε καν να προτεινουμε κατι, ουτε budget δε καθορισε, ουτε τι συστημα εχει ειπε. Τωρα ποιος εισαι εσυ που θα του πεις τι να παρει χωρις να ξερεις τα βασικα για τις προτιμησεις του πρωτα? Δεν σε εβρισα, ειπα οτι λες αρλουμπες. Και για πες τι τρωμε στη καθημαρινοτητα μας. (Αφου ειμαι κι εγω στους "ολη" που το παιζουμε εξυπνη, οκ ) PS: Τα ποστ τα μετρησα, γιατι μια φορα πιανεις πενταψηφιο αριθμο ποστ. Και σιγουρα θελει καποια χρονια για να γινει αυτο. Αλλα οπως καθε κανονας, για να επιβεβαιωθει "πρεπει" να υπαρχει μια εξαιρεση. Μηπως εισαι εσυ αυτη? PS2: Το ποστ εχει γινει edit, αν θες ξαναδιαβασε το.
sozz Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Α και για πες ποια "3d οθονη" του προτεινες... Δωσε κανα λινκ, κανα review, καμια τιμη.Δεν σε εβρισα, ειπα οτι λες αρλουμπες. Και για πες τι τρωμε στη καθημαρινοτητα μας. (Αφου ειμαι κι εγω στους "ολη" που το παιζουμε εξυπνη, οκ ) περιμενα να μην ξερεις αλλα δεν λεω γιατι θα φαω σιγουρα μπαν http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/Samsung-SM-2233RZ-TFT-Monitor-Nvidia-3DVISION-Glasses-SM-2233RZ.htm εχει και τα γυαλια μαζι http://www.nvidia.com/object/3D_Vision_Main.html ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:46 ---------- δεν του ειπα να τα παρει με το ζορι αλλα να δει οτι υπαρχει και αυτη η τεχνολογια και εσυ του πρωτινες να παρει αντι για 1920χ1080 με 1200.....
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Απλα απαξιω ν' ασχοληθω αλλο μαζι σου.
sozz Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Απλα απαξιω ν' ασχοληθω αλλο μαζι σου. επειδη ειδες οτι κανεις λαθος....
onty Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Χρονια πολλα καλη χρονια , αυτες οι μερες δεν ανεχονται καβγαδες... Θα παρει το παιδι μια LG ,λογω καλης εγγυησης, με dvi και ολα μελι γαλα..
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 επειδη ειδες οτι κανεις λαθος.... Παμε λοιπον ενα ενα: περιμενα να μην ξερεις αλλα δεν λεω γιατι θα φαω σιγουρα μπαν Ξερω μια χαρα, απλα γραψτο για να φας το ban να ησυχασουμε http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/Samsung-SM-2233RZ-TFT-Monitor-Nvidia-3DVISION-Glasses-SM-2233RZ.htm εχει και τα γυαλια μαζι Αχα. Δηλαδη του προτεινεις να δωσει 480 ευρω για μια οθονη με την ιδια διαγωνιο και την ιδια αναλυση με τη δικια του. Σπουδαια επενδυση http://www.nvidia.com/object/3D_Vision_Main.html Ξερω τι ειναι το 3d vision. Η στερεοσκοπικη τεχνολογια υπαρχει εδω και δεκαετιες, μαλιστα εχω ηδη χρησιμοποιησει στερεοσκοπικα γυαλια και σε απλη οθονη, την οποια απλα προσαρμοσα για στερεοσκοπικη προβολη. Αντιθετα, ισως θα εκανε καλο να το διαβαζες εσυ, οπως επισης και να ξεκολλαγες λιγο απο την Nvidia. [/color]δεν του ειπα να τα παρει με το ζορι αλλα να δει οτι υπαρχει και αυτη η τεχνολογια Αυτο ελειψε να του πεις να τα παρει με το ζορι... Και το Eyefinity υπαρχει, αλλα δεν αρχισαμε ξαφνικα να προτεινουμε στον κοσμο να παιρνει 3-4 οθονες για καθε PC που αγοραζει. και εσυ του πρωτινες να παρει αντι για 1920χ1080 με 1200..... Ναι, γιατι τα 1200 πιξελ υψους βελτιωνουν αισθητα την εμπειρια και μειωνουν το σπαστικο scrolling στις ιστοσελιδες. Εγω το δικαιολογησα, αντιθετα εσυ δεν ειπες τιποτα γιατι ΟΧΙ ...x1200 αναλυση αντι της 1080. Αρα λοιπον δεν ειδα οτι κανω λαθος, απλα συνειδητα αγνοώ την υπαρξη σου απο δω και στο εξης (υπαρχει και σχετικη επιλογη στο user CP). Καλησπερα και καληνυχτα. @onty: Δεν καβγαδιζουμε, διαφωνουμε. Χωρις flames χωρις τιποτα. Χρονια πολλα και σε σενα
sozz Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 αντε πες το επιτελους οτι ολο αυτο εγινε επειδη του πρωτινα το 3d που ειναι της nvidia οκ τοτε οταν θα το κανει και η ατι θα το ξανα προτηνω εδω περα.... το θεμα λιγει εδω περα..... ζητω συγνωμη που πρωτινα κατι που ειναι της nvidia
--Shady-- Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Ειρήνη εΐμιν*,το hardware που έχω τώρα και το hardware που πρόκειται να πάρω στο σύντομο μέλλον δεν υποστηρίζει 3D Vision ούτε οποιαδήποτε μορφή 3D απεικόνισης. Έτσι και αλλιώς προτιμώ να περιμένω να ωριμάσει αρκετά αυτή η τεχνολογία πριν αγοράσω κάτι τέτοιο. Δεν σκοπεύσω να βάλω το χέρι στην τσέπη απλώς ήθελα να ξέρω 2-3 πράγματα για όταν έρθει η ώρα. Χρόνια Πολλά * Πως σκατά γράφεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.