bigone Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Γεια σας παιδια εχω το εξης πρόβλημα. Το pc μου αρχισε σταδιακά να μη διαβάζει ορισμενα dvd εννοώ ορισμενεσ μαρκες ώσπου τώρα δε διαβαζει κανενα. Το κανει μονο στα κενα dvd στα γραμμενα δεν εχει προβλημα. Ούτε και στα cd εχει προβλημα. Το κανει μονο στα κενα dvd οταν τα βαζω δεν κανει τιποτα και μου βγαζει οτι δεν υπαρχει dvd.Μπορω να κανω κατι? Μπορείτε να με βοηθήσετε?
lefi Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 1) Πόσο χρόνο έχεις την μονάδα; ίσως "κουράστηκε" διαβάζει DVD ταινιών πάνω από 4,5 gb (ή 9αρια αν με καταλαβαίνεις) 2) Δοκίμασες άλλα προγράμματα εάν το βλέπουν και την επαννεκίνηση που λύνει τα περισσότερα προβλήματα την δοκίμασες 1-2 φορές; Αυτά και βλέπουμε
bigone Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 με την επανεκκινηση δε γίνεται τιποτα. Η αληθεια ειναι οτι δε δοκιμασα αλλα προγράμματα τη μοναδα την εχω 2 χρονια και κατι. Αν κουραστηεκε τι πρεπει να κανω?
phanispal Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Optical-Disc-Drives/Sony-AD5240S-BL-DVDRW-p-Sata-Black-Bulk-AD5240S-BL.htm
caution Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 (... ή κανένα καλό καθάρισμα αν είσαι εκτός εγγύησης, λέμε τώρα. )
bigone Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 ναι αυτο με το καθάρισμα μου ακούγεται καλό. Ευχαριστώ
caution Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Καθάρισε καλά το laser led και τον "δίσκο" που περιστρέφει το cd, και δες αν υπάρχουν βρωμιές στον μηχανισμό που πηγαινοφέρνει το laser. Αν δεν ανανήψει... goto #4
lefi Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Γιατί στο πλαίσιο και όχι αλλού; Αστειέομαι. Τι παίζει με τα CD που καθαρίζουν την μονάδα; μπορεί να μου πει κάποιος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.