Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με αναγνωση κενών dvd

bigone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια εχω το εξης πρόβλημα. Το pc μου αρχισε σταδιακά να μη διαβάζει ορισμενα dvd εννοώ ορισμενεσ μαρκες ώσπου τώρα δε διαβαζει κανενα. Το κανει μονο στα κενα dvd στα γραμμενα δεν εχει προβλημα. Ούτε και στα cd εχει προβλημα. Το κανει μονο στα κενα dvd οταν τα βαζω δεν κανει τιποτα και μου βγαζει οτι δεν υπαρχει dvd.Μπορω να κανω κατι? Μπορείτε να με βοηθήσετε?

Δημοσ.

1) Πόσο χρόνο έχεις την μονάδα; ίσως "κουράστηκε" διαβάζει DVD ταινιών πάνω από 4,5 gb (ή 9αρια αν με καταλαβαίνεις)

2) Δοκίμασες άλλα προγράμματα εάν το βλέπουν και την επαννεκίνηση που λύνει τα περισσότερα προβλήματα την δοκίμασες 1-2 φορές;

Αυτά και βλέπουμε

Δημοσ.

με την επανεκκινηση δε γίνεται τιποτα. Η αληθεια ειναι οτι δε δοκιμασα αλλα προγράμματα τη μοναδα την εχω 2 χρονια και κατι. Αν κουραστηεκε τι πρεπει να κανω?

Δημοσ.

Καθάρισε καλά το laser led και τον "δίσκο" που περιστρέφει το cd, και δες αν υπάρχουν βρωμιές στον μηχανισμό που πηγαινοφέρνει το laser. Αν δεν ανανήψει... goto #4 :-D

Δημοσ.

Γιατί στο πλαίσιο και όχι αλλού; Αστειέομαι. Τι παίζει με τα CD που καθαρίζουν την μονάδα; μπορεί να μου πει κάποιος;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...