nikos.g Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Γεια σας, Πείτε μου σας παρακαλώ την γνώμη σας για την παρακάτω σύνθεση... δεν θα ήθελα το κόστος να υπερβεί τα 450€.
isay Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Για τι δουλειά το θες τον "Φθηνό-καλό υπολογιστή γραφείου"; Για office χρήση; Για γραφιστικά; Για προγραμματισμό; ΥΓ: Μου έκανε εντύπωση ο τίτλος. Υπήρχε περίπτωση να ψάχνεις Ακριβό-κακό;
nikos.g Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Για τι δουλειά το θες τον "Φθηνό-καλό υπολογιστή γραφείου"; Για office χρήση; Για γραφιστικά; Για προγραμματισμό; ΥΓ: Μου έκανε εντύπωση ο τίτλος. Υπήρχε περίπτωση να ψάχνεις Ακριβό-κακό; Από τίτλους... άλλο τίποτα! Ο υπολογιστής κυρίως θα χρησιμοποιείται για Office/Internet, αλλά θα ήθελα να έχει κάποιες συμβατότητες με το σχετικώς άμεσο μέλλον. Δηλαδή να υποστηρίζει DDR3, DVI η οθόνη, να έχει HDMI μήπως και αλλάξει χρήση στο μέλλον. Δε ξέρω... λέτε να είναι υπερβολικά όλα αυτά? Αξίζει τελικά να δώσει κανείς μερικά χρήματα παραπάνω για DDR3 υποστήριξη? ή για DVI στην οθόνη? Η αγορά οθόνης στα 5ms για την παραπάνω χρήση θα έχει μεγάλη διαφορά από τα 2ms?
isay Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Για υπολογιστή γραφείου που είναι για βασική χρήση office/internet τα ddr3, hdmi (ίσως και το dvi) τα θεωρώ περιττά. Εγώ θα έβαζα παραπάνω μνήμη γιατί είναι το μόνο που καταναλώνεται σε dt. Επίσης δεν είδα OS (θα βάλεις linux; ), και δεν είδα κάτι για backup.
nikos.g Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Για υπολογιστή γραφείου που είναι για βασική χρήση office/internet τα ddr3, hdmi (ίσως και το dvi) τα θεωρώ περιττά. Εγώ θα έβαζα παραπάνω μνήμη γιατί είναι το μόνο που καταναλώνεται σε dt. Επίσης δεν είδα OS (θα βάλεις linux; ), και δεν είδα κάτι για backup. Η οθόνη πως σου φαίνεται? Θα του βάλω XP, διότι θα χρησιμοποιηθεί από κάποιον 45άρη, ο οποίος δουλεύει XP εδώ και μερικά χρόνια και πιστεύω ότι δε θα ήθελε να αφιερώσει χρόνο για να μάθει να λειτουργεί τα 7. Σε ότι αφορά στις μνήμες και στην οθόνη σκέφτομαι DDR3 και DVI/2ms, μήπως και σε 2-3 χρόνια αλλάξει χρήση ο υπολογιστής. Μπορεί λοιπόν να γίνει και πιο φτηνή σύνθεση? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:21 ---------- Θα μπορούσε μία εναλλακτική λοιπόν να είναι η παρακάτω??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.