Προς το περιεχόμενο

Επανεκκινηση σε ακυρες στιγμες

Djole_7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σαν επομενο βημα εγω θα κοιταγα για σκασμενους πυκνωτες στο motherboard.Βεβαια μπορει οι πυκνωτες να ειναι οκ αλλα το motherboard off.

• Moderators
Δημοσ.
Σαν επομενο βημα εγω θα κοιταγα για σκασμενους πυκνωτες στο motherboard.Βεβαια μπορει οι πυκνωτες να ειναι οκ αλλα το motherboard off.

Το επομενο βημα μιας bsod μετα την θερμοαγωγιμη ειναι να δεις αν εχει σκασει κανενας πυκνωτης?Οκ.

και το αρχειο στον φακελο minidump(με τι τα ανοιγεις αυτα για να δεις τι παιζει?)

http://rapidshare.com/files/330647338/Mini010510-01.dmp.html

Mε το windbg μπορεις να τα ανοιξεις.Αλλα θα πρεπει να ξερεις και τι ψαχνεις.Δοκιμασε το,χαμενη δεν θα παει η προσπαθεια σου.

Ειμαι με linux οποτε και δεν μπορω να τα ανοιξω,να δω τι παιζει αλλα την παρασκευη θα μαι στο desktop μου και θα τα δω(μαζι με το προηγουμενο).Aν κρινω απο την photo,μιλαμε για windows xp 32bit ετσι?Service pack ποιο εχεις?

Ενεργοποιησε το complete memory dump ή τουλαχιστον το kernel dump αν δεν εχεις ευκαιρα μερικα gb στον δισκο που ειναι εγκατεστημενα τα windows.

http://support.microsoft.com/kb/316450

Eιναι πολυ πιο χρησιμο απο τα minidumps και στην επομενη bsod θα δωσει εξτρα πληροφοριες για το τι συμβαινει στο pc σου.

Δημοσ.
Το επομενο βημα μιας bsod μετα την θερμοαγωγιμη ειναι να δεις αν εχει σκασει κανενας πυκνωτης?Οκ.

Nαι αυτο θα ητανε το επομενο βημα.Το περιεργο δεν καταλαβαινω πιο ειναι?

''δεν μου πεταει bsod απλα κανει restart..''

• Moderators
Δημοσ.
Nαι αυτο θα ητανε το επομενο βημα.Το περιεργο δεν καταλαβαινω πιο ειναι?

Οτι υπαρχουν παρα πολλες πιθανες αιτιες για να αναφερεις κατι τοσο συγκεκριμενο με μια bsod.Πως ακριβως προκυπτει οτι μια bsod εχει να κανει με τους πυκνωτες της μητρικης και οχι ας πουμε με τον driver του deamon tools?

(Ελπιζω να μην φαινεται επιθετικο το υφος μου,συζητηση κανουμε.)

''δεν μου πεταει bsod απλα κανει restart..''

To restart γινεται αυτοματα μετα την bsod,με τις default ρυθυμισεις των xp.

Δημοσ.

Aν κρινω απο την photo,μιλαμε για windows xp 32bit ετσι?Service pack ποιο εχεις?

Ενεργοποιησε το complete memory dump ή τουλαχιστον το kernel dump αν δεν εχεις ευκαιρα μερικα gb στον δισκο που ειναι εγκατεστημενα τα windows.

http://support.microsoft.com/kb/316450

Eιναι πολυ πιο χρησιμο απο τα minidumps και στην επομενη bsod θα δωσει εξτρα πληροφοριες για το τι συμβαινει στο pc σου.

Ναι XP 32-bit SP 3...

Εγινε Gi0 θα κανω αυτο που ειπες..thanks παιδια..;)

• Moderators
Δημοσ.

Η τελευταια σου bsod(οταν επαιζες το san andreas)ειχε μηνυμα IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL (a) και προηλθε απο τον ALCXWDM.SYS, ο οποιος ειναι driver της realtek καρτας ηχου σου.

Αν συνεχιζει να προκαλει προβληματα,δοκιμασε καποια αλλη εκδοση του(κατα προτιμηση την πιο προσφατη).

Δημοσ.
Η τελευταια σου bsod(οταν επαιζες το san andreas)ειχε μηνυμα IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL (a) και προηλθε απο τον ALCXWDM.SYS, ο οποιος ειναι driver της realtek καρτας ηχου σου.

Αν συνεχιζει να προκαλει προβληματα,δοκιμασε καποια αλλη εκδοση του(κατα προτιμηση την πιο προσφατη).

thanks Gi0..η αληθεια ειναι οτι περασα την τελευταια εκδοση(4.06)στο format που εκανα..

Τωρα επαψε να κανει restart μονο του..αλλα καμια φορα πεταει μπλε οθονη..:-)

• Moderators
Δημοσ.
thanks Gi0..η αληθεια ειναι οτι περασα την τελευταια εκδοση(4.06)στο format που εκανα..

Τωρα επαψε να κανει restart μονο του..αλλα καμια φορα πεταει μπλε οθονη..:-)

Αν θελεις δοκιμαζεις καποια αλλη εκδοση(δεν σημαινει πως απαραιτητα η τελευταια εχει και τα λιγοτερα bug).Αν συνεχισει να πεταει bsod,τωρα θα μπορεις να ανεβασεις και τα kernel dumps που ενεργοποιησες πριν.Καντα ενα rar μαζι με τα minidumps και το ψαχνω.

Στις πεταει σε τυχαιες στιγμες ή εχουν κατι κοινο οι συνθηκες?Πχ μονο οταν παιζεις san andreas?Οταν παιζεις γενικα παιχνιδια?Δωσε μερικες πληροφοριες μαζι με το rar.

Ξαναλεω,ολα τα παραπανω προυποθετουν πως εχει ελεγχει η απροβληματιστη λειτουργια του hardware σου,αλλιως ειναι μια τρυπα στο νερο.

Δημοσ.
Αν θελεις δοκιμαζεις καποια αλλη εκδοση(δεν σημαινει πως απαραιτητα η τελευταια εχει και τα λιγοτερα bug).Αν συνεχισει να πεταει bsod,τωρα θα μπορεις να ανεβασεις και τα kernel dumps που ενεργοποιησες πριν.Καντα ενα rar μαζι με τα minidumps και το ψαχνω.

Στις πεταει σε τυχαιες στιγμες ή εχουν κατι κοινο οι συνθηκες?Πχ μονο οταν παιζεις san andreas?Οταν παιζεις γενικα παιχνιδια?Δωσε μερικες πληροφοριες μαζι με το rar.

Ξαναλεω,ολα τα παραπανω προυποθετουν πως εχει ελεγχει η απροβληματιστη λειτουργια του hardware σου,αλλιως ειναι μια τρυπα στο νερο.

Εβαλα αυτους που ειχε το cd της mobo..Κοιτα συνηθως οι πιο πολλες bsod ηταν οταν επαιζα καποιο παιχνιδι(GTA,FSX)..ενω μια φορα μονο θυμαμαι να εκανε restart οταν σερφαριζα η εκανα οτιδηποτε αλλο.

Οτι μπορουσα να ελεγξω το εκανα..δλδ ετρεξα orthos-intelburningtest(10 λουπες) για cpu,ati tool και furmark(δεν ειχα artifacts) για gpu..και κατι διαγνωστικα της WD για τους σκληρους..και το memtest για τις ram..

Σκεφτομαι το τροφοδοτικο(HEC 300W) μηπως την εχει ακουσει..ολα αυτα ειναι στο παλιο pc(socket 478)

Ευχαριστω για τον χρονο σου..:-)

• Moderators
Δημοσ.

Σκεφτομαι το τροφοδοτικο(HEC 300W) μηπως την εχει ακουσει..ολα αυτα ειναι στο παλιο pc(socket 478)

Ευχαριστω για τον χρονο σου..:-)

Mια και εχεις ελεγξει τα παντα,dumps,gimme kernel/mini dumps:-)

Δημοσ.
Παιδια Χρονια πολλα...

Λοιπον εχω ενα προβλημα με ενα παλιο pc..κανει επανεκκινησεις σε ακυρες στιγμες..δεν μου πεταει bsod απλα κανει restart..

Εχω ελεγξει τις μνημες με memtest(2 ωρες),την καρτα με το furmark,και τους σκληρους με το WD data lifeg diagn και ειναι κομπλε..

Στην προβολη συμβαντων μου βγαζει Microsoft Antimalware has detected a suspicious behavior.

και το:

Έγινε επανεκκίνηση του υπολογιστή μετά από έλεγχο σφαλμάτων. Ο έλεγχος σφαλμάτων ήταν: 0x1000000a (0x00000038, 0x00000002, 0x00000001, 0x80703a16). Αποθηκεύτηκε αρχείο ένδειξης σφαλμάτων στο: C:\WINDOWS\Minidump\Mini122709-03.dmp.

Τι παιζει ρε παιδια?

Κανενας ιος μηπως?

Ευχαριστω..:-)

Μου έχει τύχει μηχάνημα να περνάει memtest, αλλά να κάνει τυχαία restarts. Με ένα τσίμπημα στο ρεύμα των μνημών τα πάντα λειτουργούσαν τέλεια. Δώσε λίγο ρεύμα στις μνήμες και σιγουρέψου ότι τα timings είναι σωστά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...