Djole_7 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Παιδια Χρονια πολλα... Λοιπον εχω ενα προβλημα με ενα παλιο pc..κανει επανεκκινησεις σε ακυρες στιγμες..δεν μου πεταει bsod απλα κανει restart.. Εχω ελεγξει τις μνημες με memtest(2 ωρες),την καρτα με το furmark,και τους σκληρους με το WD data lifeg diagn και ειναι κομπλε.. Στην προβολη συμβαντων μου βγαζει Microsoft Antimalware has detected a suspicious behavior. και το: Έγινε επανεκκίνηση του υπολογιστή μετά από έλεγχο σφαλμάτων. Ο έλεγχος σφαλμάτων ήταν: 0x1000000a (0x00000038, 0x00000002, 0x00000001, 0x80703a16). Αποθηκεύτηκε αρχείο ένδειξης σφαλμάτων στο: C:\WINDOWS\Minidump\Mini122709-03.dmp. Τι παιζει ρε παιδια? Κανενας ιος μηπως? Ευχαριστω..
isay Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Διάβασε http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=330332
TheELF Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Καλού κακού δες και τα βύσματα για το ρεύμα,αν δεν είναι καλά βαλμένα ενδέχεται να χάνει την επαφή στιγμιαία με αποτέλεσμα να κάνει reboot.
Djole_7 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Ετρεξα την εντολη chkdsk και λεει βρηκε σφαλματα..πριν λιγο εκανε παλι restart.. Μπα τα καλωδια ειναι κομπλε..
Zanshin Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Βασικά η Kernel σου τα έχει φτύσει. Γι αυτό σου λέει και suspicious behavior η Microsoft. Τώρα γιατί τα έφτυσε υπάρχουν πολλές εξηγήσεις. Αν σου έκανε επανεκινήσεις χωρίς την αναφορά σφαλμάτων θα ήταν overheating πιθανώς. Στην περιπτωσή σου τώρα κάνε backup αρχεία και μετά format. Για να κάνεις backup χωρίς να κάνει reboot όμως bootare apo live-cd ή external HDD ( αν έχεις σπασμένα Win για boot από external ή αν έχεις Linux σε external). Στην χειρότερη βγάλε τον HD σου σύνδεσέ τον σε μια εξωτερική θήκη USB για να δεις τα Files και κάνε c/p σε 1 άλλον external.
Djole_7 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Βασικά η Kernel σου τα έχει φτύσει. Γι αυτό σου λέει και suspicious behavior η Microsoft. Τώρα γιατί τα έφτυσε υπάρχουν πολλές εξηγήσεις. Αν σου έκανε επανεκινήσεις χωρίς την αναφορά σφαλμάτων θα ήταν overheating πιθανώς. Στην περιπτωσή σου τώρα κάνε backup αρχεία και μετά format. Για να κάνεις backup χωρίς να κάνει reboot όμως bootare apo live-cd ή external HDD ( αν έχεις σπασμένα Win για boot από external ή αν έχεις Linux σε external). Στην χειρότερη βγάλε τον HD σου σύνδεσέ τον σε μια εξωτερική θήκη USB για να δεις τα Files και κάνε c/p σε 1 άλλον external. Μαλιστα...θα κανω format(αν και ηθελα να το αποφυγω) στον καινουργιο σκληρο που παρηγγειλα..για να δουμε..ευχαριστω παντως.. Αυτο που δεν θελω να παιζει παντως ειναι να βαρεσε τπτ hardware..
Moderators Gi0 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Βασικά η Kernel σου τα έχει φτύσει. Πως ακριβως τα φτυσε το kernel και πως προκυπτει το συμπερασμα σου?? Μαλιστα...θα κανω format(αν και ηθελα να το αποφυγω) στον καινουργιο σκληρο που παρηγγειλα..για να δουμε..ευχαριστω παντως.. Αυτο που δεν θελω να παιζει παντως ειναι να βαρεσε τπτ hardware.. Κανε τον κοπο να διαβασεις το λινκ που δοθηκε για αλλο αντιστοιχο thread απο τον isay και ακολουθησε τις ιδιες οδηγιες αν θελεις να το ψαξεις πριν κανεις format.Οσον αφορα το memtest,καλο θα ηταν να το αφησεις για περισσοτερο απο 2ωρες,ενα 5ωρο θα ηταν οκ για να εξαλειψεις την εστω και μικρη πιθανοτητα να ειναι προβλημα τους.
Djole_7 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Κανε τον κοπο να διαβασεις το λινκ που δοθηκε για αλλο αντιστοιχο thread απο τον isay και ακολουθησε τις ιδιες οδηγιες αν θελεις να το ψαξεις πριν κανεις format.Οσον αφορα το memtest,καλο θα ηταν να το αφησεις για περισσοτερο απο 2ωρες,ενα 5ωρο θα ηταν οκ για να εξαλειψεις την εστω και μικρη πιθανοτητα να ειναι προβλημα τους. Σε ευχαριστω φιλε μου..το διαβασα το θεματακι που μου λες..το ανεβασα στο rapidshare το rar αλλα δεν βρισκω το memory.dmp μεσα στον φακελο windows.. http://rapidshare.com/files/327258820/Minidump.zip.html
Nitrous18 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 μηπως θελει παστα ο επεξεργαστης?? λογω υπερθερμανσης
Zanshin Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Συγνωμη για το λάθος άρθρο! Μπορεί να τα έφτυσε λόγω κάποιου ιού. Το συμπέρασμα το βγάζω απ όλα τα προαναφερθέντα στοιχεία που πλαισιώνουν λειτουργείες Κernel.
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Μπορεί να τα έφτυσε λόγω κάποιου ιού. Το συμπέρασμα το βγάζω απ όλα τα προαναφερθέντα στοιχεία που πλαισιώνουν λειτουργείες Κernel. Οχι δεν ειναι τοσο απλο να πειραξεις το kernel. @Djole_7 Αν συνεχιζεις να εχεις προβλημα,κανε ενα reply.Δεν μπορεσα να δω τα dumps σου καθως δεν ειχα προσβαση σε internet αυτες τις μερες.
Djole_7 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Παιδια εκανα format χθες και περασα τα windows στον w.d. 640gb AAKS και μεχρι τωρα ειναι κομπλε...θα δειξει τις επομενες μερες..αν εχω προβλημα θα ξαναστειλω.. Ευχαριστω..
Djole_7 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Εχθες που πηγα να παιξω San Andreas εκανε παλι restart.. η φωτο απο την προβολη συμβαντων http://img511.imageshack.us/img511/9996/31154900.png και το αρχειο στον φακελο minidump(με τι τα ανοιγεις αυτα για να δεις τι παιζει?) http://rapidshare.com/files/330647338/Mini010510-01.dmp.html
Roger Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Καποιο μελος πιο πανω σου εγραψε πολυ ευστοχα αν εχει θερμοαγωγιμη παστα ο επεξεργαστης.Κοιτα αν σηκωνει μεγαλη θερμοκρασια ο επεξεργαστης.Μπορει να εχει πιασει σκονη η ψυκτρα και να μην ψυχεται σωστα .
Djole_7 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 temps εχω νορμαλ..ετρεξα linpack για 10 λεπτα με max temp 50(everest)..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.