repakis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Το ASUS P6T SE είναι η φθηνότερη μητρική της ΑSUS σε πλατφόρμα 1366. Νομίζω ότι τα πιο ακριβά μοντέλα έχουν διαφορά μόνο στην τιμή. Μήπως κάνω λάθος; Πείτε μου ρε παιδιά την γνώμη σας.
repakis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Και που να ποστάρω δηλαδή; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:40 ---------- Πρώτη φορά που μου λεεί κάποιος κάτι τέτοιο.
parsifal Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Ειδήσεις - Lobby. Παρακαλώ πριν να ανοίξετε νέο θέμα, να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.
repakis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Θα μου πει κανείς την γνώμη του για την ASUS P6T SE και γιατί νομίζω εγώ ότι και τα πιό ακριβά μοντέλα της ASUS ουσιαστικά προσφέρουν τα ίδια.
sozz Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Θα μου πει κανείς την γνώμη του για την ASUS P6T SE και γιατί νομίζω εγώ ότι και τα πιό ακριβά μοντέλα της ASUS ουσιαστικά προσφέρουν τα ίδια. αν προσφεραν τα ιδια δεν θα της βγαζανε και καθολου
fotis12 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Έχουν διαφορές αν και όχι τόσο μεγάλες, μερικά μοντέλα έχουν 2 υποδοχές LAN και ακόμα υποστηρίζουν CrossFire & SLI ενώ το συγκεκριμένο μοντέλο που αναφέρεις έχει μονο 1 υποδοχή LAN και υποστηρίζει μόνο CrossFire. Αυτά έχω παρατηρήσει εγώ.
repakis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Το site της ASUS είναι το μόνο κατάλληλο για να εξετάσω τα χαρακτιριστικά ή ξερετε και κάπιο άλλο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.