zouloumis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Θα ήθελα να μου πει κάποιος αν γινεται η σύνδεση αυτού του δικτύου ωστε και ο σταθερός υπολογιστής να μπένει στο ιντερνετ, και αν ναι ποιές θα είναι οι ρυθμίσεις. Ευχαριστώ
Tenshi Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Αν δέν κάνω λάθος: Θα ήθελα δεύτερη και τρίτη γνώμη όμως...
zouloumis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Αν δέν κάνω λάθος: [ATTACH]24036[/ATTACH] Θα ήθελα δεύτερη και τρίτη γνώμη όμως... Φίλε μου δυστυχώς το AP δεν έχει client mode σε αυτή τη περίπτωση θα ήταν ευκολο. Μήπως γίνεται γεφύρωση του LAN και Wireless του Laptop?
Tenshi Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Προσωπικά δέν έχω δεί κάρτα δικτύου (σε laptop) που έχει αυτή τη δυνατότητα...
zouloumis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Θέμα ρυθμίσεων πρέπει να είναι αφού γεφύρωση του τοπικού και ασύρματου γίνεται μεσα στα XP.
zouloumis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Με αυτές τις ρυθμίσεις και με ενεργοποιημένο το ICS στη τοπική σύνδεση στο λαπτοπ βλέπω κανονικά τον σταθερό και έχω ιντερνετ στο λαπτοπ, αλλά δεν έχω ιντερνετ στο σταθερό. Τι κάνω λάθος;
zouloumis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Λοιπόν για να κλείσει το θέμα, η λύση βρέθηκε. Μετα από μια εγκατάσταση στο σταθερό τα Windows 7 (τα έβαλα μιας και θα έκανα έγκατάσταση απο τη αρχή) και με τις παρακάτω ρυθμίσεις, όλα δουλεύουν άψογα. Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.