Obiwan88 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 γεια χαρα παιδια κ χρονια πολλα... λοιπον τους τελευταιους μηνες σχεδον σε οποιοδηποτε site κ να μπουμε 10δες διαφημισεις με τα "γνωστα" πλεον x ray scanner!! οπου απο οτι καταλαβα ειναι μια υπηρεσια συνδρομητικη! Δεν αντεxω αλλο το βλεπω σχεδον οπου μα οπου κ να μπω κ δν αντεχω να μην ρωτησω τι παιζει με αυτο!!! προφανως κ δεν προκειται φυσικα γ ακτινες Χ αλλα εχει κανεις ιδεα τι ακιβως παιζει!??? μα οπου κ να γυρισω το βλεπω μπροστα μου.. δν μπορω θα τρελαθω.. τι ακριβως ειναι!!???? οποιος εχει ιδεα, ας μιλησει παρακαλω.. θα σκασω απο την περιεργεια!! δλδ υπαρχουν ατομα που οντως πιστευουν πως ειναι ακτινες Χ?? μ φαινεται απιστευτο! τι παιζει?? ευχαριστω!
firewalker Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δεν σκανάρει τίποτε. Κόβω το κεφάλι μου ότι video παίζει, και απλώς με εξάσκηση κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις για να ταιριάζει.
Luxx Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Μπήκε το νιάναρο να μάθει πως να βλέπει μπουτάκια με το iphone του και 'σεις κάθεστε και του εξηγείτε.Εσυ σοβαρεψου, οπως και ολοι οι υπολοιποι που κανετε χαβαλε. Μια ερωτηση εκανε το παιδι. Δε ειπε οτι θελει να βλεπει μπουτακια.. Μουφα ειναι φιλε μου. Ενα βιντεο ειναι λογικα και με εκπαιδευση το κινεις αναλογα το κινητο για να φαινεται αληθινο.. Μ@λ@κΙε$ δλδ..
parsifal Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Έφυγαν 21 (!) μηνύματα που σκοπό είχαν να εκτροχιάσουν το θέμα ή απαντούσαν σε τέτοια μηνύματα. Υπενθύμιση προς όσους νομίζουν διαφορετικά: Το Insomnia δεν είναι 4chan. Ο στοιχειώδης σεβασμός απέναντι στα υπόλοιπα μέλη κατοχυρώνεται σε πρώτη φάση με το να αναγνωρίσουμε το δικαίωμα στον καθένα να ρωτά για οτιδήποτε τον απασχολεί (όσο αστείο/exploitable/whatever μας φαίνεται), χωρίς τον φόβο και την απειλή ότι το θέμα του θα κλειδωθεί ή ότι θα γίνει ο ίδιος αντικείμενο χλευασμού.
arxaggelos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Μουφα ειναι φιλε μου. Ενα βιντεο ειναι λογικα και με εκπαιδευση το κινεις αναλογα το κινητο για να φαινεται αληθινο.. Μ@λ@κΙε$ δλδ.. αυτό ακριβώς είναι. Έχει ένα γούστο αν ο άλλος το χάψει, αλλά δεν αξίζει το 5ευρο σου. Ειδικά αν είναι συνδρομητική την π**τσισες. Έφυγαν 21 (!) μηνύματα που σκοπό είχαν να εκτροχιάσουν το θέμα ή απαντούσαν σε τέτοια μηνύματα. kick ass parsifal - αν και ομολογώ ότι μια πλάκα την είχε....
Obiwan88 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 ευχαριστω παιδια γ τις απαντησεις.. κ γω αυτο ειχα στ μυαλο μου πως ειναι βιντεο, απλα ηθελα να ρωτησω για σιγουρια, γτ τοσο που το βλεπω πια, μ "εγινε" πλυση εγκεφαλου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.