horsepower Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπερα παιδια. Θα ηθελα να μου προτεινετε μια ψηφιακη φωτογραφικη μηχανη που να κυμαινεται στα 250-300€ μαζι με την καρτα μνημης. Καρτα θελω μια 8αρα (την πιο φτηνη δεν με ενδιαφερει τοσο η ταχυτητα της). Απο αυτες τις δυο τι προτεινετε? Sony DSCW-270 Olympus MJU-7000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallistas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Θα σου προτεινω αυτη που προτεινα και λιγο πιο κατω.Την πηρα προχθες και ειναι απιστευτη.Αν εχεις λιγο χρονο διαβασε το review. http://www.photographyblog.com/reviews/panasonic_lumix_dmc_zx1_review/rivals/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swstost Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 +1 για την ZX1. Μετά από αρκετό ψάξιμο, κατά πάσα πιθανότητα θα την αγοράσω και εγώ μέσα στις επόμενες μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
horsepower Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Και αλλου που ρωτησα αυτη μου προτειναν οποτε παω να την παραγγειλω.Ευχαριστω πολυ παιδια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΠάρηςΓ Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Μακρια απο Sony. οχι γιατι δεν ειναι καλες αλλα ασυμβατότητα.. Δεν εχουν κλασικό καλώδιο usb και δεν παιρνουν τις κλασικες SD μνήμες και αμα χάσεις το καλώδιο μετα πρέπει να ψαχνεις για reader αν δεν εχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim's Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα και καλή χρονιά κι από μένα, επειδή είμαι κι εγώ στο ίδιο δίλημμα, θα ήθελα μια βοήθεια. Η ΖΧ1 είναι μια πολύ καλή λύση φυσικά, αν και κοιτάζω και προς Canon Ixus 100 IS μεριά που αποτελεί μια φτηνότερη λύση (168Ε). Κάθε ιδέα ευπρόσδεκτη, ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrodinos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα και καλή χρονιά κι από μένα,επειδή είμαι κι εγώ στο ίδιο δίλημμα, θα ήθελα μια βοήθεια. Η ΖΧ1 είναι μια πολύ καλή λύση φυσικά, αν και κοιτάζω και προς Canon Ixus 100 IS μεριά που αποτελεί μια φτηνότερη λύση (168Ε). Κάθε ιδέα ευπρόσδεκτη, ευχαριστώ! Μια σταθερη αξια Panasonic Lumix DMC-TZ7 , στα λεφτα σου και με καλο φακο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.