Dropsreef Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 χαιρετω την παρεα! λοιπον αντιμετωπιζω το εξης προβλημα: Η motherboard που εχω εχει ως καρτα ηχου Realtek Alc1200 οριστε και το link της μητρικης http://shopper.cnet.com/motherboards/asus-p5qc-motherboard-atx/4014-3049_9-33156022.html Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι το εξης:μεχρι πριν περιπου ενα μηνα ειχα τα windows XP!αποφασισα και εκανα εγκατασταση τα windows 7 ultimate 64bit(εννοειται μετα απο φορματ και με αυθεντικα windows)!ομως ενω ολα λειτουργουν κανονικα εχω προβλημα με τον ηχο!εχω τα ηχεια μου στα τερματα και ισα ισαι που ακουγονται! κατεβασα τους τελευταιους drivers για windows 7!δεν λυθηκε το προβλημα. μπηκα στον πινακα ελεγχου και εκανα ολους τους πιθανουν συνδυασμους 7,1 5,1 2,1 αλλα τιποτα!μπηκα επισης στο bios και ειδα οτι το hd audio ή καπως ετσι δεν θυμαμαμι ακριβως ειναι enabled Τι μπορει να φταιει και πως να το διορθωσω?το θεμα ειναι οτι τα ηχεια με windows xp επαιζαν κανονικοτατα!ενω τωρα οχι οποτε λογικα συμπαιρενουμε πως ειναι θεμα windows 7! περιμενω τις προτασεις σας.... (τα ηχεια μου ειναι 2,1 Phillips αν αυτο εχει καποια σημασια)
tansap Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 το ιδιο προβλημα ειχε και ενας φιλος μου με αλλη μητρικη της asus (p5wd2 premium) . Λυθηκε ετσι: κατεβαζεις απο την realtek τους high definition drivers to EXE ,OXI ΤΟ RAR. restart kai επεξε κανινικα
lionheart75 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δεν ξέρω αν σε βοηθά αυτο που θα σου πώ, αλλά έχω την P5QD turbo με win 7 (απο το θείο) και δεν αντιμετωπίζω τέτοιο πρόβλημα με κάτι της πλάκας 2.1 sweex.....
Dropsreef Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 να παρει ουτε με το exe λυθηκε το προβλημα! μηπως εχει καποιος ιδια ηχεια 2,1 ωστε να μου στειλει εικονες πως ειναι οι ρυθμισεις του στο realtek controll menu?εκει που δειχνει τα ηχεια και πως λειτουργουν το καθενα
sl028 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Έχεις περάσεις τους drivers της μητρικής; Απεγκατέστησε όλους τους audio drivers, και τρέξε αυτους από το σιτε της asus Επίσης μήπως το βίσμα που χεις βάλει τα ηχεία, δεν είναι το σωστό;
Dropsreef Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 ενα καλωδιο εχουν τα ηχεια και συνδεονται στην πρασινη υποδοχη ειχα κανει Install τους drivers απο το cd της motherboard και ειχα αυτο το προβλημα!εκανα απεγκατασταση εντελως ξαναεκανα download απο το site και της aus και της realtek τους καινουριους drivers για windows 7 64bit τοσο το zip αρχειο oso και το exe και καθε φορα που εκανα εγκατασταση εκανα απεγκατασταση τους προηγουμενους drivers αλλα δυστυχως τιποτα!
grimpr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Τρέξε ένα Live Linux, Ubuntu και βάλε να παίξεις mp3s η videos στο Youtube, για να διαπιστώσουμε εάν όντως είναι θέμα drivers η κανένα βύσμα/καυλώδιο.
sl028 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Τις ρυθμίσεις στα windows, σωστά τις έχεις. 2.1 το βυσματάκι στο πράσινο. Πηγαινε στο bios, και άλλαξε εκει που λέει HD Audio, καντο AC97 ή το αντίστροφο κι αν δεν πιασει πηγαινε στο site της realtec και κατέβασε απο κεί drivers (αν δε το χεις κάνει ήδη).Τους πρώτους από εδώ: http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=14&PFid=23&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false
Sorath Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Ακριβώς πριν 1 εβδομάδα, εγκατέστησα τα 7 στο συγκεκριμένο μοντέλο Motherboard. Χωρίς να περάσω κανένα driver (τα βρήκαν τα Windows μόνα τους) όλα δούλευαν κανονικά. Το ίδιο και στο δικό μου PC με motherboard Asus P5Q. Μάλλον κάτι λάθος στην συνδεσμολογία έχεις κάνει ή στις ρυθμίσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.