zanzavar Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Τότε θες να μας γράψεις τις ρυθμίσεις που έκανες εδώ? Την έχω και εγώ σα δεύτερη οθόνη στο pc εργασίας του σπιτιού και επειδή δε με απασχολεί και πολύ η ποιότητα του χρώματος (για διάφορους λόγους) δεν έχω ασχοληθεί περισσότερο από 10 λεπτά! Θα ήθελα να δοκιμάσω όμως κάτι αν μου δώσει σαφής διαφορές. Η δική μου γνώμη για το monitor αυτό είναι η καλύτερη για τα λεφτά που έδωσα. Και θύρες έχει, και καλό κοντράσ έχει, και ιντσες έχει.
Voodooman Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Οι ρυθμίσεις που έχει δημοσιεύσει πιο πάνω ο φίλος είναι καλές. Το μόνο που πείραξα παραπάνω είναι το gamma correction από τους drivers της VGA. Δεν είμαι τώρα μπροστά στο PC για να σου πω ακριβώς, αλλά πειράζοντάς το λιγο, έστρωσε η κατάσταση ακόμη πιο πολύ. Για όλα έφταιγε η ψηφιακή μου. Είναι καινούργια και υπερεκτίμησα τις δυνατότητές της, άρχισα να τραβάω φωτογραφίες με ό,τι ISO να'ναι σε συνθήκες φωτισμού ό,τι να'ναι και είχα την απαίτηση να έχω τέλεια αποτελέσματα...Ε, την έμαθα πλέον και τώρα είμαι εντάξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.