alhazidis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 ωραια η συνθεση αλλα δεν παω για amd και ati.. οσο για το ssd σε αυτο κουτι παει? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:37 ---------- Χμμ ποια ATI θα κοντράρει και πότε θα βγει? σε 2 μήνες? γιατί αν είναι σε 2 μήνες οι τιμές είναι διαφορετικές ... Θες και οθόνη στα 1500? ποτε να γελσω φιλε μου????? ακου 1500 για οθονη/....../ εγω απλως την γνωμη σας θελω..
ColdFusion Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 ωραια η συνθεση αλλα δεν παω για amd και ati..οσο για το ssd σε αυτο κουτι παει? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:37 ---------- ποτε να γελσω φιλε μου????? ακου 1500 για οθονη/....../ εγω απλως την γνωμη σας θελω.. για τον αν παει ο ssd σε αυτο κουτι τι να πω μαλλον δεν σε καταλαβαίνω το παλικάρι εννοεί αν θέλεις και οθόνη στην σύνθεση σου (απλα ελληνικά ειναι)
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 βασικα δεν ειναι κακη ιδεα να πας σε AM3 εφοσων θα μπορεις να χωσεις και sixcore αργοτερα.
Anubis13 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 ποτε να γελσω φιλε μου????? ακου 1500 για οθονη/....../ εγω απλως την γνωμη σας θελω.. Kαταρχας δεν πηγαινε σε εσενα αυτο με τις ΑΤΙ..Θες να γελασεις? Γελα..Δεν ειναι δικα μου τα λεφτα δικα σου ειναι..Οπως σου λεει και ο grimpr είναι απλά βίτσια και fanboyισμος.. Κατα τα αλλα η οθόνη να είναι στην σύνθεση των 1500? ΥΓ: Αντε ρε NVIDIA βγάλε αυτές τις κωλοκάρτες μας έχουν πρηξει
alhazidis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Kαταρχας δεν πηγαινε σε εσενα αυτο με τις ΑΤΙ..Θες να γελασεις? Γελα..Δεν ειναι δικα μου τα λεφτα δικα σου ειναι..Οπως σου λεει και ο grimpr είναι απλά βίτσια και fanboyισμος.. Κατα τα αλλα η οθόνη να είναι στην σύνθεση των 1500? ΥΓ: Αντε ρε NVIDIA βγάλε αυτές τις κωλοκάρτες μας έχουν πρηξει ναι ειναι.... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:09 ---------- για τον αν παει ο ssd σε αυτο κουτι τι να πω μαλλον δεν σε καταλαβαίνω το παλικάρι εννοεί αν θέλεις και οθόνη στην σύνθεση σου (απλα ελληνικά ειναι) εννοω οτι στο κουτι δεν υπαρχει θεση για ssd(2,5) μου φανηκε σαν ειρωνεια περισσοτερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.