ipod-newbbie Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Γεια χαραντάν, μου κάναν δώρο ένα iPod 8gb, και έχω αρχίσει να πορώνομαι λιγάκι, μιας που χάζευα τα free apps... Η αλήθεια είναι οτι γκαντζετάκια δε με λες είμαι πιο παραδοσιακός τύπος - παρότι είμαι στο κουρμπέτι [στους PC] από τον καιρό των σκληρών δίσκων 20MB που κάναν 'πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ' την ώρα που φορτώνανε! Λοιπόν η τεχνολογικώς ασχετότερη αδερφή μου που όμως είναι φαν της apple, [είχε παλιότερο ipod και τώρα το ίδιο που έχω και γω [8gb touch], αλλά μάλλον δε τα ξέρει καλά, οπότε με το που είδα στα apps εφαρμογή πλοήγησης στο insomnia.gr λέω εκεί θα πάω να ρωτήσω, και να μαι! Λοιπόν οι ερωτήσεις μου: 1. Γενικά δε γουστάρω itunes κτλ . μπορώ να διαχειριστώ τη μουσική μου αλλιώς [π.χ. με κάποια άλλη εφαρμογή], ή τουλάχιστον να μπορώ να μπαζοβγάζω μουσική στο ipod χωρίς να απαιτείται η φόρτωση στον pc του itunes, δηλαδή σαν ένα κοινό flash usb??? μπορεί να χρησιμοποιηθεί έτσι το ipod ή θέλει το itunes για να συνδεθεί??? 2. Είδα κάπου freeapp το VLC!! Αυτό σημαίνει οτι μπορώ να βάλω όποια ταινία γουστάρω και να τη δω από το VLC? Πως? ΥΓ: Κοινώς ρωτώ αν μπορεί το μηχάνημα να κουστουμαριστεί για να παίζει τα συνηθισμένα format.. Υπάρχει λίστα των formal που υποστηρίζει εργοστασιακά, δηλαδή με τις 'μαμίσιες' [εργοστασιακές εφαρμογές] εφαρμογές? π.χ. τι φορματ βίντεο διαβάζει? ============ Αυτά με απασχολούν γενικά... Σορρυ αν έχουν απαντηθεί αλλού αυτά.. ευχαριστώ, ευελπιστώ σε σύντομη απάντηση! χρόνια πολλά και καλή χρονιά! edit: τι είναι το podcast??? YG2: πρέπει να εξαντλείται η μπαταρία πριν την φορτίσω ή είναι ΟΚ να τη φορτίζω και νωρίτερα? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:12 ---------- Χμμμμ διαβάζω τώρα... δηλαδή κάθε αλλαγή εφαρμογής στο ipod καλείται συγχρονισμός και πρέπει να γίνει μέσω itunes με το ipod να είναι συνδεδεμένο στο pc?? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:12 ---------- Γεια χαραντάν, μου κάναν δώρο ένα iPod 8gb, και έχω αρχίσει να πορώνομαι λιγάκι, μιας που χάζευα τα free apps... Η αλήθεια είναι οτι γκαντζετάκια δε με λες είμαι πιο παραδοσιακός τύπος - παρότι είμαι στο κουρμπέτι [στους PC] από τον καιρό των σκληρών δίσκων 20MB που κάναν 'πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ' την ώρα που φορτώνανε! Λοιπόν η τεχνολογικώς ασχετότερη αδερφή μου που όμως είναι φαν της apple, [είχε παλιότερο ipod και τώρα το ίδιο που έχω και γω [8gb touch], αλλά μάλλον δε τα ξέρει καλά, οπότε με το που είδα στα apps εφαρμογή πλοήγησης στο insomnia.gr λέω εκεί θα πάω να ρωτήσω, και να μαι! Λοιπόν οι ερωτήσεις μου: 1. Γενικά δε γουστάρω itunes κτλ . μπορώ να διαχειριστώ τη μουσική μου αλλιώς [π.χ. με κάποια άλλη εφαρμογή], ή τουλάχιστον να μπορώ να μπαζοβγάζω μουσική στο ipod χωρίς να απαιτείται η φόρτωση στον pc του itunes, δηλαδή σαν ένα κοινό flash usb??? μπορεί να χρησιμοποιηθεί έτσι το ipod ή θέλει το itunes για να συνδεθεί??? 2. Είδα κάπου freeapp το VLC!! Αυτό σημαίνει οτι μπορώ να βάλω όποια ταινία γουστάρω και να τη δω από το VLC? Πως? ΥΓ: Κοινώς ρωτώ αν μπορεί το μηχάνημα να κουστουμαριστεί για να παίζει τα συνηθισμένα format.. Υπάρχει λίστα των formal που υποστηρίζει εργοστασιακά, δηλαδή με τις 'μαμίσιες' [εργοστασιακές εφαρμογές] εφαρμογές? π.χ. τι φορματ βίντεο διαβάζει? ============ Αυτά με απασχολούν γενικά... Σορρυ αν έχουν απαντηθεί αλλού αυτά.. ευχαριστώ, ευελπιστώ σε σύντομη απάντηση! χρόνια πολλά και καλή χρονιά! edit: τι είναι το podcast??? YG2: πρέπει να εξαντλείται η μπαταρία πριν την φορτίσω ή είναι ΟΚ να τη φορτίζω και νωρίτερα? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:12 ---------- Χμμμμ διαβάζω τώρα... δηλαδή κάθε αλλαγή εφαρμογής στο ipod καλείται συγχρονισμός και πρέπει να γίνει μέσω itunes με το ipod να είναι συνδεδεμένο στο pc?? Καλά τόσο χαζά είναι αυτά που ρωτάω ???????
Droidlock Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Στο touch αν δεν κανω λαθος , Ναι. Μονο με το itunes μπορεις να συγχρονιζεις την συσκευη, podcast ειναι επεισοδια απο ραδιοφωνικες η τηλεοπτικες εκπομπες τα οποια κατεβαζεις δωρεαν, πχ εχει την εκπομπη Ελληνοφρενεια. Για το VLC δεν γνωριζω. Το φορτιζω μονο οταν εχει εξαντληθει εντελως η μπαταρια και δεν ειναι χαζα αυτα που ρωτας απλως εχουν απαντηθει πολλες φορες κατα πασα πιθανοτητα.
aris1986 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 1. Γενικά δε γουστάρω itunes κτλ . μπορώ να διαχειριστώ τη μουσική μου αλλιώς [π.χ. με κάποια άλλη εφαρμογή], ή τουλάχιστον να μπορώ να μπαζοβγάζω μουσική στο ipod χωρίς να απαιτείται η φόρτωση στον pc του itunes, δηλαδή σαν ένα κοινό flash usb??? μπορεί να χρησιμοποιηθεί έτσι το ipod ή θέλει το itunes για να συνδεθεί??? Υπαρχει φίλε το jailbreak(blackra1n) μην ακους τον απο πάνω ή apple fan boy θα ειναι ή δεν θα ξέρει! Peace brotha!
-WISE- Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Υπαρχει φίλε το jailbreak(blackra1n) μην ακους τον απο πάνω ή apple fan boy θα ειναι ή δεν θα ξέρει!Peace brotha! μα και να το σπασει με blackrain παλι χρειαζεται το itunes για να περναει τα τραγουδια,φωτο και λοιπα... ασε που αμα του το πηραν τωρα δωρο (δηλαδη τελευταια εκδοση)θα βρισκει τα προβληματα που συνανταω και γω..
isay Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Ναι χρειάζεσαι το itunes. Εντός του itunes έχει ένα "τικ" για αυτόματη διαχείριση μουσικής και βίντεο (ή κάπως έτσι). Βγάλε το και θα τα κάνεις drag and drop στο ipod εντός του itunes. Ομοίως και με τα βίντεο. VLC δε χρειάζεσαι, έχει ενσωματωμένο video player. Τα formats δεν τα θυμάμαι απ εξω αλλά σίγουρα έχει mp4 Μη "βάλεις χέρι" ακόμα. Άσε να περάσει κανενα εξάμηνο και μετά το σκέφτεσαι. Μη χάσεις ακόμα την εγγύηση. Διάβασε και στο http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=286463
Droidlock Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Και εγω αυτο ξερω για το ipod touch. Πηγες να το παιξεις και εξυπνος... Μαλλον εσυ δεν γνωριζεις.
ipod-newbbie Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Ευχαριστώ παίδες, μου το είπε και ένας φίλος που έχει Iphone. τα προβλήματα αν κατάλαβα καλά αφορούν το 3g touch αυτό που λέει οτι δεν πρέπει να σου κλείσει απο μπαταρία... ?? Σωστές όλες οι συμβουλές..... ευχαριστώ πολύ παίδες! μάλλον θα το καθυστερήσω... εξάλλου έχω πολλά να δω ακόμα! αλήθεια έχετε κανα προγραματάκια να διαβάζει pdf ή/και άλλα text αρχεία?? κάτι τέτοι θα ήταν πολύ καλό για ταξίδια... κανα Linky για jailbreaked εφαρμογές? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:42 ---------- μου το έλεγε και ένα φιλαράκι που έχει iphone για τα jailbreakζζ. ευχαριστώ όλους σας παίδες καλή χρονιά! μάλλον θα περιμένω, εξάλου ΄'εχω πολλά να ανακαλύψω ακόμα. Καταπληκτικό μηχάνημα. Δεν είμαι γκαντετάκιας αλλά αυτό το μαραφέτι είναι φοβερό. Το μοναδικό γκαντζετάκι που είχα πιτσιρικάς αντίστοιχο εκτός απο τα πολύ απλά συνηθισμένα κινητά που είχα ήταν πολύ παλιά ένα organiser της sharp για τηλέφωνα και ραντεβού με την πλαιομοδίτικη γκρίζα οθόνη και μια γραμή pixels μια γραμμή νούμερα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.