Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Τα bad sectors ειναι "αορατα" το λειτουργικο, οποτε κανενα defrag tool δεν θα βλεπει κατι... Μια χαρα δεν ειναι ο δισκος, εγω δε θα του εμπιστευομουν πολυτιμα αρχεια (εστω χωρις back up), αλλα απεχει ακομα αρκετα απο το να τον επιστρεψεις...
EddieObscurant Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Για τα αρχεία που σε ενδιαφέρουν, πάντα κρατάς 1 και 2 backup ακόμα και αν ο δίσκος δεν έχει το παραμικρό, καθώς δεν θέλει πολύ για να αποφασίσει μια μέρα ότι δεν θέλει να ξεκινήσει. Για μένα τα τελευταία 7 χρόνια , οι περισσότεροι seagate μου έχουν βγάλει απο 1-100 bad sectors xωρις κάποιο άλλο πρόβλημα. 2 samsung 500 και 1 tb δεν βγάλανε το παραμικρό. Wd δεν χρησιμοποιώ καθώς λόγο κακής προσωπικής και επανειλλημένης εμπειρίες πεθαίνουν στα χέρια μου στα καλά καθούμενα χωρίς κάποια προειδοποιηση. Βέβαια ο καθένα μπορεί να παρατάξει διαφορετικες εμπειρίες και να καταληξει σε διαφορετικά συμπεράσματα και να προτιμα διαφορετικές εταιρίες.
ss13 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Εγώ παιδιά έχω το 8710 w και έχω σταθερά 16 bad sectors !! Να τον πάω για αλλαγή ;
warewolf Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Μερικές χιλιάδες έχουν. Αν δεν κάνω λάθος ο 500αρης πρέπει να χει γύρω στις 4000-5000 spare sectors. Μην αγχώνεσαι μια χαρά είναι ο δίσκος. Αν είχε προβλημα κάθε μέρα περιπου θα αυξανόταν. Εκτός αν δεν τον χρησιμοποιείς συχνά και τον έχει μόνο για backup. ειναι ο κυριος δισκος με το λειτουργικο. το pc ειναι στο σαλονι σαν htpc και internet με χρηση 0,5 εως 1-2 ωρες σε καθημερινη χρηση. ο δισκος ομως ειναι απο τους πιο λιγοτερο ξεπατωμενους απο οσους εχω (θερμοκρασιες 30-35 βαθμους το καλοκαιρι) με σχετικα ελαχιστες ωρες λειτουργιας απο τοτε μου πρωτοανακαλυψα το προβλημα. οποτε απο οτι καταλαβα απο τα παραπανω posts, το μονο που μπορω να κανω ειναι περιοδικος ελεγχος κι οταν φτασω στο σημειο τα bad sectors να ειναι τοσα πολλα ωστε να γεμισουν τα spare sectors και να φαινεται πλεον οτι εχει προβλημα να τον κανω αλλαγη (αν ειναι ακομη στην εγγυηση). εννοειται πως οτι χρειαζομαι απο αυτον τον δισκο, το εχω και σε δευτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.