Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με WD VelociRaptor

john4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια και χρονια πολλα!

λοιπον χθες εβλεπα μια ταινια και σε καποια φαση αρχησε να κολλαει,δεν υποψιαστικα κατι και απλα την εκλεισα και την ξανα εβαλα αλλα και παλι κολλουσε...την ξανα εκλεισα και εκανα επανακκινηση.μετα απο καμια 70αρα φορες που γεμισε η μπαρα πριν μπει στα windows (δεν μπηκε τελικα) μου πεταξε ενα μυνημα και μου ελεγε και καλα οτι υπαρχει καποιο προβλημα και κανει επιδιορθωση...μετα απο κανενα τεταρο μου εμφανισε τον δεικτη του ποντικιου τεραστιο και το σημαιακι των vista πριν μπει στα windows επισης τεραστιο και μετα το απολυτο σκοταδι.

εκανα μερικες φορες επανακκινηση αλλα δεν μπαινει στα windows,ουτε απο safemode...να υποθεσω οτι ο σκληρος παρεδωσε πνευμα..??:-)

ευχαριστω για την βοηθεια παιδια!

επισης κοιταξα μηπος ειχε βγει κατι απο τη θεση του αλλα ηταν ολα οκ,εβγαλα και τον σκληρο και τον κουνισα και κατι ακουγα μεσα να παιζει...

Δημοσ.

δεν εχω ακομα τα 7 και ετσι ειμαι ακομα με vista...επισης δεν εχω ουτε ubuntu οποτε δεν μπορω να δοκιμασω...κατι αλλο..?

Δημοσ.

Εχεις κανα αλλο pc για να βαλεις το σκληρο εκει για μια δοκιμη;Αν δν εχεις εσυ,πες σε κανα φιλο σου.Πρεπει πρωτα να δεις αν σιγουρα υπαρχει προβλημα με τον VelociRaptor και μετα ολα τα αλλα

Δημοσ.

βασικα εκανα βλακια γιατι βιαστικα και τον πηγα στο πλαισιο ωστε να τον ελεξουν...δεν 8α με χαλασει να τα εχει παιξει,θα βαλω αλλα 65 ευρω να παρω ενα Postville...τι λετε..??

Δημοσ.
εβγαλα και τον σκληρο και τον κουνισα και κατι ακουγα μεσα να παιζει...

αυτό το έκανες την ώρα που δούλευε το μηχάνημα; :shock:

από που συμπέρανες ότι έφταιγε ο σκληρός και όχι κάποιο άλλο hardware; επειδή πήγε να κάνει επιδιόρθωση μετά από απανωτά restart; :X

Δημοσ.
αυτό το έκανες την ώρα που δούλευε το μηχάνημα; :shock:

από που συμπέρανες ότι έφταιγε ο σκληρός και όχι κάποιο άλλο hardware; επειδή πήγε να κάνει επιδιόρθωση μετά από απανωτά restart; :X

οχι δεν το εκανα οταν δουλευε το μηχανιμα...το συμπερανα επειδη στα καλα καθουμενα αρχησε να κολλαει και μετα οπος ειπα οταν τον κουνισα κατι ακουγα και κουνιοταν μεσα,δεν ειπα οτι ειμαι σιγουρος οτι ειναι ο σκληρος...

Δημοσ.

Είχα παρόμοιο πρόβλημα τις τελευταίες μέρες, με τον veloci τον 150άρι, τον οποίο έχω περίπου 1 μήνα... Με τα πολλά βρήκα ότι τελικά ο δίσκος έχει πολλά bad sectors, μίλησα και με το πλαίσιο και θα κάνω backup και θα μου τον αλλάξουν... Προς το παρόν έχω κάνει επιδιόρθωση και δουλεύει ικανοποιητικά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...