john4 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Γεια σας παιδια και χρονια πολλα! λοιπον χθες εβλεπα μια ταινια και σε καποια φαση αρχησε να κολλαει,δεν υποψιαστικα κατι και απλα την εκλεισα και την ξανα εβαλα αλλα και παλι κολλουσε...την ξανα εκλεισα και εκανα επανακκινηση.μετα απο καμια 70αρα φορες που γεμισε η μπαρα πριν μπει στα windows (δεν μπηκε τελικα) μου πεταξε ενα μυνημα και μου ελεγε και καλα οτι υπαρχει καποιο προβλημα και κανει επιδιορθωση...μετα απο κανενα τεταρο μου εμφανισε τον δεικτη του ποντικιου τεραστιο και το σημαιακι των vista πριν μπει στα windows επισης τεραστιο και μετα το απολυτο σκοταδι. εκανα μερικες φορες επανακκινηση αλλα δεν μπαινει στα windows,ουτε απο safemode...να υποθεσω οτι ο σκληρος παρεδωσε πνευμα..?? ευχαριστω για την βοηθεια παιδια! επισης κοιταξα μηπος ειχε βγει κατι απο τη θεση του αλλα ηταν ολα οκ,εβγαλα και τον σκληρο και τον κουνισα και κατι ακουγα μεσα να παιζει...
phanispal Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Πού πας με τα (s)vista ρε μαν.. Δοκίμασε να κάνεις boot με live cd ubuntu.
washcloud Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 εβγαλα και τον σκληρο και τον κουνισα και κατι ακουγα μεσα να παιζει...
phanispal Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Ε κι εσύ τώρα, πώς κάνεις έτσι για λίγο κουνηματάκι.. :Ρ
john4 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 δεν εχω ακομα τα 7 και ετσι ειμαι ακομα με vista...επισης δεν εχω ουτε ubuntu οποτε δεν μπορω να δοκιμασω...κατι αλλο..?
zapermania Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Εχεις κανα αλλο pc για να βαλεις το σκληρο εκει για μια δοκιμη;Αν δν εχεις εσυ,πες σε κανα φιλο σου.Πρεπει πρωτα να δεις αν σιγουρα υπαρχει προβλημα με τον VelociRaptor και μετα ολα τα αλλα
john4 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 βασικα εκανα βλακια γιατι βιαστικα και τον πηγα στο πλαισιο ωστε να τον ελεξουν...δεν 8α με χαλασει να τα εχει παιξει,θα βαλω αλλα 65 ευρω να παρω ενα Postville...τι λετε..??
john4 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 χα χα..!οποτε αν τελικα εχει προβλημα να θα προχωρησω για Postville...
SMIRNOFF Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 εβγαλα και τον σκληρο και τον κουνισα και κατι ακουγα μεσα να παιζει... αυτό το έκανες την ώρα που δούλευε το μηχάνημα; από που συμπέρανες ότι έφταιγε ο σκληρός και όχι κάποιο άλλο hardware; επειδή πήγε να κάνει επιδιόρθωση μετά από απανωτά restart;
john4 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 αυτό το έκανες την ώρα που δούλευε το μηχάνημα; από που συμπέρανες ότι έφταιγε ο σκληρός και όχι κάποιο άλλο hardware; επειδή πήγε να κάνει επιδιόρθωση μετά από απανωτά restart; οχι δεν το εκανα οταν δουλευε το μηχανιμα...το συμπερανα επειδη στα καλα καθουμενα αρχησε να κολλαει και μετα οπος ειπα οταν τον κουνισα κατι ακουγα και κουνιοταν μεσα,δεν ειπα οτι ειμαι σιγουρος οτι ειναι ο σκληρος...
lion2486 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Είχα παρόμοιο πρόβλημα τις τελευταίες μέρες, με τον veloci τον 150άρι, τον οποίο έχω περίπου 1 μήνα... Με τα πολλά βρήκα ότι τελικά ο δίσκος έχει πολλά bad sectors, μίλησα και με το πλαίσιο και θα κάνω backup και θα μου τον αλλάξουν... Προς το παρόν έχω κάνει επιδιόρθωση και δουλεύει ικανοποιητικά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.