Mullenv Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπέρα και χρονιά πολλά!Θα ήθελα αν ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να κατεβάσω τραγούδια από ιστοσελίδες.(για την ακρίβεια ένα τραγούδι που υπάρχει στο my space θέλω)
Chrisad Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 φίλε μου αν υποθέσουμε ότι το τραγούδι αυτό ΔΕΝ είναι παράνομο να το κατεβάσεις.. ο πιό απλός τρόπος είναι ενα plugin του firefox που λέγεται DownloadHelper.
micos000 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Βρήκα ένα λινκ ΕΔΩ που λέει για ένα hack. Δεν ξέρω αν δουλεύει, δοκίμασε το και πες τι έγινε.
censOred Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Επειδη εψαχνα και εγώ για μια περιοδο,το χακ που ποσταρε ο micos000 δεν μου χε δουλεψει,θυμαμαι οτι το αρθρο ηταν παλιο ισως για αυτό./ τελικα θυμαμαι οτι ειχα βρει (τωρα μιλαμε πριν ενα χρονο) ενα προγραμμα το Free Music Zilla (απο τα πρωτα απολεσματα στον γουγλη κατα την αναζητηση κατεβασματος απο τον "χωρο μου" το οποιο μου χε δουλεψει καλά!θα το τσεκαρω τωρα ξανα και θα σου πω φιλε τοπικ σταρτερ. update: Δεν δουλευει πια ουτε αυτός ο τροπος καθοτι το myspace αλλαζει ανα τακτα χρονικα διαστηματα τον τον player του..αν βρω κατι θα ενημερωσω second update:και επειδη ειμαι μεγαλη ψυχή (εχε χαρη που θελω και εγω να χω ενα προγραμμα να ριπαρω απο myspace ) βρηκα τρόπο.λεπον: πες τον θειο σου (συστηνω κανεναν που να εχει προσβαση σε server με πολλα petabyte) η αν θελεις δωσε 19 δολλαρια,δεν ειναι και πολλα εδω που τα λεμε,να κατεβασει(ς) το wondershare streaming audio recorder.καλη ποιοτητα ηχου στο recording και ευκολο στην χρηση προγραμμα.αυτα απο μενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.