Προς το περιεχόμενο

Pioneer BCS-FS500, 2.1 Blu-ray Home Cinema

MasterX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα και Χρονια Πολλα σε ολους...

Προσφατα πηρα μια SONY BRAVIA KDL-40W5500 και τωρα θελω καλυτερο ηχο και ενα media player...

Ειδα στο περιοδικο Hitech το Pioneer BCS-FS500 στα 600 ευρώ, που ειναι 2.1 Blu-ray Home Cinema.. Καθοτι ο χωρος μου ειναι περιορισμενος και τα 5.1 δεν θα στηθουν καλα, το 2.1 συστημα φαινεται πολυ βολικο. Για το συγκεκριμενο μαλιστα λεει στο περιοδικο, οτι ειναι το μοναδικο 2.1 απο αυτα που ειδαν, που καταφερνει να παραγει πειστικα περιφεριακο ήχο! Και γενικοτερα εχει αρκετα καλο ηχο..

Με ενδιαφέρει να εχω ενα συστημα για να ακουω μουσική, ραδιόφωνο, να βλέπω φωτο, Divx/Xvid και ματροσκες (HD)...

Οπότε αυτο το συστημα φαινεται να τα συνδιαζει ολα σε βολικο μεγεθος που θα ταιριάξει απολυτα στο χωρο μου. Εκτος των αλλων θα παιξει και τα Bluray..

Τα ερωτημα που προκύπτουν και θα ηθελα να με βοηθήσετε να απαντησω ειναι:

1) Παίζει (*.srt) ελληνικούς υπότιτλους στα Divx/Xvid και στις ματροσκες?

2) Παιζει DTS ηχο που εχουν οι περισσοτερες ματροσκες??

3) Θα παιζει Divx/Xvid και ματροσκες απο εξωτερικο σκληρο δισκο ή μόνο ότι γράψω σε DVD δισκακι??

4) Σκεφτομουν πριν να παρω ενα media player (egreat, WD ή Popcorn) χωρις να εχω μεγαλες απαιτησεις (οπως ειπα κυριως αναπαραγωγή Divx/Xvid και ματροσκες). Θα με καλυψει οπως θα με καλυπτε το media player?

5) Στο skroutz βλέπω οτι το εχουν 7 μαγαζια .. Απο ποιο να το παρω (σε καλή τιμη βέβαια, οπότε τα πρωτα προτιμούνται)??

Ξέρει κανεις αυτά τα μαγαζιά? Να αποφυγουμε τις παγίδες.. Μετρητα με ενδιαφέρει, και μένω επαρχια.. Αν λυσω αυτες τις απορίες ισως το παραγγείλω αυριο Δευτέρα (παντως να το εχω πρωτοχρονιά)..

Περιμένω τη γνώμη σας....

και βεβαιως αν το εχει ηδη παρει καποιος περιμένω εντυπώσεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...