sandbird Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Θέλω να αγοράσω το εξής item από το ebay: http://cgi.ebay.com/Wireless-Earphone-Headphone-5-in-1-for-MP3-PC-TV-9874_W0QQitemZ200363626610QQcmdZViewItemQQptZOther_MP3_Player_Accessories Ο transmitter δέχετε 2 ΑΑΑ μπαταρίες ή ένα 4.5DC μετασχηματιστή για να στείλει το σήμα. Αν φτιάξω ένα καλώδιο μετατροπής USB 2 σε DC που να το δέχεται η συσκευή, θα το δεχτεί λέτε ή θα μου το κάψει? Δεν θέλω να βάλω μετασχηματιστή γιατί έχω ήδη 10.000 μπρίζες γύρω από το PC και πολλά ελεύθερα USB ports. Ευχαριστώ.
kfyros Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δες τα specs του υπολογιστή ή του USB hub που θα το συνδέσεις. Αν δεν αναγράφεται το φορτίο που μπορούν να σηκώσουν, ψάξε τα specs του USB 2 . Δες και τα mAmp που τραβάει αυτή η συσκευή. Επίσης θα πρότεινα να το βάλεις σε USB Hub και όχι απευθείας πάνω στον υπολογιστή. Μην κάψεις και το mobo, το hub το αλλάζεις εύκολα και φτηνά.
weather1967 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Αν ξερεις απο ηλεκτρονικα και εχεις ηλεκτρονικο κολητήρη,αγορασε μια αντισταση 6,7 ohm στο 1 watt ,και κολλησε την σε σειρα με το θετικο πολο της τασης του usb. Με αυτον τον απλο τροπο κανεις μια πτωση τασης της ταξης του 0,5 volt ,oυτως ωστε τα 5 volt να γινουν 4,5 volt ,για την συσκευή σου,χωρις τον φοβο να στην καψει. Εννοειται οτι πρεπει να ξερεις ποιο απολα ειναι τα καλωδια τροφοδοσιας και ποια ειναι τα data σε μια θυρα usb. Και με προυποθεση να κανεις τα ανωτερω που σου αναφερει το έταιρο μελος πολύ σωστά kfyros.
sandbird Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Ευχαριστώ παιδιά, κάτι παρόμοιο φαντάστηκα και γω αλλά δεν ήξερα λεπτομέρειες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.