linuxovios Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Μπήκα από live cd linux και μπαίνει κανονικά, οπότε δεν έιναι πρόβλημα hardware αλλά χάλασαν τα windows. Πάνω που σκέφτηκα ότι κάτι καλό γίνεται στον κόσμο της πληροφορικής τη στιγμή που γυναίκες γνωρίζουν τι είναι το live cd και το χρησιμποιούν.... 2.Υπάρχει live cd με windows ώστε να το τρέξω να κινηθώ σε ένα πιο οικείο περιβάλλον για το σώσιμο των αρχείων?? Μου το χάλασες... Έλα ρε συ... υπάρχει πιο απλό πράγμα από το να πας στο δίσκο των win και να κάνεις ένα απλό copy/paste σε ένα usb ? Πόσο πιο οικείο θες να είναι πια? Πού είναι η δυσκολία? οταν χαλάει ο δικός μου δουλεύω και με linux αλλά επειδή το μηχάνημα δεν είναι δικό μου και δεν ξέρω τι αρχεία και πόσα partition είχε και αν εμφανίζονται όλα με τα linux θα θελα windows για ψυχολογικούς κυρίως λόγους, no comments γι αυτό please) Όλα τα αρχεία και όλα τα partitions φαίνονται με ένα κλικ (places - αν έχεις ubuntu) Και όχι, δε νομίζω ότι υπάρχει έτοιμο live cd win. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:16 ---------- 3.Καμιά άλλη πρόταση για το σώσιμο των αρχείων? (π.χ. αν συνδέσω στο pc μου το laptop με αρσενικό - αρσενικό usb θα μου εμφανίσει τον δίσκο του laptop ως εξωτερικό ώστε να σώσω τα αρχεία? ή καμιά άλλη ιδέα να κάνω boot από αλλού (φλασάκι πχ) και να δω τον δίσκο του laptop)) Προτιμώ φυσικά την ευκολότερη και ασφαλέστερη λύση (δεν είναι δικό μου το μηχάνημα μην γίνει και καμιά βλακεία) Θα επιμείνω - χωρίς να έχω διαβάσει τις άλλες απαντήσεις : Μην παιδεύεσαι άδικα. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ πιο απλό πράγμα από το να σώσεις τα αρχεία από ubuntu live cd. Από το places βλέπεις όλα τα partitions. click και απλό copy/paste.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.