moldovan20 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Τσαμπα τα 29 post .Στο 1ο post λες οτι θες pc για gaming και σε ρωτω : με τον i7 + gt240 νομιζεις ειναι καλυτερα απο i5 + 5850 ? Δες μια συνθεση παρακατω
linuxovios Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Όταν πας για gaming, καλύτερα μέτριο cpu + καλύτερη κάρτα γραφικών, παρά το αντίθετο. Κατά συνέπεια, η πρόταση του moldovan είναι προτιμότερη. Επίσης, μη βάλεις δίσκο σειράς "green", διότι είναι αρκετά πιο αργοί σε σχέση με τους "κανονικούς".
moldovan20 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Μη του λες μέτριο τον i5 γιατί θα πάρει τον i7 extreme:p @topic starter καμιά διαφορά δεν θα δεις ανάμεσα στους 2 (i5 και i7)
Teisos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δε μπορεις να φανταστεις με ποσους τροπους ειναι καλυτερο. Το τι αποφασισες στο προ-προηγουμενο ποστ σου, ειναι πολλαπλα λαθος: παιρνεις εναν ακομα πιο ακριβο επεξεργαστη ( wtf was that about?), μια asus μητρικη των 100€, και μια αδυναμη vga.. Κρατα αυτον τον πυρηνα: i5.750-5850-μια msi στα 100€ και 2χ2gb 1333 και αυτοσχεδιασε σε οτι μενει!
trihas4 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Ελεος μ ειπαν οτι θα πεταει... αρα ειναι προτιμωτερη η συνθεση του moldovan με μια αλλαγη στη θηκη.απλα μ ειπαν ο επεξεργαστης να ειναι πανω απο 2.8. ---------- Προσθήκη στις 00:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:23 ---------- και απο ποιο μαγαζι τα εχεις βαλει?δν τα βρισκω σε e-shop και πλαισιο...
linuxovios Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 απλα μ ειπαν ο επεξεργαστης να ειναι πανω απο 2.8. Δεν έχει σημασία μόνο ο χρονισμός του επεξεργαστή, αλλά και τι επεξεργαστής είναι... Εξάλλου στο gaming τη διαφορά την κάνει η κάρτα γραφικών και ΟΧΙ το cpu.
moldovan20 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Ναι με φπα είναι ,από πλαίσιο ,όσο για τη cpu μη σε αγχώνει καθόλου ,απλά βγαλτω απ'το κεφάλι σου Ααα ,επίσης συμβουλή μου ,απέφυγε το e-shop .
trihas4 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 moldovan σε ευχαριστω πολυ θα το παραγγειλω το pc το μονο π θα αλλαξω ειναι η θηκη. αν ειναι δυνατον δν τα βρισκει τα περισσοτερα http://www.plaisio.gr/Built2order.aspx?show=desktop
moldovan20 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 moldovan σε ευχαριστω πολυ θα το παραγγειλω το pc το μονο π θα αλλαξω ειναι η θηκη.αν ειναι δυνατον δν τα βρισκει τα περισσοτερα http://www.plaisio.gr/Built2order.aspx?show=desktop Μη το ψάχνεις από εκεί .Κάθε προϊόν θα το βρίσκεις στην κατηγορία του και μετά θα πατάς προσθήκη στο καλάθι . Το κουτί πάντως είναι ότι καλύτερο να ξέρεις . Για πες πιο θέλεις να πάρεις (ειμαι σιγουρος καποιο ΝΖΧΤ ) , μη πάρεις καμιά μ@$&*%α
trihas4 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 απλα θελω να εχει usb και τα λοιπα και απο μπροστα
trihas4 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 καλως το πρωτο που εβαλες ειναι καλυτερο.απο δευτερα θα κανω την παραγγελια. ---------- Προσθήκη στις 01:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:36 ---------- α και κατι τελευταιο,εχω σκοπο να βαλω windows 7 δεν πιστευω να εχω κανα προβλημα ετσι?
moldovan20 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 καλως το πρωτο που εβαλες ειναι καλυτερο.απο δευτερα θα κανω την παραγγελια. ---------- Προσθήκη στις 01:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:36 ---------- α και κατι τελευταιο,εχω σκοπο να βαλω windows 7 δεν πιστευω να εχω κανα προβλημα ετσι? Aυτο έλειπε να βάλεις XP , όχι τίποτα απολύτως .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.