Προς το περιεχόμενο

Ακύρωση παραγγελίας από e-shop

oikpro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρήγγειλα ένα laptop Fujitsu από το e-shop την προηγούμενη Δευτέρα 21/12 μέσω του Δες τη ψηφιακά,μου είπαν

πως θα το είχα σε 2 μέρες(μέχρι την Πέμπτη υπολόγισα εγώ),αλλά μέχρι και τώρα στην εξέλιξη παραγγελίας μου

δείχνει πως βρίσκεται στο στάδιο του ελέγχου διαθεσιμότητας του προϊόντος(σσ γνωρίζω φυσικά πως το τριήμερο

δεν λειτουργούσαν).Παρόλα αυτά όμως όταν μπήκα την Παρασκευή να δω το laptop παρατήρησα πως η τιμή του είχε μειωθεί

κατά 36 ΕΥΡΩ!!!Θέλω να μάθω από κάποιον με ανάλογη εμπειρία εάν λόγω της καθυστέρησης μπορώ να ζητήσω ακύρωση

της παραγγελίας ώστε να το ξαναπαραγγείλω ή να γίνει η τιμολόγηση με τη μειωμένη τιμή(ρωτάω εδώ γιατι φαντάζομαι

πως η δική τους απάντηση θα 'ναι αρνητική),εξάλλου βάσει της εξέλιξης παραγγελίας δεν έχει αποσταλλεί τιποτα,και

δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα με τα δικαιολογητικά που θέλουν-θα τους τα ξαναπάω-

Ευχαριστώ πολύ.:-)

Δημοσ.

να πας απο κει και να τους πεις την αλήθεια και άμα αρνηθούνε, να πάρεις τηλ. την κάρτα σου και να πεις ότι δεν θες να ολοκληρωθεί αυτή η πληρωμή.

Δημοσ.

από όσο ξέρω, για παραγγελίες με παραλαβή από e-shop point ισχύει το εξής. εάν η τιμή έχει στο ενδιάμεσο αυξηθεί, φυσικά το πληρώνεις όσο κόστιζε όταν έκανες την παραγγελία. εάν έχει μειωθεί, δικαιούσαι να το πληρώσεις στην νέα χαμηλότερη τιμή. για παραγγελίες με πιστωτική κάρτα δεν ξέρω....

Δημοσ.

να ελαχιστοποιησει τις πιθανοτητες να εχει τρεχαματα στην ατυχη και απευχομενη περιπτωση που του βγαλει κανενα κουσουρι

Δημοσ.

.....όχι απλά γυρεύοντας, και κάτι παραπάνω. Εκτός από brand κάργα προβληματικό, πας να μπλέξεις και με το συγκεκριμένο μαγαζί.

Κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και πάρε κανένα Dell ή Toshiba, τα οποία ωφελούν πολύ την ψυχική ισορροπία και ας κοστίζουν λίγο παραπάνω.

Δημοσ.

Μια χαρά είναι θα το δεχτούν...εγώ είχα ακυρώσει κάτι ηχεία που τα είχαν στείλει ήδη και πήρα κατι είχα που ξαφνικα τα ειδα διαθεσιμα εκει..απλα μου ειπαν παρέλαβε όποιο επιθυμείς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...