Προς το περιεχόμενο

τεμαχισμος και μονταζ βιντεο, ποιο προγραμμα?

kainopoulo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προπαθω εδω και καιρο να βρω ενα προγραμμα που θα βολευει στην ακολουθη εργασια:

θελω να παρω πολλα αρχεια βιντεο μεγαληω διαρκειας να τα κανω μικρα κλιπακια και αυτα τα κλιπακια να τα μονταρω στην συνεχεια συμφωνα με καποιο κοινω τους θεμα. ολα αυτα χωρις να χρειαστει εξωτερικη συσκευη capture. για παραδειγμα: ας πουμε οτι εχω τρεις αγωνες ποδοσφερου 'η μπασκετ ή καποιο αλλο αθλημα, και θελω απο αυτα να φταξω ενα μονταζ με π.χ τα σουτ που κανει ενασ παικτης.

οσο εχω ψαξει αυτο δεν βολευει να το κανω ουτε μα το pinnacle ουτε με το corel studio ουτε με το cyberlink power director. αυτα τεμαχιζουν ενα αρχειο αλλα ειναι δυσκολο να συνδιασεισ και δευτερο. ακομα και αν το κανεις το κλιπακια ειναι πολλα και δεν ειναι εφικτο να τα αρχειοθετισω με καποιοξν τροπο ωστε να ξερω τι παει που.

υ.γ: συνχορεστε μου τη φρικτη ορθογραφια αλλα εχω ενα προβληματακι :-D.

Δημοσ.
υ.γ: συνχορεστε μου τη φρικτη ορθογραφια αλλα εχω ενα προβληματακι :-D.

[OffTopic]Κανείς δεν είναι... άσφαλτος!!! :-D

Καλά που υπάρχει και ο ορθογράφος για τον Firefox και μας σώζει από πολλά μαργαριτάρια.

Σου υπογραμμίζει τις λέξεις που έχεις λάθος (ή που δεν καταλαβαίνει) και με δεξί κλικ σου προτείνει να την αλλάξεις ή αν είσαι σίγουρος ότι την έχεις σωστά να την προσθέσεις στο λεξικό σου.

[/OffTopic]

Όσον αφορά το θέμα σου, απ' ότι κατάλαβα, θέλεις το πρόγραμμα να μπορεί να ξεχωρίσει τα κλιπάκια με γνώμονα το περιεχόμενο τους???

Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.

Τα pinnacle studio, adobe premiere, canopus edius, corel video studio και sony vegas είναι από τα καλύτερα προγράμματα video edit (μονταζ) που υπάρχουν και κάνουν "παπάδες".

Δεν έχουν όμως κριτήριο για το θέμα του υλικού, εκτός αν εσύ τα ξεχωρίσεις σε κατηγορίες.

Π.χ. στο premiere, μπορείς να κάνεις υποφάκελους στο παράθυρο με τα κλικάπια που έχεις χωρίσει και να τους ονομάσεις όπως θέλεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...