Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
Σίγουρα είχε χαρακτήρες και αριθμοί, αλλά δε θυμάσαι τι γράφανε; Επίσης ΠΟΙΟΝ είχαν αποστολέα;

Ένα βίντεο ή ένα ηχητικό απόσπασμα; Είχε εικόνα;

Αν ήταν βίντεο, το κατέγραφε από τη δική σου κάμερα (του κινητού σου; ) ή από το κινητό του.

Αν ήταν από το δικό σου κινητό, ορίστε η καραμπινάτη απόδειξη και άκου τι θα κάνεις. Θα του ζητήσεις με τρόπο να ξαναδείς το βίντεο (για να επιβεβαιώσεις ότι το έχει ακόμα). Αν το έχει, του αρπάζεις το κινητό (μόλις μπορέσεις) και χωρίς να το κλείσεις του λες ότι θα του κάνεις μήνυση για υποκλοπή τηλεπικοινωνιών, παραβίαση απορρήτου και το χειρότερο (για αυτόν) απειλή και εκβιασμό. Αν είναι και άλλοι μπλεγμένοι, θα αρχίσει να ξερνά ονόματα.

Καλη η ιδεα.

Βεβαια θα λειτουργησει μονο αν ο συναδελφος αιφνιδιαστει τρελα, διοτι μετα μπορει καλλιστα να το παιξει ανετος και να του πει πως θα ισχυριστει πως το βιντεο του το εστειλε ο topic starter εξ αρχης και πολλα αλλα τρελα. Μονο με την κατηγορια εκβιασμου ισως πετυχει κατι.

Εμμενω στο πρωτο που ειπες, να βρει καποιον συναδελφο και να δει αν στο κινητο του υπαρχει τετοιο λογισμικο..

Δημοσ.
...διοτι μετα μπορει καλλιστα να το παιξει ανετος και να του πει πως θα ισχυριστει πως το βιντεο του το εστειλε ο topic starter εξ αρχης και πολλα αλλα τρελα. Μονο με την κατηγορια εκβιασμου ισως πετυχει κατι.

Εμμενω στο πρωτο που ειπες, να βρει καποιον συναδελφο και να δει αν στο κινητο του υπαρχει τετοιο λογισμικο..

Αν μου το έπαιζε και μανούλα θα τον έστελνα να τα πει με τον εισαγγελέα και ας πείσει εκείνον για την προέλευση του βίντεο. Τον roof garden (που είπε η κυριακή) δεν μπορείς να του κάνεις πολλά (πέρα από να τον σαπίσεις στο ξύλο), αλλά τον ηλεκτρονικό roof garden με αποδείξεις ... άνετα θα του λερώσω το ποινικό μητρώο.

Μου αρέσει που εμείς αναλύουμε σενάρια και καταστάσεις. Ο mihalism ... παρατηρητής. Ρε mihalism, μήπως εσύ είσαι ο κάτοχος του βίντεο;

Δημοσ.

Isay δεν θυμάμαι νομίζω της COSMOTE δεν είμαι σίγουρος.

Όσο για το βίντεο είχε καταγραφεί από το δικό του κινητό με εικόνα και ήχο. Απ' ότι κατάλαβα το έχουν δει και άλλοι ξέρω που μένει αλλά δεν μπορώ να του το πάρω δεν έχω τη δυνατότητα.Εξάλου αυτό είναι παράνομο και εγώ παρονομίες δεν μπορώ να κάνω. Ελπίζω να με καταλαβαίνεις.Θέλω ένα νόμιμο τρόπο.Ακόμη να σας πω ότι τηλεφώνησα στον οτε για να μου εκδώσει αναλυτικούς λογαριασμούς των δύο μηνών που μπορεί να έγινε η παρακολούθηση και μου είπε η κοπελιά ότι πρέπει να κάνω γραπτό αίτημα ότι τους θέλω για νομική χρήση για να μου τους στείλουν επειδή έχουν περάσει αρκετοί μήνες από τότε.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:23 ----------

Αν μου το έπαιζε και μανούλα θα τον έστελνα να τα πει με τον εισαγγελέα και ας πείσει εκείνον για την προέλευση του βίντεο. Τον roof garden (που είπε η κυριακή) δεν μπορείς να του κάνεις πολλά (πέρα από να τον σαπίσεις στο ξύλο), αλλά τον ηλεκτρονικό roof garden με αποδείξεις ... άνετα θα του λερώσω το ποινικό μητρώο.

Μου αρέσει που εμείς αναλύουμε σενάρια και καταστάσεις. Ο mihalism ... παρατηρητής. Ρε mihalism, μήπως εσύ είσαι ο κάτοχος του βίντεο;

Παιδιά έγραφα ως τώρα.Μακάρι να ήμουν ο κάτοχος δεν θα υπήρχε λόγος να σας λέω δημοσίως τον πόνο μου!!! Πάντως σας ευχαριστώ και πάλι παιδιά.

Δημοσ.
...

Όσο για το βίντεο είχε καταγραφεί από το δικό του κινητό με εικόνα και ήχο. ...

Κάτσε ρε mihalism. Αν η μόνη υποψία σου και το μόνο υλικό που υπάρχει είναι το βίντεο από το δικό του κινητό, δεν υφίσταται παρακολούθηση μέσω του κινητού σου (δηλαδή τζάμπα γράφαμε). Αυτό υπόκειται στην κατηγορία "roof garden" και η "πρέπουσα" αντιμετώπιση είναι ... ότι νομίζει ο κάθε ένας. Βέβαια ο εκβιασμός υφίσταται ακόμα σαν αδίκημα.

Μια λεπτομέρεια. Μη δοκιμάσεις να βγάλεις άκρη μέσω του αφεντικού. Τα μεγάλα αφεντικά λατρεύουν τα roof garden.

Δημοσ.
Κάτσε ρε mihalism. Αν η μόνη υποψία σου και το μόνο υλικό που υπάρχει είναι το βίντεο από το δικό του κινητό, δεν υφίσταται παρακολούθηση μέσω του κινητού σου (δηλαδή τζάμπα γράφαμε). Αυτό υπόκειται στην κατηγορία "roof garden" και η "πρέπουσα" αντιμετώπιση είναι ... ότι νομίζει ο κάθε ένας. Βέβαια ο εκβιασμός υφίσταται ακόμα σαν αδίκημα.

Μια λεπτομέρεια. Μη δοκιμάσεις να βγάλεις άκρη μέσω του αφεντικού. Τα μεγάλα αφεντικά λατρεύουν τα roof garden.

Εκτός από την παρακολούθηση του κινητού μου υπήρχε και ένα βίντεο σε άσχετη στιγμή με προσωπικά δεδομένα τα οποία διέρρευσαν αυτό όμως δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα. Η παρακολούθηση του κινητού μου όμως με ενοχλεί, γιατί αυτό μπορεί να ξαναγίνει και σε εμένα αλλά και σε άλλους.Όπως και να έχει φίλε μου δεν είναι σωστό να παρακολουθεί κάποιος τις συνομιλίες σου για οποιονδήποτε λόγο.

Δημοσ.

Η όλη ιστορία μου φαίνεται πολύ περίεργη..Κατ'αρχάς δε μπορώ να καταλάβω τι σόι εταιρία είναι αυτή και παίζεται τόση κατασκοπία..

Απο κει και πέρα φοβάμαι οτι δεν υπάρχει κανένας απολύτως τρόπος να αποδείξεις οτι σε παρακολουθούσαν αν όντως συνέβη..Αν έβρισκες το πρόγραμμα μέσα στο κινητό σου κάτι μπορεί να γινόταν.Τώρα δε γίνεται τίποτα.

οπότε δυστυχώς ξέχνα το..

Δημοσ.

Παιδια γεια σας. Θέλω να σας γράψω τι νέο έμαθα.Μπορώ να πάω στον εισαγγελέα του νομού μου και αν κρίνει αυτός οτι είναι απαραίτητο να διενεργήσει ανάλογα. Σας ευχαριστώ για όλες τις συμβουλές.

• 2 χρόνια αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

Πιστευω, ενα χρονο μετα θα περιμενει με αγωνια καποια απαντηση.

Συν του οτι δεν εγινε πουθενα αναφορα για iPhone.

Edit:Σβηστηκαν τα μηνυματα στα οποια γινοταν αναφορα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...