mihalism Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Παιδιά έχω ένα πρόβλημα μεγάλο.Δεν γνωρίζω αν μπορείτε να μου το λύσετε.Πριν μερικούς μήνες παρακολουθούσαν το κινητό μου για επαγγελματικούς λόγους. Το ανακάλυψα τυχαία από τα λόγια και τις ερωτήσεις που τα συσχέτισα αργότερα.Τότε επειδή αυτό το κινητό μου δημιουργούσε προβλήματα τελείωνε η μπαταρία του γρήγορα και μου έρχονταν περίεργα μηνύνατα το πήγα στον ΟΤΕ της περιοχής μου (μικρός τόπος και όλοι γνωρίζονται) όπου θα το έστελναν στη νόκια η κάρτα μνήμης όπου έχει καταγραφεί και στην απόδειξη ότι υπήρχε χάθηκε και μου είπαν να αγοράσω μια άλλη και να τους την χρεώσω.Μήπως γνωρίζετε πώς μπορώ να αποκαλύψω το γεγονός της παρακολούθησης;Είναι παρα πολύ σημαντικό να με βοηθήσετε.
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Πως ακριβως το ανακαλυψες?Χρησιμοποιησε και τον ιδιο τροπο για να το αποδειξεις.Προφανως για να το ανακαλυψες,θα βασιζεσαι σε στοιχεια και οχι σε κατι του στυλ"ακουγα καθε λιγο ενα κλικ οταν μιλουσα".
mihalism Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Πως ακριβως το ανακαλυψες?Χρησιμοποιησε και τον ιδιο τροπο για να το αποδειξεις.Προφανως για να το ανακαλυψες,θα βασιζεσαι σε στοιχεια και οχι"ακουγα καθε λιγο ενα κλικ οταν μιλουσα". Φίλε μου αν είχα στοιχεία δε θα ζητούσα βοήθεια.Απλά τα λόγια που είπα σε αυτό το άτομο τα έχω ακούσει με κάθε λεπτομέρια από άλλα άτομα άσχετα μεταξύ τους, αλλά και από το αφεντικό μου.Ακόμη τα άτομα που υποπτεύομαι -έστω κι αργα -μου πήραν το κινητό και με την πρόφαση ότι θα έβαζαν κωδικούς κάτι πάτησαν διεση και κάτι άλλο...Ακόμη μετά τις συνομιλίες μου είπαν ότι τα νόκια μπορούν πολύ ευκολα να τα παρακολουθήσουν. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:05 ---------- Τι μάρκα και μοντέλο κινητό ήταν; ΝΟΚΙΑ Ε65 ήταν το μοντέλο
kyriakh Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 επειδή δούλευα σε κινητή χροοονια, αυτό δε γίνεται, χαλάρωσε.παλιότερα, μπορούσαν να ξέρουν που κινείσαι, αν σου παρείχαν επαγγελματικό αυτοκίνητο. Αυτό που λες (συγνώμα κιόλας), ακούγεται λίγο παρανοϊκό.Ποιός είσαι ο Μπιλ Λάντεν είσαι? Απλά κάπου εκεί υπάρχει κάποιος roof...garden. Να στηθεί ολόκληρη επιχείρηση για πάρτη σου?
mihalism Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 επειδή δούλευα σε κινητή χροοονια, αυτό δε γίνεται, χαλάρωσε.παλιότερα, μπορούσαν να ξέρουν που κινείσαι, αν σου παρείχαν επαγγελματικό αυτοκίνητο. Αυτό που λες (συγνώμα κιόλας), ακούγεται λίγο παρανοϊκό.Ποιός είσαι ο Μπιλ Λάντεν είσαι? Απλά κάπου εκεί υπάρχει κάποιος roof...garden. Να στηθεί ολόκληρη επιχείρηση για πάρτη σου? Σ' ευχαριστώ kyriakh για την απάντηση. Εως πριν λίγο καιρό έτσι σκεφτόμουν κι εγώ. Ελπίζω να μην ισχύει τίποτα απ' 'ολα αυτά και να είναι της φαντασίας μου. Όταν όμως έχεις να κάνεις με εταιρειες και συμφέροντα όλα είναι πιθανά.
pp6210 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 επειδή δούλευα σε κινητή χροοονια, αυτό δε γίνεται, χαλάρωσε.παλιότερα, μπορούσαν να ξέρουν που κινείσαι, αν σου παρείχαν επαγγελματικό αυτοκίνητο. Αυτό που λες (συγνώμα κιόλας), ακούγεται λίγο παρανοϊκό.Ποιός είσαι ο Μπιλ Λάντεν είσαι? Απλά κάπου εκεί υπάρχει κάποιος roof...garden. Να στηθεί ολόκληρη επιχείρηση για πάρτη σου? Μάλλον αναφέρεσαι στην παρακολούθηση της συνομιλίας μέσω κινητού, η οποία όντως για να γίνει είναι εξωφρενικά δύσκολη και κοστοβόρα. Είναι όμως γνωστό οτι υπό προϋποθέσεις (π.χ. πρόσβαση στο κινητό σου) και ιδίως με smartphones, μπορούν να γίνουν τα παρακάτω: 1. αυτόματη προώθηση των sms που λαμβάνονται και στέλνονται, 2. χρήση ως audio bug, δηλαδή όταν είναι stand by μπορεί κάποιος να το καλέσει και να ανοίξει το μικρόφωνο ώστε να ακούει το τι λέγεται στο χώρο. Το ότι τελείωνε η μπαταρία γρήγορα και το οτι βιάστηκαν να το επανακτήσουν μάλλον δείχνει οτι χρησιμοποιήθηκε "πειραγμένη" συσκευή - άλλωστε είναι δυσεύρετες και ακριβές.... για το πως θα το αποδείξεις φοβάμαι πως δεν έχω να σου προτείνω κάτι, αν μπορούσες να ανακτήσεις την συγκεκριμένη συσκευή (και αν δεν έχουν αφαιρέσει το πρόγραμμα), η επίσημη ΝΟΚΙΑ θα μπορούσε να σου επιβεβαιώσει οτι λειτουργεί τέτοιο πρόγραμμα, αυτό όμως δεν είναι απόδειξη για το ποιός το έβαλε και ποιός άκουγε.... Και πριν πεταχτούν κάποιοι να πουν οτι είναι επιστημονική φαντασία, τα παραπάνω ισχύουν και τα έχω δει με τα μάτια μου.
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Μάλλον αναφέρεσαι στην παρακολούθηση της συνομιλίας μέσω κινητού, η οποία όντως για να γίνει είναι εξωφρενικά δύσκολη και κοστοβόρα. Είναι όμως γνωστό οτι υπό προϋποθέσεις (π.χ. πρόσβαση στο κινητό σου) και ιδίως με smartphones, μπορούν να γίνουν τα παρακάτω: 1. αυτόματη προώθηση των sms που λαμβάνονται και στέλνονται, 2. χρήση ως audio bug, δηλαδή όταν είναι stand by μπορεί κάποιος να το καλέσει και να ανοίξει το μικρόφωνο ώστε να ακούει το τι λέγεται στο χώρο. Το ότι τελείωνε η μπαταρία γρήγορα και το οτι βιάστηκαν να το επανακτήσουν μάλλον δείχνει οτι χρησιμοποιήθηκε "πειραγμένη" συσκευή - άλλωστε είναι δυσεύρετες και ακριβές.... για το πως θα το αποδείξεις φοβάμαι πως δεν έχω να σου προτείνω κάτι, αν μπορούσες να ανακτήσεις την συγκεκριμένη συσκευή (και αν δεν έχουν αφαιρέσει το πρόγραμμα), η επίσημη ΝΟΚΙΑ θα μπορούσε να σου επιβεβαιώσει οτι λειτουργεί τέτοιο πρόγραμμα, αυτό όμως δεν είναι απόδειξη για το ποιός το έβαλε και ποιός άκουγε.... Και πριν πεταχτούν κάποιοι να πουν οτι είναι επιστημονική φαντασία, τα παραπάνω ισχύουν και τα έχω δει με τα μάτια μου. Μονο επιστημονικη φαντασια δεν ειναι. Αλλα γαι να λειτουργησει ενα τετοιο προγραμμα παρακολουθησης πρεπει ο αλλος να εχει εστω και για λιγο προσβαση στο κινητο σου για να εγκαταστησει την εφαρμογη. Αν το κανει μπορει να ακουει και να βλεπει τα παντα απο το κινητο σου. Απο την στιγμη που το κινητο εσταλη στην Νοκια δεν μπορει να αποδειχθει απολυτως τιποτα, αφου το πρωτο πραγμα που θα κανουν θα ειναι να ανανεωσουν το λειτουργικο του και οποιαδηποτε εγκατεστημενη εφαρμογη θα διαγραφει. Υπαρχει μια ελαχιστη πιθανοτητα να ειναι ηδη updated η συσκευη και να σου σταλει πισω χωρις αναβαθμιση οποτε απο εκει και περα βλεπεις αν εχει εγκατασταθει καποιο τετοιο λειτουργικο. Αν απο εκει μπορει να φανει σε ποιον αριθμο στελνει στοιχεια δεν το γνωριζω. Εκτος αν επεσες στην περιπτωση να περνουσε κανενας απο τους τεχνικους κινητης τηλεφωνιας και να εκανε ελεγχο για το σημα και να ειδε την κινηση του κινητου σου (κλησεις, μηνυματα κλπ) και να τα εβγαλε σε γνωστους. Το τελευταιο ειναι μαλλον απιθανο ομως για πολλους λογους...
isay Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) ΝΟΚΙΑ Ε65 ήταν το μοντέλο Απάντησε μου σε κάτι απλό αλλά πολύ σημαντικό. Όταν το παρέλαβες πίσω από την nokia είχαν διαγραφεί τα πάντα; Εννοώ κλήσεις, μηνύματα, θέματα, εικόνες, κλπ Το παρέδωσες και το παρέλαβες εσύ ή πέρασε και από άλλο υόπτα χέρια;Επίσης από τότε, το έχεις μόνο εσύ; Ο λόγος που ρωτάω είναι για να δω αν στη νοκια σου περάσανε από την αρχή το λειτουργικό (σαν format) Θεωρώ ότι η χαμένη memory card είναι τυχαίο. Αν το αφεντικό σου είχε κάνει μαλαγανιά, θα ήταν χαζός να το πει σε μεγάλο κύκλο γιατί είναι καραμπινάτη παρανομία και σηκώνει τεράστια αποζημίωση ΠΡΟΣΘΗΚΗ: Ο γουγλης είπε: http://www.mobile-spy.com/index.html http://www.phone-spying.com/features.html Δεν κάνουν καταγραφή ήχου, αλλά στέλνουν πλήρη logs http://www.spysmssoftware.com/ Προωθεί όλα τα sms σε άλλο νούμερο. Αυτό θα μπορούσες να το καταλάβεις αν έχεις αναλυτική κατάσταση με τις χρεώσεις Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2009 από isay Τα links
mihalism Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Το κινητό μου το έδωσα στον ΟΤΕ και αυτοί μου είπαν ότι θα το στείλουν στην Νόκια Θεσ/νικης. Μετά από 3 εβδομάδες πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι το έστειλε η Νόκια στη Γερμανία και θα αργήσειγιατί είχε μεγάλο πρόβλημα. Έκαναν πάνω από μήνα να μου το επιστρέψουν και όταν το πήρα μου είπαν ότι δεν πήγε στην Γερμανία και ότι δεν μου είπαν κάτι τέτοιο ποτέ. Όταν το πήρα το λογισμικό που είχε μέσα ήταν καινούριο δεν υπήρχε τίποτα από τις εικόνες μου τα βίντεο και την κάρτα μνήμης.Σας ρωτώ λοιπόν εσεις που γνωρίζετε από κινητά η κάρτα μνήμης που χάθηκε μπορεί να περιείχε ενοχοποιητικό υλικό ; Εγώ δεν υποψιάστηκα τίποτα ακόμα κοιμόμουν!!!!
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Το κινητό μου το έδωσα στον ΟΤΕ και αυτοί μου είπαν ότι θα το στείλουν στην Νόκια Θεσ/νικης. Μετά από 3 εβδομάδες πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι το έστειλε η Νόκια στη Γερμανία και θα αργήσειγιατί είχε μεγάλο πρόβλημα. Έκαναν πάνω από μήνα να μου το επιστρέψουν και όταν το πήρα μου είπαν ότι δεν πήγε στην Γερμανία και ότι δεν μου είπαν κάτι τέτοιο ποτέ. Όταν το πήρα το λογισμικό που είχε μέσα ήταν καινούριο δεν υπήρχε τίποτα από τις εικόνες μου τα βίντεο και την κάρτα μνήμης.Σας ρωτώ λοιπόν εσεις που γνωρίζετε από κινητά η κάρτα μνήμης που χάθηκε μπορεί να περιείχε ενοχοποιητικό υλικό ; Εγώ δεν υποψιάστηκα τίποτα ακόμα κοιμόμουν!!!! Στην καρτα μνημης ειναι μαλλον απιθανο να υπηρχε τιποτα. Και αυτο γιατι τετοια προγραμματα εγκαθιστανται στην κυρια μνημη της συσκευης, οποτε αν για τον χψ λογο ο κατοχος βγαλει την καρτα να συνεχιζουν να δουλευουν. Με βαση αυτα που ανεφερες θεωρω πως ειναι αδυνατον να αποδειξεις οτιδηποτε πια. Just let it go κατα την γνωμη μου. Αυτο που δεν καταλαβαινω εγω ειναι γιατι ο ΟΤΕ να σου πει πως δεν ειχε τεθει ποτε ζητημα αποστολης της συσκευης στην μαμα Νοκια. Παρεμπιπτοντως σου εδωσαν οντως την δικη σου συσκευη πισω?
isay Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Αν είσαι σίγουρος ότι σου κάνανε υποκλοπή, το ενοχοποιητικό υλικό (το λογισμικό και πιθανόν κάποια αρχεία) θα ήταν μέσα στο κινητό και όχι στην κάρτα μνήμης. Από τη στιγμή που σβήστηκαν όλα από τη nokia, ξέχνα οποιοδήποτε ενοχοποιητικό στοιχείο. Διάβασες τα link που σου έδωσα; Κατάλαβες τι μπορεί να κάνει τέτοιο λογισμικό; Σταμάτα να ασχολείσαι με την κάρτα μνήμης. Η κάρτα μνήμης χάθηκε από λάθος στο εργαστήριο επισκευής ή από "ελαφρύ χέρι" στο εργαστήριο επισκευής. Επίσης είναι σημαντικό να δώσεις λεπτομέρειες για τα "περίεργα μηνύματα που λάμβανες και από πού ήταν αυτά τα περίεργα μηνύματα; Τι γράφανε; Τι μπορείς να κάνεις τώρα; Να τους παγιδεύσεις μέσω κάποιου άλλου κινητού (συναδέρφου) ή να δώσεις πάλι το κινητό σου (με τρόπο) και να τους παγιδεύσεις εσύ. επειδή δούλευα σε κινητή χροοονια, αυτό δε γίνεται, χαλάρωσε.... Απλά κάπου εκεί υπάρχει κάποιος roof...garden. ... Η συνακρόαση είναι αδύνατη χωρίς σχετικό εξοπλισμό. Μηνύματα, κλήσεις και διάφορα άλλα στοιχεία γίνονται υπό προϋποθέσεις. Φαίνεται δεν ήσουν σε κατάλληλο τμήμα στην εταιρεία που δούλευες. ... Just let it go κατα την γνωμη μου.Αυτο που δεν καταλαβαινω εγω ειναι γιατι ο ΟΤΕ να σου πει πως δεν ειχε τεθει ποτε ζητημα αποστολης της συσκευης στην μαμα Νοκια. Παρεμπιπτοντως σου εδωσαν οντως την δικη σου συσκευη πισω? Δεν θα το άφηνα έτσι. Θα προσπαθούσα να τους παγιδεύσω. Σηκώνει καλή αποζημίωση. Ο ΟΤΕ έπεσε σε αντίφαση ότι το στείλανε στη Γερμανία. Αυτός που απάντησε αρχικά, πέταξε τη Γερμανία για να μη ακούσει καντήλια για τη μεγάλη καθυστέρηση. Ο δεύτερος που έδωσε την πληροφορία, είτε δεν ήξερε το κόλπο, είτε ήταν ειλικρινής.
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Αν είσαι σίγουρος ότι σου κάνανε υποκλοπή, το ενοχοποιητικό υλικό (το λογισμικό και πιθανόν κάποια αρχεία) θα ήταν μέσα στο κινητό και όχι στην κάρτα μνήμης. Από τη στιγμή που σβήστηκαν όλα από τη nokia, ξέχνα οποιοδήποτε ενοχοποιητικό στοιχείο. Διάβασες τα link που σου έδωσα; Κατάλαβες τι μπορεί να κάνει τέτοιο λογισμικό; Σταμάτα να ασχολείσαι με την κάρτα μνήμης. Η κάρτα μνήμης χάθηκε από λάθος στο εργαστήριο επισκευής ή από "ελαφρύ χέρι" στο εργαστήριο επισκευής. Επίσης είναι σημαντικό να δώσεις λεπτομέρειες για τα "περίεργα μηνύματα που λάμβανες και από πού ήταν αυτά τα περίεργα μηνύματα; Τι γράφανε; Τι μπορείς να κάνεις τώρα; Να τους παγιδεύσεις μέσω κάποιου άλλου κινητού (συναδέρφου) ή να δώσεις πάλι το κινητό σου (με τρόπο) και να τους παγιδεύσεις εσύ. Η συνακρόαση είναι αδύνατη χωρίς σχετικό εξοπλισμό. Μηνύματα, κλήσεις και διάφορα άλλα στοιχεία γίνονται υπό προϋποθέσεις. Φαίνεται δεν ήσουν σε κατάλληλο τμήμα στην εταιρεία που δούλευες. +1 στο σημειο με τον συναδελφο, δεν το ειχα σκεφτει. Απο την αλλη αν συμβαινει αυτο σε ολους τους εργαζομενους της εταιρειας του δεν θα ειχε βρεθει ενας που να ψαξει εστω και τυχαια ποιες εφαρμογες εχουν εγκατασταθει στην συσκευη του? Και τωρα που το ξανασκεφτομαι, η εταιρεια θα επαιρνε ποτε τετοιο ρισκο? Αν και ποτε δεν ξερεις βεβαια.... Νομιζω btw πως η kyriakh εννοει καποιον απογονο του Αρτεμη χωρις εξοπλισμους κλπ, the old fashion way LOL
mihalism Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Παιδιά πρώτα σας ευχαριστώ που ασχολείστε με το πρόβλημά μου.Τα μυνήματα που επαιρνα ήταν αγγλικοί χαρακτήρες και αριθμοί τα οποία άλλα τα έσβηνα και για άλλα αδιαφορούσα νομίζοντας ότι τα έστελνε ο οτε διαφημιστικά. Ακόμη έχω να σας πω ότι ήδη ένας συνάδελφος μού έδειξε ένα βίντεο που τραβηξε ενώ μιλούσα και με απειλούσε με αυτό αλλά δεν έδωσα σημασία γιατί δεν είχα κάτι να φοβηθώ. Προσπάθησα να του το πάρω για να έχω αποδείξεις αλλά δεν τα κατάφερα. Έτσι γνωρίζω και για αυτήν την υπαρξη αλλά δεν μπορώ να αποδείξω τίποτα.
isay Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Τα μυνήματα που επαιρνα ήταν αγγλικοί χαρακτήρες και αριθμοί τα οποία άλλα τα έσβηνα και για άλλα αδιαφορούσα νομίζοντας ότι τα έστελνε ο οτε διαφημιστικά. Σίγουρα είχε χαρακτήρες και αριθμοί, αλλά δε θυμάσαι τι γράφανε; Επίσης ΠΟΙΟΝ είχαν αποστολέα; Ακόμη έχω να σας πω ότι ήδη ένας συνάδελφος μού έδειξε ένα βίντεο που τραβηξε ενώ μιλούσα και με απειλούσε με αυτό αλλά δεν έδωσα σημασία γιατί δεν είχα κάτι να φοβηθώ. Προσπάθησα να του το πάρω για να έχω αποδείξεις αλλά δεν τα κατάφερα. Έτσι γνωρίζω και για αυτήν την υπαρξη αλλά δεν μπορώ να αποδείξω τίποτα. Ένα βίντεο ή ένα ηχητικό απόσπασμα; Είχε εικόνα; Αν ήταν βίντεο, το κατέγραφε από τη δική σου κάμερα (του κινητού σου; ) ή από το κινητό του. Αν ήταν από το δικό σου κινητό, ορίστε η καραμπινάτη απόδειξη και άκου τι θα κάνεις. Θα του ζητήσεις με τρόπο να ξαναδείς το βίντεο (για να επιβεβαιώσεις ότι το έχει ακόμα). Αν το έχει, του αρπάζεις το κινητό (μόλις μπορέσεις) και χωρίς να το κλείσεις του λες ότι θα του κάνεις μήνυση για υποκλοπή τηλεπικοινωνιών, παραβίαση απορρήτου και το χειρότερο (για αυτόν) απειλή και εκβιασμό. Αν είναι και άλλοι μπλεγμένοι, θα αρχίσει να ξερνά ονόματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα