Προς το περιεχόμενο

Pc Audio σε πολυκάναλο ενυσχητή

TAKISTRIGONIS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να ενώσω από το Pc Audio, σε πολυκάναλο ενυσχητή 7.1 αλλά γίνεται αυτό? Έχω ενώσει με οπτική έξοδο από το pc σε οπτική στον πολυκάναλο αλλά δείχνει μόνο 2 ηχεία ενεργά, έχει και onboard 7.1 audio(8 channel), όταν βάζω dvd, από την συσκευή dvd την οικιακή έχω καθαρό 5.1-6-1 ότι ήχο έχει φτιαχτεί το έργο, και ενεργοποιούνται και τα 5-6.1 ηχεία στον ενυσχητή. Αυτό από το Pc δεν γίνεται? Αν γίνεται πώς κάνω τις συνδέσεις-ρυθμίσεις?Τί θα χρειαστώ για Real πολυκάλο ήχο? Έχω ταινέιες πολύκάναλες αλλά τίποτα ότι κάνει το κάνει ο ενυσχητής μέσω του προγράμματος που έχει sci-fi, proLogic2...και τα λοιπά.

Δημοσ.

Εφόσον έχεις συνδέσει με οπτική το PC στον ενισχυτή το μόνο που σου μένεις να κάνεις είναι να αλλάξεις την ανάλογη επιλογή από το πρόγραμμα της κάρτας ήχου σου (δηλαδή να επιλέξεις ως έξοδο SPDIF ή Digital Output).

Δημοσ.

ok. Είδα ταινεία με 5.1 ήχο σε Mplayer classic. Ευχαριστώ είμαι οκ , πάντος έχει σοβαρή διαφορά στον ήχο το πραγματικό 5-6.1 από το fake 5-6.1 όταν η ταινεία είναι 2κάναλη και την κάνει ο ενησχητής 5-6-7.1 απτ'ο να είναι πραγματική 5-6-7.1 ο ήχος που βγαίνει είναι πολύ ποιό ζωντανός πιο γεμάτος από όλα τα ηχεία.

Δημοσ.
ok. Είδα ταινεία με 5.1 ήχο σε Mplayer classic. Ευχαριστώ είμαι οκ , πάντος έχει σοβαρή διαφορά στον ήχο το πραγματικό 5-6.1 από το fake 5-6.1 όταν η ταινεία είναι 2κάναλη και την κάνει ο ενησχητής 5-6-7.1 απτ'ο να είναι πραγματική 5-6-7.1 ο ήχος που βγαίνει είναι πολύ ποιό ζωντανός πιο γεμάτος από όλα τα ηχεία.

Συμφωνώ απόλυτα – ιδιαίτερα για το stereo!

Δημοσ.
Ναι αλλά όταν στην κάνει από stereo -> ψευτό - 5.1 στην ουσία χάνεις το surround στοιχείο, οπότε ποιος ο λόγος για ένα τέτοιο configuration;

απο το να το ακους στερεο καλυτερα ειναι να το ακους ψευτο 5.1 :-)

Δημοσ.

Αν εχεις ΑΤΙ καρτα γραφικων με δυνατοτητα HDMI και ενισχυτη με HDMI εισοδο τοτε το προβλημα σου λυθηκε. Εγω ετσι το εχω με μια 5970 και ακουω 7.1 uncompressed ηχο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...