TAKISTRIGONIS Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Θέλω να ενώσω από το Pc Audio, σε πολυκάναλο ενυσχητή 7.1 αλλά γίνεται αυτό? Έχω ενώσει με οπτική έξοδο από το pc σε οπτική στον πολυκάναλο αλλά δείχνει μόνο 2 ηχεία ενεργά, έχει και onboard 7.1 audio(8 channel), όταν βάζω dvd, από την συσκευή dvd την οικιακή έχω καθαρό 5.1-6-1 ότι ήχο έχει φτιαχτεί το έργο, και ενεργοποιούνται και τα 5-6.1 ηχεία στον ενυσχητή. Αυτό από το Pc δεν γίνεται? Αν γίνεται πώς κάνω τις συνδέσεις-ρυθμίσεις?Τί θα χρειαστώ για Real πολυκάλο ήχο? Έχω ταινέιες πολύκάναλες αλλά τίποτα ότι κάνει το κάνει ο ενυσχητής μέσω του προγράμματος που έχει sci-fi, proLogic2...και τα λοιπά.
Bourdoulas Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Εφόσον έχεις συνδέσει με οπτική το PC στον ενισχυτή το μόνο που σου μένεις να κάνεις είναι να αλλάξεις την ανάλογη επιλογή από το πρόγραμμα της κάρτας ήχου σου (δηλαδή να επιλέξεις ως έξοδο SPDIF ή Digital Output).
TAKISTRIGONIS Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Κάποιο πρόγραμμα να υποστιρίζει matroska(mkv) και πολυκάναλο ήχο? Κάποιον player αλλά ποιόν?
profi Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Media player classic home cinema..."απλο" καλό εύκολο στην χρήση με πολλες δυνατότητες!
TAKISTRIGONIS Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 ok. Είδα ταινεία με 5.1 ήχο σε Mplayer classic. Ευχαριστώ είμαι οκ , πάντος έχει σοβαρή διαφορά στον ήχο το πραγματικό 5-6.1 από το fake 5-6.1 όταν η ταινεία είναι 2κάναλη και την κάνει ο ενησχητής 5-6-7.1 απτ'ο να είναι πραγματική 5-6-7.1 ο ήχος που βγαίνει είναι πολύ ποιό ζωντανός πιο γεμάτος από όλα τα ηχεία.
tmjuju Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 ok. Είδα ταινεία με 5.1 ήχο σε Mplayer classic. Ευχαριστώ είμαι οκ , πάντος έχει σοβαρή διαφορά στον ήχο το πραγματικό 5-6.1 από το fake 5-6.1 όταν η ταινεία είναι 2κάναλη και την κάνει ο ενησχητής 5-6-7.1 απτ'ο να είναι πραγματική 5-6-7.1 ο ήχος που βγαίνει είναι πολύ ποιό ζωντανός πιο γεμάτος από όλα τα ηχεία. Συμφωνώ απόλυτα – ιδιαίτερα για το stereo!
Bourdoulas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Ναι αλλά όταν στην κάνει από stereo -> ψευτό - 5.1 στην ουσία χάνεις το surround στοιχείο, οπότε ποιος ο λόγος για ένα τέτοιο configuration;
sozz Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Ναι αλλά όταν στην κάνει από stereo -> ψευτό - 5.1 στην ουσία χάνεις το surround στοιχείο, οπότε ποιος ο λόγος για ένα τέτοιο configuration; απο το να το ακους στερεο καλυτερα ειναι να το ακους ψευτο 5.1
phanispal Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 απο το να το ακους στερεο καλυτερα ειναι να το ακους ψευτο 5.1 Μέγιστο λάθος.. -> .-
Shiro Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Αν εχεις ΑΤΙ καρτα γραφικων με δυνατοτητα HDMI και ενισχυτη με HDMI εισοδο τοτε το προβλημα σου λυθηκε. Εγω ετσι το εχω με μια 5970 και ακουω 7.1 uncompressed ηχο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.