vdanasto Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπέρα Insomniacs. Ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος από εσάς έχει να προτείνει κανένα καλό παγοδρόμιο στην Αθήνα. Αυτά που βρήκα (για φέτος) είναι στα Athens Heart, Golden Hall και Odeon Starcity. Έχει πάει κανείς σε κάποιο από αυτά; Η αν έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο. Γνωρίζετε και τι παίζει από τιμές;
Tenshi Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Βάλε και το Village Park Ρέντη.Λογικά (όπως και κάθε έτος) θα φτιάξουν την πίστα στο Ζάππειο. Απο τιμές δέν έχω ιδέα...
vdanasto Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Βάλε και το Village Park Ρέντη.Λογικά (όπως και κάθε έτος) θα φτιάξουν την πίστα στο Ζάππειο.Απο τιμές δέν έχω ιδέα... Έχεις προσωπική εμπειρία από κάποιο; Απ'ότι διάβασα στο Athens Heart είναι το πιο μεγάλο (800τμ).
Tenshi Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Μπά.Έχω ένα θεματάκι όταν τα πόδια μου δέν βρίσκουν τριβή και δέν ξέρω τι θα πονέσει πιο πολύ απο τις πτώσεις (το κεφάλι μου ή η περηφάνια μου).Πάντως αυτό που βρίσκεται στου Ρεντη είναι πιο μικρό απο το AH (600μ2)
orck Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Εχει και στην μαρινα του Φλοισβου. Τι σας νοιαζει η εκταση του; Αυτο που θα πρεπει να σας νοιαζει ειναι ποσος κοσμος κανει ταυτοχρονα σε σχεση με την εκταση και την κατασταση του παγου
leftermann Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 θεσσαλονίκη έχει ένα στον Μύλο. Δεν είναι και πολύ μεγάλο, αλλά μια χαρά το έκοψα. Αν θυμάμαι καλά είχε 10 ευρώ για όση ώρα αντέξεις. Πέρυσι είχαν στήσει ένα στο εμπορικό κέντρο Μακεδονία, πίσω από τα σινεμά. Δεν ξέρω αν έχει και φέτος...
katerina_a_86 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Είδα κάτι στην έκθεση απέναντι από την ΧΑΝΘ νομίζω.
klainmaingr Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Θεσσαλονίκη έχει και στην αριστοτέλους τέρμα πάνω στο άγαλμα του βενιζέλου. Επίσης αν είδα καλά έχει και ένα στο πίσω πάρκινγκ του κόσμος (αλλα παίζει και να κάνω λάθος). Στην αριστοτέλους είναι καλούλι πάντως. Ακόμα, έχει και στη βέροια ένα, στην πλατεία του ρολογιού.
vdanasto Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Τελικά πήγαμε στο Athens Heart. Καλό σε μέγεθος, αλλά είχε πολύ κόσμο και, λόγω του ότι ήταν εξωτερικού χώρου, ο πάγος έλιωνε και είχε λιμνιάσει. Έφαγα 5-6 τούμπες αλλά το καταευχαριστήθηκα. Δεν το προτείνω όμως, μου είπαν ότι στην Γλυφάδα υπάρχει παγοδρόμιο που είναι στεγασμένο και δεν έχει αυτό το πρόβλημα.
eltoro Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 έχει επίσης 2 μικρά στο Odeon Kosmopolis και στο Άλσος Βεΐκου. Στο πρώτο φαινομενικά καλός πάγος (δεν μπήκα ακόμα), στο δεύτερο μέτρια πράγματα καθώς τη μία από τις δύο φορές που πήγα το μισό ήταν με κώνους λόγω "παλίρροιας"
Whiteyez Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Θεσσαλονίκη έχει και στην αριστοτέλους τέρμα πάνω στο άγαλμα του βενιζέλου. Επίσης αν είδα καλά έχει και ένα στο πίσω πάρκινγκ του κόσμος (αλλα παίζει και να κάνω λάθος). Στην αριστοτέλους είναι καλούλι πάντως. Ακόμα, έχει και στη βέροια ένα, στην πλατεία του ρολογιού. Όντος υπάρχει δεν κάνεις λάθος. Τιμές δεν γνωρίζω, αλλά σπάνια θα δώ κόσμο εκεί.
natalia123 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 απο τιμές στο athens heart τι παίζει; Περσυ είχα παει στο copa cobana Kαπως έτσι μετα το χαιδάρι.. αρκετα καλο ο παγος μια χαρα αν και ανοιχτός χόρος .. νομιζω 10 ευρω μια ώρα!
vdanasto Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Στο Athens Heart ήταν 10€ και καθόσουν όσο ήθελες.
kage Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=9219&page=6 ξερει κανεις αν αυτο στο οακα δουλευει? η copa copana φετος δεν ανοιξε λεει το facebook τους... http://www.icearena.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.