Freakster Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Την ώρα που οδηγούσα άνοιξε ένα κόκκινο φωτάκι στο dashboard που δείχνει ένα τιμόνι και μένει ανοιχτό μέχρι τώρα.. Δε βρίσκω το εγχειρίδιο, ξέρει κανείς τι σημαίνει αυτό;
Tenshi Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Κάτι με το σύστημα υποβοήθησης μάλλον. Link <--not so good 2nd link<--its not a bug,its a feature
Freakster Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 το δεύτερο το βρήκα κ γω, αλλά δεν είναι κόκκινη η ένδειξη όταν είσαι με τιμόνι city.. Άρα πάει για να τα τινάξει.. :/ Θα το λύσουμε κ αυτό.. Thanx tenshi
demosdem Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Εχουν κάποιο θεματάκι τα fiat με το ηλεκτρικό τιμόνι. Θα πας να στο σβήσουν και εαν είσαι τυχερός θα αργήσει να ξανά ανάψει. Διαφορετικά πας για μοτεράκι.
Freakster Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Κάρβουνο φέτος ο άη βασίλης.. καλά ρε δε θα σε πετύχω..; ευχαριστώ κ σένα demosdem
leftermann Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 από το manual του stilo μου (υποθέτω τα ίδια θα ισχύουν και για το punto): DUAL DRIVE ELECTRIC POWER STEERING FAILURE (red) ...if the warning light stays on, you will not have steering assistance and the effort on the steering wheel will be increased, steering is however possible... ...under certain conditions, factors not related to the electric power steering operation may cause the lighting up of this warning light. In this case, stop the vehicle, switch the engine off for about 20 seconds, then start the vehicle again. If the warning lamp remains on (and the message is still shown on the display*) contact the fiat dealership. *message: "pwr. steer fail" το καλοκαίρι μου το έκανε κάθε λίγο. Ανακαλύψαμε ότι έφταιγε η μπαταρία που ήταν παλιά, και όταν άναβα το a/c δεν έφτανε το ρεύμα για την ηλεκτρική υποβοήθηση, οπότε την έκοβε και ξαφνικά το τιμόνι βάραινε πολύ και άναβε το λαμπάκι. Γαμώ τα κωλοφίατ μου γαμώ
Freakster Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 γαμώ δε λες τίποτα, το καλοκαίρι εμένα με το air condition μου έκαιγε ασφάλειες κάθε λίγο κ λιγάκι.. ότι ναναι μωρε :S μου φάγανε και τον καθρεφτάκο μου, κάποιος προσπάθησε να ανοίξει και τη πόρτα με κατσαβίδι και έκανε μισές δουλειές ο μλκς και άφησε τη κλειδαριά τόσο στραβή ώστε να με ενοχλεί αλλά όχι αρκετά ώστε να ψηθώ να παω να το φτιάξω, γρατζουνιές κάθε μέρα καινούριες.. τι το θελα το αυτοκινητο.. xmas λεμε.. Καλές γιορτές lefterman Και ευχαριστώ κ σένα.
leftermann Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 ΔΥΟ n ΛΕΜΕ. Πούλα το. Αν ξαναπάρεις αμάξι, πάλι φίατ θα πάρεις Εγώ είναι το 3ο φίατ που παίρνω. Και όλο λέω "άμα το πουλήσω, δεν ξαναπαίρνω κωλοφίατ". Πρέζα έχουν μέσα τα ρημάδια; Καλές γιορτές
Freakster Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 .. το bravo ζαχαρώνω.. ίσως την επόμενη χρονιά.. ακους αη;; αει στο κόρακα πια φέρε τίποτα της προκοπής
kfyros Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Γι αυτό όταν παίρνεις Fiat παίρνεις και την καλή εγγύηση. Τα ηλεκτρικά τιμόνια όταν τα πρωτοέβαλαν είχαν πρόβλημα σχεδόν σε όλα τα Fiat. Στα περισσότερα ευτυχώς πήγαιναν για αλλαγή εντός εγγύησης (συνήθως αλλάζουν ολόκληρη την κρεμαγιέρα ).
Freakster Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 εστω οτι ειναι εκτος εγγύησης.. για τι ποσό μιλάμε..;
random Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 αν βασιστούμε σε σχετικό τόπικ για τιμόνια και Fiat : αντικατάσταση απο το επίσημο σερβις παιζει στα 550-750 (αναλογα το μοντέλο). αλλα βλεπω και εναν που γλύτωσε με μεταχειρισμένο 4T forum: Fiat Panda, πρόβλημα με ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.