gazp Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Παιδια καλησπερα.Βρηκα αυτο το section του forum ακριβως πανω στην ωρα που εψαχνα για νεο pc:-D.Μετα απο 8(!) χρονια που εχω το ιδιο pc (ενα καααααταπληκτικο pentium III στα 0,797,geforce fx5200 128 mb,512 μνημη:lol:) αποφασισα να το αλλαξω...Τα χρηματα που μπορω να διαθεσω αυτη τη στιγμη ειναι γυρω στα 400 ευρω,ενω αν ξερετε κανενα καταστημα που να εχει ατοκες δοσεις,δεν θα ειχα προβλημα να φτασω και μεχρι τα 550-600 ευρω. Οθονη,ηχεια,πληκτρολογιο και ποντικι εχω,το μονο που με ενδιαφερει ειναι η κεντρικη μοναδα... Το pc αυτο το θελω (εκτος απο το να μη μου σπαει τα νευρα οπως αυτο που εχω τωρα και μου ρχεται να το πεταξω απ το παραθυρο) βασικα για την σχολη(πχ autocad,dev c++ κλπ),αλλα ενδιαφερομαι πολυ και για games.(pro,nba,fm,κανα cod κλπ.).Επισης και για να βλεπω και καμια ταινια. Θα ηθελα να μην ειναι διπυρηνος,γιατι πιστευω οτι εντος ολιγου οι διπυρηνοι θα ειναι ξεπερασμενοι. Τελος,θα ηθελα την γνωμη σας και σε κατι αλλο...Να παρω καποια ετοιμη συνθεση,η να το φτιαξω κομματι κομματι?Το προβλημα με την δευτερη επιλογη(κομματι-κομματι) ειναι οτι εγω δεν ξερω απο συνδεσεις και δεν εχω και καποιον να μου κανει την συνδεση...αν διαλεξω να μου το συναρμολογησουν απο το καταστημα(με το περιβοητο built to order) ξερετε περιπου ποσο θα μου ρθει? Περιμενω τις προτασεις σας!
orion1986 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 intel core quad 2,66 3GB RAM DDR3 KINGSTON ATI 5770 1GB HDD 500GB seagate barracuda case : heroichi 6a19 motherboard asrock P45X3 DELUXE το μονο αρνητικο θεωρω οτι ειναι οτι εβαλα το παλιο σχετικα socket 775 . προτεινω το πλαισιο διοτι θα εχεις καλο after sale.πανω κατω η συνθεση κοστιζει 600 ευρω.
ColdFusion Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 intel core quad 2,663GB RAM DDR3 KINGSTON ATI 5770 1GB HDD 500GB seagate barracuda case : heroichi 6a19 motherboard asrock P45X3 DELUXE το μονο αρνητικο θεωρω οτι ειναι οτι εβαλα το παλιο σχετικα socket 775 . προτεινω το πλαισιο διοτι θα εχεις καλο after sale.πανω κατω η συνθεση κοστιζει 600 ευρω. οχι ρε φιλε socket 775 ελεος Τι οθονη εχεις φιλε μου? Πιο κατω δε παει.......... Συνθεση απο πλαισιο και απο pc1
gazp Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Κατ αρχην σας ευχαριστω για την αμεση απαντηση.ColdFusion οθονη μου ειναι μια LG TFT W1943S Piano Black(συνδεεται με 16 pin d-sub).orion1986 σε ευχαριστω για την προταση,αλλα εχω ενα θεμα...ποιος θα μου τα συνδεσει...Να ρωτησω κατι εγω ο ασχετος?Τα Turbo-x λενε τιποτε?(ειχα ακουσει ασχημες γνωμες,οτι χαλανε κλπ...).Πχ τι λετε για αυτο εδω: http://www.plaisio.gr/Computers/Desktop/PC/Turbo-x-Christmas-Core-i5.htm (ρωταω γιατι βλεπω οτι μπορεις να πληρωσεις και με 16 ατοκες δοσεις(οικονομικη κριση γαρ) ).Αλλιως αμα εινα να μην παρω ετοιμη συνθεση,το built to order ποσο θα μου ρθει?
ColdFusion Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 αν τα πάρεις απο πλαισιο μπορεις να τους πεις να σου κάνουν την συναρμολογηση... ειναι δωρεάν για το pc1 δεν γνωρίζω να σου πω αλλα εχουν σχεδον τα παντα πιο φθηνά Επειδη η οθονη σου ειναι 19 θα παιζεις με την καρτα γραφικων σχεδον τα παντα........
gazp Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Οκ,thanks...Θα περιμενω και καμμια αλλη προταση για να αποφασισω(αν και οι προταση του Cold fusion με καλυπτει.)Επειδη ομως μου μπηκε το μικροβιο,η γνωμη σας για τα turbo-x?Και συγκεκριμενα γι αυτο που ανεφερα σε παραπανω post?
Anubis13 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Όχι έτοιμο pc...Η αποπανω συνθεση του coldfusion σε καλυπτει..Aν θες παραπάνω 955
gazp Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Όχι έτοιμο pc...Η αποπανω συνθεση του coldfusion σε καλυπτει..Aν θες παραπάνω 955 Τι ακριβως εννοεις;
gazp Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Ολα αυτα καλα...να ρωτησω ομως:αν παρω τον υπολογιστη κομματι-κομματι,δεν θα πρεπει να πληρωσω και εξτρα χρηματα για το λειτουργικο,τους drivers κλπ?Αρα μια συνθεση πχ 500Ε θα παει αρκετα παραπανω.Επισης,θα μπορω να πληρωνω με δοσεις?
gazp Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Παιδια καλησπερα...συγγνωμη που ξαναζωντανευω το topic:X,αλλα ηρθε πλεον η ωρα να αγορασω το pc...Ξερω οτι δεν εχουν περασει και πολλες μερες απο τοτε που ρωτησα,αλλα θα ηθελα να ξερω αν υπαρχει και καποια καινουρια προταση...Αν παρω τον 955 που λεει ο φιλος,ολα τα υπολοιπα μενουν ιδια?( motherboard,μνημες gpu κλπ)? Το Budget Μου ειναι στα 500 ευρω, τη χρηση για την οποια θελω το pc την εχω ηδη γραψει.Ευχαριστω εκ των προτερων. edit:τωρα ειδα οτι στη συνθεση του coldfusion υπαρχει ενα μικρο θεμα:το τροφοδοτικο ειναι 425 watt,ενω η καρτα γραφικων που εχει βαλει(http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.515736) το ελαχιστο που θελει ειναι 550 watt!!Help!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.