hackerW32 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 χρόνια πολλά σε όλους! λυπών, η καρτα μου (gpu) στην αρχη για κανα μηνα μου εδιχνε κανονικα την θερμοκρασία μετά όμως μαλον κάτι μπιραξα με το SpeedFan και δεν μου δείχνει temp ούτε με αυτό το πρόγραμμα ούτε και με κανένα άλλο. plz help!
sozz Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 χρόνια πολλά σε όλους! λυπών, η καρτα μου (gpu) στην αρχη για κανα μηνα μου εδιχνε κανονικα την θερμοκρασία μετά όμως μαλον κάτι μπιραξα με το SpeedFan και δεν μου δείχνει temp ούτε με αυτό το πρόγραμμα ούτε και με κανένα άλλο. plz help! και εγω το ειχα παθει και νομιζα οτι εκανα κατι περασε καινουργιους driver και περασε και το gpu-z το καινουργιο
phanispal Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Όντως, τσέκαρε με το gpu-z. Εναλλακτικά με τα Everest/HWMonitor.
sozz Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Όντως, τσέκαρε με το gpu-z. Εναλλακτικά με τα Everest/HWMonitor. αμα δεν του βγαζει στο ενα δεν θα του το βγαζει ουτε στα αλλα τσεκαρισμενο απο εμενα
nick#18 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 αμα δεν του βγαζει στο ενα δεν θα του το βγαζει ουτε στα αλλα τσεκαρισμενο απο εμενα Μην περνεις και ορκο...
caution Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Η κλασική άσπρη είναι; Γιατί αν ναι, ΔΕΝ είναι known issue, μια χαρά temps δείχνει
hackerW32 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Η κλασική άσπρη είναι; Γιατί αν ναι, ΔΕΝ είναι known issue, μια χαρά temps δείχνει ναι η άσπρη είναι (της sparkle) καινούργιους driver έχω βάλει (μέχρι και το beta) και ναι δεν το είχα σκεφτεί να το τσεκάρω με το gpu-z μου έδειξε κανονικά temp αλλά στα άλλα programs gt δεν μου δείχνει (ούτε στο MSI Afterburner) α και το pcb τι ειναι??
N.I.C Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Το έπαθα και εγώ με τους 191.07, για τσέκαρε εδώ την λύση που βρήκα (#117).
hackerW32 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Το έπαθα και εγώ με τους 191.07, για τσέκαρε εδώ την λύση που βρήκα (#117). tnx αλλα λεω να μην πηράξω την registry (gt θα κάνω καμιά μ@λ@κ!@ , αν και δεν μου φάνηκε τόσο δύσκολο ...) και να περιμένω κάνα καινούριο driver... εμενα αυτα λεει εγω εχω το Version 195.39
N.I.C Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δεν είναι τίποτα, αν ακολουθήσεις κατα γράμμα ότι σου λέει, ξεμπερδεύεις σε 1 λεπτό. Παρόλα αυτά, αφού το gpuz σου λέει temps, τότε παρακολούθα από΄κει.
hackerW32 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 γιατι δεν βαζεις τους νεους driver??195.62 γιατί δεν ήξερα ότι υπήρχαν καινούριοι το κατεβάζω τώρα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:21 ---------- η temp δεν διορθώθηκε... αλλά το NFS shift τώρα δουλεύει κανονικά!
hackerW32 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δεν είναι τίποτα, αν ακολουθήσεις κατα γράμμα ότι σου λέει, ξεμπερδεύεις σε 1 λεπτό. Παρόλα αυτά, αφού το gpuz σου λέει temps, τότε παρακολούθα από΄κει. δεν θέλω να την πειράξω γιατι εχω windows 7 και μαλον αυτο που λεει ειναι για xp
N.I.C Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Το ίδιο πράγμα κάνεις και στα Vista/7. Απότι βλέπω ούτε με τους νέους οδηγούς διορθώθηκε.
hackerW32 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Το ίδιο πράγμα κάνεις και στα Vista/7. Απότι βλέπω ούτε με τους νέους οδηγούς διορθώθηκε. μπα όχι δεν το διορθώσανε... άντε το κάνω και ο Θεός βοηθός τα έκανα delete έτσι και μετά το reboot δεν πάρει μπρος το pc θα σε @#$#%@%!(γαργαλίσω) OK την γλίτωσες! τώρα δείχνει κανονικά temp tnx Και πάλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.