Προς το περιεχόμενο

Siemens CL-110 και αυτοματη εισοδος στο internet

epivitor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστω πολύ poulinos. Αυριο θα παω στη forthnet Θεσ/νικης να δω τι θα γινει με το χαλασμενο dlink, ελπιζω να ξεμπερδεψω ευκολα.

Δημοσ.

Δε νομιζω να υπαρχει προβλημα και εκει...το πολυ πολυ να παρουν κανενα τηλ στο κεντρικο της Αθηνας για επιβεβαιωση στοιχιων...

Δημοσ.

Τελικα ολα καλα παιδες. Στην αρχη πηγαν να μου δωσουν καποιο siemens αλλα τους ειπα οτι θα προτιμουσα το thomson αν γινοταν και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα.

Μεχρι στιγμης ολα πανε μια χαρα απλως δεν εχω καταλαβει τί κανει το ασπρο κουμπακι που υπαρχει μπροστα και επισης απο που μπορω να κατεβασω το τελευταιο επισημο firmware.

tg585v745lr.jpg

Δημοσ.

sta firmware version 7 το λευκο κουμπακι μπροστα αν το πατησεις για 15 seconds κλεινει το ασυρματο.αν το πατησεις για 5 δεπτερολεπτα μετα το ξανανοιγει.η thomson δεν δινει ta firmware Στο κοινο αλλα μονο σε Isp.οποτε πρεπει να στο δωσει καποιος.εχω ποιο καινουριο firmware αλλα δεν θα κερδισεις και τιποτα σχεδον συν οτι μετα το wireless θα κλεινει μονο μεσα απο το μενου.αν θες μπορω να το σηκωσω σε Link αν το θες

Δημοσ.

Σ'ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες poulinos, αν οπως λες μετα την αναβαθμιση του firmware το wireless θα κλεινει μονο μεσα απο το μενου τοτε καλυτερα να μην το αλλαξω.

Αν καποτε παντως το χρειαστω θα στο ζητησω :-)

Thx a lot :-)

Δημοσ.

οκ αμα το χρειαστεις εδω ειμαστε.εγω την μονη αλλαγη που ειδα με το firmware ηταν λιγο καλυτερη συμπεριφορα στο wireless οταν το παταγα κατω.και αυτο πρεπει να το δω αρκετο καιρο για να δω αν πραγματι ειναι ετσι η αν ετυχε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...