Προς το περιεχόμενο

Siemens CL-110 και αυτοματη εισοδος στο internet

epivitor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους, επειδη χαλασε το modem/router που εχω (dlink 2640b) μεχρι να αντικατασταθει χρησιμοποιω ενα παλιο CL-110.

Tο προβλημα ειναι οτι καθε φορα που το σβηνω πρεπει να ξαναμπαινω στο 192.168.1.1 και να παταω "connect" για να μπαινω στο internet. Γινεται με καποιο τροπο με το που το ανοιγω να μπαινει αυτοματως στο internet ?

Eπισης σε περιπτωση που μου κανουν τιποτα τζιριτζαντζουλες στη forthnet και δε μου αλλαξουν το dlink ποιο modem/router θα μου προτεινατε?

Εγω σκεφτομαι καποιο απ'αυτα

Belkin F5Z0142

Belkin F5D7634

Netgear DG834G

ps : εχω windows 7 στο pc

thxxx

Δημοσ.

Δεν ειναι θεμα καταναλωσης, απλως επειδη λειπω τον περισσοτερο καιρο στο εξωτερικο και οι γονεις μου σπανια μπαινουν στο internet δεν υπαρχει λογος να ειναι συνεχεια ανοιχτο και να ζεσταινεται και να φθειρεται.

Δημοσ.

Μια χαρα εισαι απο οτι βλεπω...(εγω γιατι με 27 attenuation και 6-7snr συγχρονιζω στα 16mbps?) τι να σου πω ισως τα εχει παιξει και αυτο.... αστο και λιγο χωρις το μετασχηματιστη συνδεμενο... ειναι εντελος "κουλο" modem ο,τι θελει παρουσιαζει...

Δημοσ.

Τελοσπαντων, κατι αλλο που θελω να ρωτησω ειναι που μπορω να παω για να δω τις καινουργιες συνδεσεις που εχω δημιουργησει στα windows 7 ωστε να σβησω ορισμενες?

πχ εχω δημιουργησει μια συνδεση με το ονομα "συνδεση ευρειας ζωνης" και δε μπορω να βρω απο που να τη σβησω.

Δημοσ.

Control panel /network and sharing center / change adapter settings...ετσι ειναι στα αγγλικα που εχω εγω... επισης να σου πω μην παρεις κανενα απο αυτα τα modem αν δεν στο αλαξουν.... η αγορασε το speedtouch 585v7 που θεωριτικα θα σου δωσουν η παρε αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615261

Δημοσ.

Σ'ευχαριστω πολυ για ολα ρε συ nick#18.

To CL-110 δεν το κοβω να στρωνει αλλα μαλλον ειναι προσωρινη λυση οποτε δεν πειραζει και πολυ.

Αν καποιος εχει να προτεινει κατι αλλο, ευπροσδεκτος.

Δημοσ.

Έχω ένα φίλο με το ίδιο router και έχει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα ακόμα και να κοπή η γραμμή για λίγο δεν ξαναμπαίνει μονο του κ@λ@ ρουτερ. Και δεν εννοώ καλο :-D

Δημοσ.
Μια χαρα εισαι απο οτι βλεπω...(εγω γιατι με 27 attenuation και 6-7snr συγχρονιζω στα 16mbps?) τι να σου πω ισως τα εχει παιξει και αυτο.... αστο και λιγο χωρις το μετασχηματιστη συνδεμενο... ειναι εντελος "κουλο" modem ο,τι θελει παρουσιαζει...

μια χαρα εισαι με 27 attenuation στα 16 mbps.o topic starter εχει 8 snr profile και κλειδωνει χαμηλοτερα.απλα εχει λιγο πιο χαλια γραμμη

Control panel /network and sharing center / change adapter settings...ετσι ειναι στα αγγλικα που εχω εγω... επισης να σου πω μην παρεις κανενα απο αυτα τα modem αν δεν στο αλαξουν.... η αγορασε το speedtouch 585v7 που θεωριτικα θα σου δωσουν η παρε αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615261

+1.ειτε λινκσυς ειτε thomson για σταθεροτητα .το Linksys απλα ειναι πιο γρηγορο και θα κλειδωσει λιγο πιο ψηλα.

το thomson πιο σταθερο.και το Netgear καλο.belkin δεν θα παιρνα παντως.

Σ'ευχαριστω πολυ για ολα ρε συ nick#18.

To CL-110 δεν το κοβω να στρωνει αλλα μαλλον ειναι προσωρινη λυση οποτε δεν πειραζει και πολυ.

Αν καποιος εχει να προτεινει κατι αλλο, ευπροσδεκτος.

για το cl110 απο το παραθυρο πεταμα.τα εχεις δοκιμασει ηδη ολα.

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι ακομα ρε παιδια. Πριν μερικους μηνες ειχα snrm 5.9 - 6.1 db (forthnet) και κλειδωνα κοντα στις 17000 αλλα λογω συχνων αποσυνδεσεων τους πηρα τηλ. και το ανεβασαν στα 7.9 με αποτελεσμα να κλειδωνω χαμηλοτερα.

Μηπως με υψηλοτερο snrm το modem/router φθειρεται-ζεστενεται περισσοτερο ?

Με το καινουργιο modem/router να τους πω να το ξανακατεβασουν ?

Δημοσ.
Να ρωτησω κατι ακομα ρε παιδια. Πριν μερικους μηνες ειχα snrm 5.9 - 6.1 db (forthnet) και κλειδωνα κοντα στις 17000 αλλα λογω συχνων αποσυνδεσεων τους πηρα τηλ. και το ανεβασαν στα 7.9 με αποτελεσμα να κλειδωνω χαμηλοτερα.

Μηπως με υψηλοτερο snrm το modem/router φθειρεται-ζεστενεται περισσοτερο ?

Με το καινουργιο modem/router να τους πω να το ξανακατεβασουν ?

δεν ζεστενεται καθολουτ παραπανω .για τον ρουτερ δεν αλλαζει τιποτα.και με αλλο Modem λογικα θα εχεις θεματακι ισως με 6 snr εκτος αμα ειναι thomson που ειναι σταθερο.αλλα ναι αμα παρεις αλλο ρουτερ πεστους να το κανουν 6 να δεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...