Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Geforce FX 5200

censOred

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω πανω σε ενα παλιο πισι (8ετιας) την geforce 5200.Δεν ανοιγε για μια περιοδο και δεν ηξερα τι εφταιγε,μεχρι που σημερα μπηκα safe mode,βρηκα το προβλημα απεγκαταστησα τους παλιους drivers.μετα εγινε επανεκκινηση.ηοθονη κυριλε ολα καλα κανω εγκατασταση τους καινουριους και τωρα η αναλυση της οθονης εχει παει από μονη της πολυ χαμηλά.βασικα η ποιοτητα χρωματος ειναι στο πολύ χαμηλη (4 bits) και η αναλυση στα 800 επι 600.τι να κανω για να αλλαξω την ποιοτητα και να φαινεται κανονικά?

Λειτουργικο Xp Και μια οθονη 15 αρα φιλιπς (συγκινουμαι μονο που το γραφω που βλεπω αυτη την οθονη να δειχνει υποτυπωδη χρωματα.

επειδη θα ψηνομουν πολυ ασχημα να περασω λινουξ σε αυτον για να πειραματιστώ πανω τους η οποιαδηποτε βοηθεια οσο μικρη κι αν ειναι καλοδεχουμενη.

Δημοσ.

Κατέβασες τους νεότερους Forceware;

Δοκίμασε να κατεβάσεις κάποια παλαιότερη έκδοση,αφού δέν είναι σίγουρο οτι παρέχεται (πλήρης) υποστήριξη για την συγκεκριμένη κάρτα.

Δημοσ.

Εγω κατεβασα απο http://www.nvidia.com/object/winxp_175.19_whql.html αυτούς τους drivers..

πως μπορω να βρω πιο παλια εκδοση drivers?

Εγώ πάντως δουλεύω με τους 5.6.7.3 drivers και κάνει δουλειά (όσο δουλειά μπορεί να κάνει μια τόσο παλιά κάρτα)..

sadako παιζει να μου πεις που μπορω να βρω τους συγκεκριμενους?η να μου τους στειλεις?

Δημοσ.

Χμμμ.. Μπορώ να κοιτάξω τα backup δισκάκια μου να δω μήπως τους έχω πουθενά, αν και έχω μια υποψία πως οι drivers περιελαμβάνονταν στα Windows που έκανα install.. Είναι μια απο αυτές τις εκδόσεις που έχουν μέσα και drivers, και SP3 και τα πάντα όλα...

Δημοσ.

Λοιπόν ακουστε πως συνεχιστηκε η ιστορία.κατεβαζω τους 169.21 (δεκεμβριος 2007) απο το λινκ που μου εδωσε ο Tenshi πιο πανω.απεγκαθιστω τους προηγουμενους.διαβασα και σto φορουμ της nvidia οτι θα ταν καλο να τρεξω μεσω safe mode to driver sweeper για την πληρη απεγκατασταση ντραιβερς.εγκαθσιτω αυτό το προγραμμα ολα καλα ομως οταν πάω να το τρεξω μου βγαζει σφαλμα( νομιζω οτι δεν ειναι δυνατο να γινει Read στην ταδε θεση μνημης.τελικως το παραταω και μετα απο επανεκκινηση ριχνω τους καινουριους.εκει που η εκατασταση ειναι στα μισα σβηνει η οθονη και κανει ρεσταρτ.να μην τα πολυλογω και με αλλη εκδοση (πιο παλια που κατεβασα) δεν συνεχιζεται μεχρι τελους η εγκατασταση.ασχετο αλλα τωρα που δεν εχει εγκατασταθει η καρτα τα χρωματα της οθονης ειναι μια χαρα.

καμια συμβουλή?

• Moderators
Δημοσ.

Φτυσμενη καρτα...

Εκει κανονικα επρεπε απλα να εσβηνε και να ξανααναβε η οθονη (τοτε περνιεται ουσιαστικα ο driver).

Μου εχει τυχει κι εμενα καρτα με driver να μη παιζει, ενω χωρις να παιζει. Ηταν χαλασμενη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...