YFCBanana Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Για σας! Έχω ανοίξει στην εθνική το πρόγραμμα σπουδάζω και έβγαλα και κάρτα (έθνοcash) έτσι κάποια στιγμή αποφάσισα να κάνω χρήση των 500 ευρώ χωρίς τόκους για 4 χρόνια με υπερανάληψη που δικαιούμαι. Πήγα λοιπόν στο κοντινότερο ΑΤΜ της Εθνικής πήγα να κάνω ανάληψη από τρεχούμενο λογαριασμό αλλά το ΑΤΜ μου έβγαζε ότι δεν μπορεί να με εξυπηρετήσει!!! Έχετε ιδέα τη μπορεί να συμβαίνει; Μήπως κάνω κάτι λάθος; Όταν άνοιξα τον λογαριασμό μου έδωσαν ένα βιβλιάριο μπορώ να πάω με αυτό και να κάνω την υπερανάληψη μέσα από το κατάστημα; Αλλά το βιβλιάριο δεν είναι για τον λογαριασμό ταμιευτηρίου; Σας παρακαλώ όποιος ξέρει κάτι ας με βοηθήσει!!!!
panagos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δοκίμασες σε άλλο ΑΤΜ; Ίσως το πρώτο να είχε μείνει απο € ή να είχε βλάβη.
mayhem1999 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 μηπως πρεπει να πατησεις "αναληψη απο λογαριασμο ταμιευτηριου" και οχι "τρεχουμενο" ; αν σου εδωσαν και βιβλιαρακι, τοτε ο λογαριασμος θα ειναι ταμιευτηριου, οχι τρεχουμενος. επισης για προσπαθησε να βγαλεις λιγοτερα χρηματα με τα ατμ δεν μπορεις να εισαι σιγουρος για το τι παιζει.. μπορει να εχει ξεμεινει και απο λεφτα, μπορει να κανεις εσυ κατι λαθος οπως αυτο που εγραψα αρχικα.. τσεκαρε αμα ειναι πρωτα αυτο, η παρ' τους στο 181818, η τελικα πηγαινε απο δευτερα και ζητα απο εναν υπαλληλο να σε βοηθησει.. υγ. αν εχεις δικαιωμα για αναληψη, φυσικα μπορεις να την κανεις ειτε απο ατμ ειτε απ το ταμειο του καταστηματος
jason_rethymno Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Μπορει να στο κλείδωσαν οι γονείς σου
black_widow Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Όχι από τρεχούμενο πρέπει να πατήσει, δεν έχει κάνει κάτι λάθος. Να πάει στην τράπεζα να ρωτήσει. Τα 500 ευρώ είναι προεγκεκριμένα και δεν χρειάζονται να συναινέσουν οι γονείς για να ανοίξεις το λογαριασμό. Για να πάρεις φοιτητικό δάνειο χρειάζεται εκκαθαριστικό γονέων, άλλο η υπερανάληψη και άλλο το δάνειο.
ajel Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 εχω κανει και εγω αυτο το λογαριασμο πριν 2 μερες! ποτε θα μπορω να κανω αναληψη απο το ταμειο της εθνικης;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.