Προς το περιεχόμενο

NOVA σε ιδιοκτητη πολυκατοικία για 2 διαμερίσματα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λέγοντας "αν περίμενα από το board", δεν ήθελα να υποτιμήσω το Insomnia, από το οποίο έχω μάθει πολλά. Απλά εννοούσα ότι εδωμέσα, καλώς ή κακώς, ο καθένας λέει ότι θέλει, οπότε δεν μπορεί να αποδειχθεί τίποτα από τα λεγόμενα ενός και μόνο.

Όσο για το "άντε γειά", το αφήνω ασχολίαστο...

Basemoi, μάλλον δεν ξέρεις τι έγινε με το Irdeto 1 και πόσοι έπεσαν θύματα σε κοράκια. Και ακόμη χειρότερα, πόσοι την πάτησαν από εδώ μέσα με τους γνώστες που είχαν σπάσει και το II, οπότε άστο...

Δάσκαλε, δηλαδή υποστηρίζεις ότι με ένα LNB μπορούν δύο δέκτες να βλέπουν ότι προγράμματα θέλουν;;;

Αντιγράφω από το Satleo:

"Μη ξεχνάτε φίλοι μου πως ο βασικός ΚΑΝΟΝΑΣ της δορυφορικής λήψης απαιτεί τον κάθε δέκτη να ΕΛΕΓΧΕΙ το LNB ώστε να μπορεί να λάβει τα κανάλια της όποιας επιλεγμένης συχνότητας. Αν αυτό δεν συμβαίνει, τότε η λειτουργία του δέκτη δεν είναι εφικτή. " και

"Τέλος, μια απλούστερη λύση (με κάποιο κόστος, βέβαια) είναι η αντικατάσταση του LNB στο κάτοπτρό σου με ένα Twin Universal LNB, το οποίο έχει ΔΥΟ εξόδους για δύο ξεχωριστούς δέκτες, και επιτρέπει την απροβλημάτιστη ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ λειτουργία των δεκτών. Το κόστος όμως είναι διπλάσιο από ένα απλό LNB και χρειάζεται κάποιον τεχνικό να στο εγκαταστήσει"

Υποστηρίζεις ότι τα πιο πάνω δεν ισχύουν;

Δεν ξέρω, απλά θέλω να μάθω...

Δημοσ.

geia sou basili!!ti na pei kaneis!!etsi egine kai tin ali fora kai poulagane kartes kai oi peripterades!!!ego tous edosa to link gia to cardspleeter kai merikoi edo mesa mou grafoune gia lnb kai satleo klp!!ti na pei kaneis!!to satleo sosta ta grafei alla gia to idio pragma milisa ego???

min berdeboume re paidia to tzatziki me to tzitziki!!!

telos!den xanagrafo tipota pano se efto gia evnoitous logous!!!opios to epaise to iponooumeno kalos!!

ta ipoloipa se allo board

Δημοσ.

Ε, αφού εσύ δεν τα μπερδεύεις, ξεχώρισέ μας το ταζτζίκι από το τζιτζίκι.

Και ξαναρωτάω: Πώς είναι δυνατόν με ΕΝΑ LNB πολλοί δέκτες να πιάνουν διαφορετικά κανάλια; Μήπως χρειάζεται κάθε δέκτης τη δική του κεραία;

Δεν γίνεται και το Satleo να τα γράφει καλά, και εσύ να τα λες σωστά... Επικοινωνεί ή όχι το LNB με τον κάθε δέκτη; Συγκεκριμένη ερώτηση που περιμένει συγκεκριμένη απάντηση.

Α, και δεν λέγεται "cardspleeter", αλλά "cardsplitter"! :)

Αν θέλεις να μιλάς με υπονοούμενα, έχει καλώς... Πήγαινε σε "άλλο" board να δώσεις τα φώτα σου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...