Προς το περιεχόμενο

NOVA σε ιδιοκτητη πολυκατοικία για 2 διαμερίσματα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά θέλω να βάλω εγώ και ο μοναδικός μου γείτονας Νova.Γίνεται με μία συνδρομή να βλέπουμε και οι δύο αλλά και διαφορετικά κανάλια ταυτόχρονα???¨Π

Δημοσ.

Μάγκες,υπάρχει η εξής πατέντα.Δυστυχώς δεν κάνει ακριβώς αυτό που θέλετε,αλλα ίσως κάπως το καταφέρετε.Το γράφω για όσους δεν το γνωρίζουν...

Υπάρχει μία συσκευή με δύο "κουτάκια'.Και τα δύο έχουν τα εξής στοιχεία-Ένα πομπό για εικόνα,ήχο-ένα δέκτη για εικόνα-ήχο και ένα πομπό και δέκτη για υπέρυθρες.Με λίγα λόγια θα βλέπετε τέλεια(μέχρι 100 μέτρα περίπου) και οι δύο,ο καθένας με το δικό του τηλεχειρηστήριο.Το πρόβλημα όμως είναι οτι όταν ένας αλλάξει κανάλι,θα αλλάζει και στου γείτονα.Δυστυχώς κάτι καλύτερο δεν υπάρχει.Απλά θα κανονίζετε να βλέπετε και οι δύο πχ filmnet όταν έχει μιά καλή ταινία(λέμε...).

Το κυριότερο όλων είναι οτι η συσκευή κάνει 45ευρώ μόνο!!!!Την έχει πάρει ένας φίλος μου απο το Lidl και λειτουργεί άψογα.Αυτά....

[Παρεπιπτόντως πριν κανα μήνα είχε πάρει το μάτι μου για μιά συσκευή που ακριβώς ορίζει πλήρη ανεξαρτησία για πολλούς κατόχους δορυφορικών πακέτων.Δυστυχώς δε θυμάμαι διεύθυνση,αλλα αν ψάξεις μπορεί να το βρείς.Ήταν για πολυκατοικία και ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων είχε και αντίστοιχη τιμή--100 δολλαριάκια αν δεν κάνω λάθος)...

Δημοσ.

Φίλε μου,δε μου έχει πει ο φίλος μου για κανένα πρόβλημα...

Όμως θα τον ρωτήσω(γιατι δεν είμαι και σίγουρος πόσο καιρό το έχει) και θα σου πώ...

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote kavouras:</font><hr>Το κυριότερο όλων είναι οτι η συσκευή κάνει 45ευρώ μόνο!!!!Την έχει πάρει ένας φίλος μου απο το Lidl και λειτουργεί άψογα.Αυτά....

)... <hr /></blockquote>

Στο Lidl δεν υπαρχει πια.Καπου αλλου μηπως ξερετε ??? :confused: :confused:

Δημοσ.

gianni kat arxin xronia polla. o filos pou leei gia siskebi apo ta lidl klp milaei gia rf modulator .tha proteina ena sxetika kaliteris poiotitas (exo ena) o opoios kostizei giro stis 25.000drx.

tora milame gia to xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Δημοσ.

Δεν είναι δυνατόν, τουλάχιστον στο IRDETO II να γίνει το split που διαφημίζεται στο site. Κατ' αρχάς (χωρίς να ξέρω λεπτομέρειες) ανάλογα με το κανάλι που πιάνει ο δέκτης, διαμορφώνεται ανάλογα και το LNB. Έτσι δεν μπορεί ο κάθε ένας να βλέπει όποιο κανάλι θέλει.

Περισσότερα και πιο σίγουρα, αύριο...

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote daskalos:</font><hr> gianni kat arxin xronia polla. o filos pou leei gia siskebi apo ta lidl klp milaei gia rf modulator .tha proteina ena sxetika kaliteris poiotitas (exo ena) o opoios kostizei giro stis 25.000drx.

tora milame gia to cardspleeter to opoio sou epitrepei na deis mexri 7 diaforetika kanalia kathe diamerisma me tin idia karta <hr /></blockquote>

Δεν ειναι ομως ασυρματο.Ετσι???Που πουλιεται στην Ελλαδα??Ευχαριστω.

Δημοσ.

file mou unforgiven den gnorizeis to adikeimeno nomizo!ela apo to board gia merika extra mathimata!!afto pou sou leo isxiei!gianni pare me tilefono an se endiaferei na sou po ti tha kaneis.perisotera den boro na grapso edo mesa

Δημοσ.

daskale astous,edo mesa einai oloi gnostes olon.

ta kseroun ola.............................xaxaxaxaxa

min tous anoigeis ta matia giati tha ginei opos prin

me to ird1 ase tous stin tifla tous olous

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...