Gl0bAlZer0 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2002 Ρε παιδιά θέλω να βάλω εγώ και ο μοναδικός μου γείτονας Νova.Γίνεται με μία συνδρομή να βλέπουμε και οι δύο αλλά και διαφορετικά κανάλια ταυτόχρονα???¨Π
ArisArts Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2002 AMA VREIS TROPO PES MAS KAI MAS ))) Aris
kavouras Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2002 Μάγκες,υπάρχει η εξής πατέντα.Δυστυχώς δεν κάνει ακριβώς αυτό που θέλετε,αλλα ίσως κάπως το καταφέρετε.Το γράφω για όσους δεν το γνωρίζουν... Υπάρχει μία συσκευή με δύο "κουτάκια'.Και τα δύο έχουν τα εξής στοιχεία-Ένα πομπό για εικόνα,ήχο-ένα δέκτη για εικόνα-ήχο και ένα πομπό και δέκτη για υπέρυθρες.Με λίγα λόγια θα βλέπετε τέλεια(μέχρι 100 μέτρα περίπου) και οι δύο,ο καθένας με το δικό του τηλεχειρηστήριο.Το πρόβλημα όμως είναι οτι όταν ένας αλλάξει κανάλι,θα αλλάζει και στου γείτονα.Δυστυχώς κάτι καλύτερο δεν υπάρχει.Απλά θα κανονίζετε να βλέπετε και οι δύο πχ filmnet όταν έχει μιά καλή ταινία(λέμε...). Το κυριότερο όλων είναι οτι η συσκευή κάνει 45ευρώ μόνο!!!!Την έχει πάρει ένας φίλος μου απο το Lidl και λειτουργεί άψογα.Αυτά.... [Παρεπιπτόντως πριν κανα μήνα είχε πάρει το μάτι μου για μιά συσκευή που ακριβώς ορίζει πλήρη ανεξαρτησία για πολλούς κατόχους δορυφορικών πακέτων.Δυστυχώς δε θυμάμαι διεύθυνση,αλλα αν ψάξεις μπορεί να το βρείς.Ήταν για πολυκατοικία και ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων είχε και αντίστοιχη τιμή--100 δολλαριάκια αν δεν κάνω λάθος)...
The_Edge Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2003 Φίλε kavouras, για δες αυτό. http://www.insomnia.gr/ubbthreads/showflat.php?Cat=&Board=UBB5&Number=223054&page=0&view=collapsed&sb=5&o=&fpart=1 Του παρουσιάζει του φίλου σου αυτό το πρόβλημα? Αν όχι, μπορείς να βρείς ποιό μοντέλο είναι? Thanks
kavouras Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 Φίλε μου,δε μου έχει πει ο φίλος μου για κανένα πρόβλημα... Όμως θα τον ρωτήσω(γιατι δεν είμαι και σίγουρος πόσο καιρό το έχει) και θα σου πώ...
daskalos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2003 lipon kyrioi i lisi gia polikatikies ,geitones klp legetai cardspleater kai tha to brite edo: web page to triplo kanei 138 euro kai oi tipoi pou ta poulane einai poli endaxei!!!
Gl0bAlZer0 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2003 File mou kai pws to ega8istoume giati den katalaba tipota! Kai 8a mporei o allso na blepei eurosport kai egw filment p.x.? Giati den katalaba xristo..An kai pianoun ta xeria.
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 <blockquote><font class="small">Quote kavouras:</font><hr>Το κυριότερο όλων είναι οτι η συσκευή κάνει 45ευρώ μόνο!!!!Την έχει πάρει ένας φίλος μου απο το Lidl και λειτουργεί άψογα.Αυτά.... )... <hr /></blockquote> Στο Lidl δεν υπαρχει πια.Καπου αλλου μηπως ξερετε ??? :confused:
daskalos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 gianni kat arxin xronia polla. o filos pou leei gia siskebi apo ta lidl klp milaei gia rf modulator .tha proteina ena sxetika kaliteris poiotitas (exo ena) o opoios kostizei giro stis 25.000drx. tora milame gia to xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
unforgiven Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2003 Δεν είναι δυνατόν, τουλάχιστον στο IRDETO II να γίνει το split που διαφημίζεται στο site. Κατ' αρχάς (χωρίς να ξέρω λεπτομέρειες) ανάλογα με το κανάλι που πιάνει ο δέκτης, διαμορφώνεται ανάλογα και το LNB. Έτσι δεν μπορεί ο κάθε ένας να βλέπει όποιο κανάλι θέλει. Περισσότερα και πιο σίγουρα, αύριο...
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2003 <blockquote><font class="small">Quote daskalos:</font><hr> gianni kat arxin xronia polla. o filos pou leei gia siskebi apo ta lidl klp milaei gia rf modulator .tha proteina ena sxetika kaliteris poiotitas (exo ena) o opoios kostizei giro stis 25.000drx. tora milame gia to cardspleeter to opoio sou epitrepei na deis mexri 7 diaforetika kanalia kathe diamerisma me tin idia karta <hr /></blockquote> Δεν ειναι ομως ασυρματο.Ετσι???Που πουλιεται στην Ελλαδα??Ευχαριστω.
daskalos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2003 file mou unforgiven den gnorizeis to adikeimeno nomizo!ela apo to board gia merika extra mathimata!!afto pou sou leo isxiei!gianni pare me tilefono an se endiaferei na sou po ti tha kaneis.perisotera den boro na grapso edo mesa
unforgiven Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2003 Αν περίμενα από το board... Δηλαδή υποστηρίζεις ότι με μία κεραία, ένα LNB και μία κάρτα μπορούν να βλέπουν πάνω από ένα άτομο;;;;
daskalos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2003 den ipostirizo file mou.etsi einai !!kai afou den perimeneis apo to board na matheis simainei oti gnorizeis opote ti rotas???ade geiaaaa!!!! gianni platano perimeno tilefono
basemoi Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2003 daskale astous,edo mesa einai oloi gnostes olon. ta kseroun ola.............................xaxaxaxaxa min tous anoigeis ta matia giati tha ginei opos prin me to ird1 ase tous stin tifla tous olous
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.